iCequeen Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 merhaba paticik insanları bende canım arkadaşım güzel insan 555in tavsiyesi üzerıne okumaya başladığım paticiğin üye alımını görür görmez üye oldm.hayırlı olsn bana =)) Alıntıla
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Hoşgeldin diyelim bizde Alıntıla
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Merhabalar efendim sevgi ve saygı portalı paticik forumlarına hoş geldiniz sefalar getirdiniz seviyeli ve sıcak sohbetler dileriz iyi uçuşlar. Alıntıla
oper Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 hoşgeldin. lan ekşi sözlük gibi rağbet görüyo şerefsizim burası da haaa :D Alıntıla
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 oper said: hoşgeldin. lan ekşi sözlük gibi rağbet görüyo şerefsizim burası da haaa :D zaten senin mesajını görmeseydim kurban kesicektim :D hoşgeldin naaaber :P Alıntıla
oper Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 kingpin said: oper said: hoşgeldin. lan ekşi sözlük gibi rağbet görüyo şerefsizim burası da haaa :D zaten senin mesajını görmeseydim kurban kesicektim :D hoşgeldin naaaber :P öyle deme babülü 5000 e az kalmış şurda. askere gitmeden tamamlamak isterim :P hem şunun şurasında hoşgeldin diyoruz kötü bişe mi dedik sdfg Alıntıla
Donita Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 selam. güzel bi de within temptation şarkısı. ve hoşgeldin. Alıntıla
Counterspell Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Eee hoşgeldin diyeliiim. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.