Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paf gerçekten iyi olabilir ama dediğin gibi output az olur, metal gitarı bu. Özel bir sebebim yok aslındai daha önce bir arkadaş EVO takmıştı çok beyenmiştim, kesin iyi gittiğini bildiğim birşey önereyim dedim. Seymour'lar bir de genel olarak superstratlara iyi gitmiyor diye düşünüyorum ben bir de, superstatıda pek sevmem zaten. Tamamen duygusal ama, superstratda seymour ters geliyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Yeni konu açmıyayım dedim, bilen gören var mı Ibanez SA260FM-AMB nasıl bi gitardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Yapma abi, ucuz gitar alacaksan Ibanez alma. Tıkla oradan ESP'ye Dean'e. Al bir EC-50, bir Dimebag. Eclipse serisi klavyeler hayatımda gördüğüm en rahat klavyelerdir. Eline hayran kalır. Yeni başlıyorsan bire bir. Cort'a bak ya da. Al bir EVL-Z4 ya da K4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 HSS olarak (fark ediyor mu bilmiyorum ama SSH de olabilir sanırsam)neler var acaba yeni başlayanlar için GERGE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Tekrar yazdırma bana, daha önce sayfalarca yazmıştım bu konuda. Bak: http://forum.paticik.com/read.php?12,1987939 Oraya tek bir ekleme yapmam gerekir ama 2007 model Yamaha Pacifica 112'ler iyiler fiyat-performans olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 bunun yeri pazar alanı fasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar