adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Siyah kabuslardaki beyaz fon gibi,güzel rüyalardaki korkunç gözlerde olabilirim.Tanrı beni adlandırmış ben adamın biriyim. bırakın gideyim,zaten yeniyim bu hayata karşı yenik düşmüş biriyim. senin hiçliğinin bi hiç uğruna piç olduğuna şahit olmuş ender biriyim. hani sigara yaktın ya,ben görmiyeyim söz vermiştin ya hatırlatiyim dedim. biraz dinleyim dedim zehir ettin,biraz dinleyim dedin maffettin. kültablamda izlerin sigaramı yeni söndürdüm yapabilceğim bişi yok çünkü kan doldu gözlerim ve sözlerin,kayan bir yıldız gibi hangisi tutayacak die gözlerim duaya sarılmış ellerim tanrıya tek bi cümle bagrır sigaram bitti yenisini yaktım çünkü yürek ağrır beni bulmak istersen,Tanrıya saldır."adamın biri" alcağın cevaptır.
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Hoş olmuş. İmla ve noktalamaya biraz daha özen gösterirsen daha iyi birşey çıkar ortaya.
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 özenilerek yazılmış bişi değil bu zaten öle durup dururken yazıyorum =) bu koyduğum şey 10 dk mı almadı yani :d
Felix Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 iyi yapmışsın ama koymakla.. hoşuma gitti.. tesekkurler paylaştıgın icin..
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ben kefilim sana kesin iyidir inanırım:D
Husker Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 hatırlatayim alcağın falan olmasa güzel. Gerçi tanrıdan falan hoşlanmam ama akıcı olmuş.
Öne çıkan mesajlar