maxrep Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Merhabalar. Nightbane ile ilgili olarak fear a kaşılık bersek rage açmakta gecikiyorum. (Daha doğrusu skill basmaktan fear ı kaçırıyorum.) Stand dance nedir_? (bazıları sende bir b.. bilmiyorsun diyebilirler ama ne yapayım :( . Hiç bir sitede detaylı anlatmıyoır. So n bosa gelipte devamlı wipe yemek çok kötü bir duygu. 2 nci gelişim. ilkindede yapamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 #showtooltip Berserker Rage /cast [stance:3] Berserker Rage; Berserker Stance /cast [noequipped:shields] Battle Stance; Defensive Stance berserker stancede değilsen sadece stance değiştirir, yani birkaç kere basman lazım tuşa berserker rage açması için. ben genelde spamliyorum çok kısa sürede geri def stance'e dönüyo, genelde nightbane feardan sonra ilk vuruşu yapamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Stance Dance i gerektiği gibi yapmak zaten zaman alır başlarda yukarıda verilen macroları kullanabildiğin gibi kendi düzeninide yapabilirsin sadece fear + zerker stance ta deil pvp de zerker den battle a gecmen gerektiği anlar olucak (sweeping / overpower ) o yuzden stance lere kısa yollar ata ve klavyede klay ulaşabileceğin yerlere koy birde stance dance katili telekom da var tabi arenada rogue a overpower vurmak imkansız oluo lagtan .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Stance Dance :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Klavye hakimiyetin nedir bilmiyorum ama f1 f2 f3 stanceler için biçilmiş kaftan :P Misal o macroya tıklamak yerine f3 + f + f2 yapardım ben bir zamanlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ben numpadle oynuyorum. battle'da 0 zerker, - defensive tuşu zerker'da 0 battle, - defensive tuşu defensive'de 0 battle, - zerker tuşu. alışınca inanılmaz kolay oluyo stance değiştirmek, hiç mouse kullanmıyorum sadece klavye kullanıyorum bu arada ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 F kullanıyorum ben battle stance/berserker için, gayet kolay oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 F süper tuş valla. ben ce ice lance için kullanıorum.. öle E tuşuna basaraktan kaçarken F F F çiuv çiuv çiuv ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Bende F kullanıyom. F kullananlar kardeşliği ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Stance dance için macro kullanılması "bence" biraz noob işi. defansif stance ta iken, main bar da "mesela 9 yerine" kısayol atarsın, (F gerçektende en ideal olanı ama alışma meselesi), ve stance berserker a geçtiğinde "F" tuşun bu sefer defansife geçme tuşu olarak ayarlarsın. Kısaca "F" e spamlarsan, defansif ve berserker stance geçişlerin oldukça hızlanır. Başka bir tuşa (mesela "E") berserker rage i kısayol atarsın ve Nightbane combatı için yapman gereken; "F, E, F" ye doğru şekilde basman yeterli olur. Türkiyede stance dance internetimizin muhteşemliği nedeni ile biraz gecikebiliyor tabikide. (YF FTW) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar