Xo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Bu akşam sıkıntıdan toplanıp ablamızı ziyaret edelim dedik.. combatı başlatmak için tankımız koştu neyse ama o da ne !1! onyxia kör olmuşcasına inde koşuşturdu sağa sola :D biz de kör olan ablamızı yavaş yavaş aldık aşağıya :D gerçekten ilginç ve komik bir durumdu.. koca ejder sağa sola koşturup durdu.. Onyxia onyxia topuk onyx the blind
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ayların abazalığından olas gerek heyecan yapmış kız.
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Onyxia noluo lan kim geldi falan olmuş :D
myster1o Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ahaha acharad ben kagan ordealdan :p
heso Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 süper eski fightlar bizde geçen hafta AQ40'ı ziyaret ettik, dünde Nefarian abimizi ziyaret ettik. Raid olmadıgı zaman güzel oluyo baya :) Cthun
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 tbc çıktı bunlar hep yalan oldu şimdi bu lich king çıkınca asıl nası olucak çok merak ediyorum iyice komedi olacak nefarian falan
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 heso said: süper eski fightlar bizde geçen hafta AQ40'ı ziyaret ettik, dünde Nefarian abimizi ziyaret ettik. Raid olmadıgı zaman güzel oluyo baya :) Cthun Fearcounter sız tadı çıkmamıştır be abi Eye beam gelirken üzerimde zıplıyordu benim deve öyle daha eğlenceli
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 teh lick king çıkınca sololanmasını bekliyorum paladin tarafından filan.. :P
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Ablamızı ele güne madara ettin Blizz, level capı yükseltmenin ne manası vardı...
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 İşi gücü bırakıp Jom Gabbar farmlayacaksın ehue hala süper item.
heso Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Wispy said: Fearcounter sız tadı çıkmamıştır be abi Eye beam gelirken üzerimde zıplıyordu benim deve öyle daha eğlenceli Eskilerden kimse yoktuki hep yeniler , twinsde 5 kere wipe yedik tanklar oturamadı meşalenin üstüne :) cthun fightta ölenler bile öldü o kadar az kişi yapmamıza karşın. Zevkli ama çok 2 saatimizi aldı tüm bossları almak.
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 arcane said: İşi gücü bırakıp Jom Gabbar farmlayacaksın ehue hala süper item. Aynen ya, keşke birilerini bulup düşürsem çok işime yarar şu anda :)
nameless Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 @heso: baktım kaedin görünce şaşırdım aha fw'den biri diye, muscletossle'ı da almışınız gruba aramızdaki hain :P
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Bizim guildde de var bir muscletossle kafam karıştı
nameless Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 almost skilled'deki muscle'dan bahsediyorum hem gnome mage'i hem tauren hunter'ı var ya
cenx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 lich kingde eski bosslar yine yerlerinde ama daha güçlü çıkıcak. misal gazi onyxia olucak böle daha bi sinirlenmiş güçlenmiş :P
heso Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 nameless said: @heso: baktım kaedin görünce şaşırdım aha fw'den biri diye, muscletossle'ı da almışınız gruba aramızdaki hain :P hahahaha aramızdaki hain kim ben mi ? :D muscletossle hunterı oynamıycakmış diye duydum, infinity mage arıyordu bize gelcek diye duydum ama hala bi hareketlilik yok. Whispy burdan bile adamlarınızı çalışıyoruz yok edicez sizi yok sen blade'leri alamadan :)
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 eski bossları güçlediricekler die ben de duymuştum ancak, saçma olur.. çünkü tbc öncesi biz nax yaparken, artık aq40 ve bwl vs gitmeyi bıraktıımız dönemlerde, 1.5 saatte mc, 2 saatte bwl, 15 dk da onyxia yapıp eğlenioduk, sonrasında da aq 20 ye gidip son bossu farmlıoduk.. e bu gün bakıyorum, artık sccyi ve tk yı da bıraktık farmlamayı. sadece bt ve hyjlal farmlıoruz. yeni paket gelince yeni zindanlar da gelicek, bi de eskilerini güçlendirirlerse :S biz neyi farmlicaz yuh. haftanın her günü günde 2 zindan mı bitiricez. çinlimi yapcak bu blizz bizi..
Krmz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Eskilerden bir tek naxx 80'e uyarlancakmış zaten ortama uydugu için.. o güzelim diğer yerler unutulmaya devam :(
nameless Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 heso, ben muscle için demiştim hehehe. bu arada ben fw'den eski zarkuu/pitaa. o accountumu sattım, bc öncesi coldar vardı decerto'da onun accountla devam ediyorum; nitria diye shamanım var :)
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 heso said: nameless said: @heso: baktım kaedin görünce şaşırdım aha fw'den biri diye, muscletossle'ı da almışınız gruba aramızdaki hain :P hahahaha aramızdaki hain kim ben mi ? :D muscletossle hunterı oynamıycakmış diye duydum, infinity mage arıyordu bize gelcek diye duydum ama hala bi hareketlilik yok. Whispy burdan bile adamlarınızı çalışıyoruz yok edicez sizi yok sen blade'leri alamadan :) Nasıl yani muscle ın hem horde hunter ı hem de gnome mage i mi var ?
nameless Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 gnome mage'in ismindeki u harfinin üstünde aksan işareti var hatta ^^
Fin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 3 kişi farmlıyorduk cokzel para geliyordu
Öne çıkan mesajlar