Xo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Bu akşam sıkıntıdan toplanıp ablamızı ziyaret edelim dedik.. combatı başlatmak için tankımız koştu neyse ama o da ne !1! onyxia kör olmuşcasına inde koşuşturdu sağa sola :D biz de kör olan ablamızı yavaş yavaş aldık aşağıya :D gerçekten ilginç ve komik bir durumdu.. koca ejder sağa sola koşturup durdu.. Onyxia onyxia topuk onyx the blind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ayların abazalığından olas gerek heyecan yapmış kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Onyxia noluo lan kim geldi falan olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ahaha acharad ben kagan ordealdan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 süper eski fightlar bizde geçen hafta AQ40'ı ziyaret ettik, dünde Nefarian abimizi ziyaret ettik. Raid olmadıgı zaman güzel oluyo baya :) Cthun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 tbc çıktı bunlar hep yalan oldu şimdi bu lich king çıkınca asıl nası olucak çok merak ediyorum iyice komedi olacak nefarian falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 heso said: süper eski fightlar bizde geçen hafta AQ40'ı ziyaret ettik, dünde Nefarian abimizi ziyaret ettik. Raid olmadıgı zaman güzel oluyo baya :) Cthun Fearcounter sız tadı çıkmamıştır be abi Eye beam gelirken üzerimde zıplıyordu benim deve öyle daha eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 teh lick king çıkınca sololanmasını bekliyorum paladin tarafından filan.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Ablamızı ele güne madara ettin Blizz, level capı yükseltmenin ne manası vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 İşi gücü bırakıp Jom Gabbar farmlayacaksın ehue hala süper item. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Wispy said: Fearcounter sız tadı çıkmamıştır be abi Eye beam gelirken üzerimde zıplıyordu benim deve öyle daha eğlenceli Eskilerden kimse yoktuki hep yeniler , twinsde 5 kere wipe yedik tanklar oturamadı meşalenin üstüne :) cthun fightta ölenler bile öldü o kadar az kişi yapmamıza karşın. Zevkli ama çok 2 saatimizi aldı tüm bossları almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 arcane said: İşi gücü bırakıp Jom Gabbar farmlayacaksın ehue hala süper item. Aynen ya, keşke birilerini bulup düşürsem çok işime yarar şu anda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 @heso: baktım kaedin görünce şaşırdım aha fw'den biri diye, muscletossle'ı da almışınız gruba aramızdaki hain :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Bizim guildde de var bir muscletossle kafam karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 almost skilled'deki muscle'dan bahsediyorum hem gnome mage'i hem tauren hunter'ı var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 lich kingde eski bosslar yine yerlerinde ama daha güçlü çıkıcak. misal gazi onyxia olucak böle daha bi sinirlenmiş güçlenmiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 nameless said: @heso: baktım kaedin görünce şaşırdım aha fw'den biri diye, muscletossle'ı da almışınız gruba aramızdaki hain :P hahahaha aramızdaki hain kim ben mi ? :D muscletossle hunterı oynamıycakmış diye duydum, infinity mage arıyordu bize gelcek diye duydum ama hala bi hareketlilik yok. Whispy burdan bile adamlarınızı çalışıyoruz yok edicez sizi yok sen blade'leri alamadan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 eski bossları güçlediricekler die ben de duymuştum ancak, saçma olur.. çünkü tbc öncesi biz nax yaparken, artık aq40 ve bwl vs gitmeyi bıraktıımız dönemlerde, 1.5 saatte mc, 2 saatte bwl, 15 dk da onyxia yapıp eğlenioduk, sonrasında da aq 20 ye gidip son bossu farmlıoduk.. e bu gün bakıyorum, artık sccyi ve tk yı da bıraktık farmlamayı. sadece bt ve hyjlal farmlıoruz. yeni paket gelince yeni zindanlar da gelicek, bi de eskilerini güçlendirirlerse :S biz neyi farmlicaz yuh. haftanın her günü günde 2 zindan mı bitiricez. çinlimi yapcak bu blizz bizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Eskilerden bir tek naxx 80'e uyarlancakmış zaten ortama uydugu için.. o güzelim diğer yerler unutulmaya devam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 heso, ben muscle için demiştim hehehe. bu arada ben fw'den eski zarkuu/pitaa. o accountumu sattım, bc öncesi coldar vardı decerto'da onun accountla devam ediyorum; nitria diye shamanım var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 heso said: nameless said: @heso: baktım kaedin görünce şaşırdım aha fw'den biri diye, muscletossle'ı da almışınız gruba aramızdaki hain :P hahahaha aramızdaki hain kim ben mi ? :D muscletossle hunterı oynamıycakmış diye duydum, infinity mage arıyordu bize gelcek diye duydum ama hala bi hareketlilik yok. Whispy burdan bile adamlarınızı çalışıyoruz yok edicez sizi yok sen blade'leri alamadan :) Nasıl yani muscle ın hem horde hunter ı hem de gnome mage i mi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 gnome mage'in ismindeki u harfinin üstünde aksan işareti var hatta ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 3 kişi farmlıyorduk cokzel para geliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar