Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 350 dolarım var demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Ekmek said: Selam, arkadaş aradı, 350 dolar civarı elektro gitar alıcaklarmış. Ne önerirsiniz o fiyata? ''alicaklarmis'' yazmisin ben sen alcan sanmistim kusura bakma :) benim hatam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 hmm 350$ a ltd m 50 alabilr ama bence biraz daha para verip en azindan bi cort evl k4 alsin.tabi yaptiği müziği bilmiyorum ama kendi zevkime göre soledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ltd m50 kullanıorm gayet güzel. tabi neye gore yorum yapilir bilmiyorum tek gitarim bu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mystyy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 cort x-6 alabilirsin güzel gitar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 les paul'ler nasıl? 350-400 ytl civarı fiyatları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 350 400 ytl civarina alirsan ya S.B. Dreams les paul alirsin ya da epiphone les paulumsusunu alirsin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 cort x6'yı ben de düşünüyorum. uzun süre cortx2 çaldım; x6 da bunun bi üstü. fiyat performans olarak uygun görünüyo. ama sıfır ibanez'i de gönlüm reddedemiyo. modele de karar veremiyorum. bi de amfi (100 ytl civarı bişey) işimi görür mü? işin ne diyebilirsiniz. evde kullanmak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 x6 kullanan varsa özel yorum alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 biraz daha para biriktirip epiphone un dusuk model lp lerini almani tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 araba seçmek daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Cort tavsiye etmem çabuk bozuluyolar ayrıca ismi çok kötü ayrıca beğenmiyorum yani kompilini. O Fiyata fender güzel gider. Başkaa ltd olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Fender (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Abi o fiyata fender nerde var yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 o fiyata cort alınır, ltd'nin en düşük serisi falan alınır. ayrıca ibanez rg350dx'lerin klavyesi çok ilginçtir. ilginç cidden bi acaip. acaip ve rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Fiyattan demedim zaten sakin :) Bleeding şu bu olur deyince altına fender yazdım :) gergin olma bukadar,relax ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Cort'un son modelleri çok iyi bence. Cort EVL serisini her halükarda öneririm. Biraz para biriktirebilirsen orta halli iyi bir modeli var: Cort EVL-K4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ibanez rg370dx aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Eline para geçer geçmez manyetiklerini DiMarzio Evo'larla değiştir. İbanez manyetikler berbattır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Ben seymour'cuyum. Seymour Duncan tavsiye ederim diMarziodansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Ne kadar gitarın ağacına ve bilimum özelliklerine göre manyetik seçimi konusunda hassas davranılması gerektiğini düşünsemde, ben de genel olarak seymour duncan seven birisiyim. Bana seymour duncanlar karakter olarak daha yakın geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Ben de sadece Seymour ve EMG kullanırım ama bu gitara DiMarzio EVO gider en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Basswood gövde, maple sap, rosewood fretboard... Paf pro da iyi gidebilir ama output Evo'ya göre biraz düşük kalır tabi. Tone zone falanda olabilir. Alternatif üretilebilir. Gerge senin Evolarda ısrar etmenin özel bir sebebi var mı RG370 için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar