Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stand dance


maxrep

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar.

Nightbane ile ilgili olarak fear a kaşılık bersek rage açmakta gecikiyorum. (Daha doğrusu skill basmaktan fear ı kaçırıyorum.)
Stand dance nedir_?

(bazıları sende bir b.. bilmiyorsun diyebilirler ama ne yapayım :( . Hiç bir sitede detaylı anlatmıyoır. So n bosa gelipte devamlı wipe yemek çok kötü bir duygu. 2 nci gelişim. ilkindede yapamamıştım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

#showtooltip Berserker Rage
/cast [stance:3] Berserker Rage; Berserker Stance
/cast [noequipped:shields] Battle Stance; Defensive Stance

berserker stancede değilsen sadece stance değiştirir, yani birkaç kere basman lazım tuşa berserker rage açması için. ben genelde spamliyorum çok kısa sürede geri def stance'e dönüyo, genelde nightbane feardan sonra ilk vuruşu yapamadan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Stance Dance i gerektiği gibi yapmak zaten zaman alır başlarda yukarıda verilen macroları kullanabildiğin gibi kendi düzeninide yapabilirsin sadece fear + zerker stance ta deil pvp de zerker den battle a gecmen gerektiği anlar olucak (sweeping / overpower ) o yuzden stance lere kısa yollar ata ve klavyede klay ulaşabileceğin yerlere koy birde stance dance katili telekom da var tabi arenada rogue a overpower vurmak imkansız oluo lagtan ..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Stance dance için macro kullanılması "bence" biraz noob işi.

defansif stance ta iken, main bar da "mesela 9 yerine" kısayol atarsın, (F gerçektende en ideal olanı ama alışma meselesi), ve stance berserker a geçtiğinde "F" tuşun bu sefer defansife geçme tuşu olarak ayarlarsın.

Kısaca "F" e spamlarsan, defansif ve berserker stance geçişlerin oldukça hızlanır.

Başka bir tuşa (mesela "E") berserker rage i kısayol atarsın ve Nightbane combatı için yapman gereken; "F, E, F" ye doğru şekilde basman yeterli olur.

Türkiyede stance dance internetimizin muhteşemliği nedeni ile biraz gecikebiliyor tabikide. (YF FTW)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...