RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Boza süper bişey lan hemide vitamin deposuymuş içiyorum oh.. Ha tarçın koymayı unutmayalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 yaw bende tarcını sevmiyorum yaw acayp bi tadı var tarcınsız severim bide leblebi olucak yanında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 boza soğuk bi içecek ama neden kışları satılıyo? yoksa soğuk bi içecek değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 almayım sagol nescafe rule Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 adamınbiri said: boza soğuk bi içecek ama neden kışları satılıyo? yoksa soğuk bi içecek değil mi? soguk soguk valla soguk:D yazında cay harareti alıyo bi baglantı olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Cidden lan niye böyle 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 yeni bi akım başlatmak lazım çayı,kışın boza,yazın içenler derneği açalım leblebi severler ve sigara içenler dernekleri ile ortak bi çalışma içnde bulunalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 bide bunagece yatmayanlar dernegini katarsak tmmdır hersey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 beynim durdu abi o nasıl virgül kullanımı. uykum mu var yoksa. =(((8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 oha herşey mükemmel oldu tek eksik bi slogan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 harbi haa ben virgulsuz okudum o yazıyı:D adam rapci olucak o kadar...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Kışın boza yazın çay içenler derneği olmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Marl0_on said: beynim durdu abi o nasıl virgül kullanımı. uykum mu var yoksa. =(((8 aa ewt şimdi dikkat ettim neyse garbıçtayız boşver ahfueahfuaeh:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 MarcOConner said: harbi haa ben virgulsuz okudum o yazıyı:D adam rapci olucak o kadar...:D bi gün senle bi rap partysine gidelim yaaa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 herseyi zamanında yap ki zaman sana havaya gore içecek bişeyler gostersin.... dadadadaaaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Rapçi biri mi var burda lem cidden ben anlamadım? Edit: Yazım hatası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 adamınbiri said: MarcOConner said: harbi haa ben virgulsuz okudum o yazıyı:D adam rapci olucak o kadar...:D bi gün senle bi rap partysine gidelim yaaa:D abi gidelim de ne bilem bole bi gidesim yok sevmiyorum abi yaw olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 normalde ne tarz dinlersin ki? edit:slogan düşünün bu sırada :D "ters düşünme!düz iç!..kışın çay yazın bozacılar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 RabbiT said: Rapçi biri mi var burdan lem cidden ben anlamadım? adamınbiri var rapci beni rap party e goturcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 adamınbiri said: normalde ne tarz dinlersin ki? blues rock metal falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Youuww adamım senin gibi beyazı neden bi zenci partisine götürcek ki dalga geçmiş senle o yo yo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Reggae Rulaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 MarcOConner said: adamınbiri said: normalde ne tarz dinlersin ki? blues rock metal falan tam senlik bi rap şarkısı bulduğumda özelden mesaj atıcam msn isterim yollarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 adamınbiri said: yeni bi akım başlatmak lazım çayı,kışın boza,yazın içenler derneği açalım leblebi severler ve sigara içenler dernekleri ile ortak bi çalışma içnde bulunalım ölmek istiyorum ahahah. heyecanlı girişimci adamınbiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ülehn bugun dogum gunum bukadar üstüme gelmeyin aeufhaeufae:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar