Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Onyxia the Blind

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Bu akşam sıkıntıdan toplanıp ablamızı ziyaret edelim dedik.. combatı başlatmak için tankımız koştu neyse ama o da ne !1! onyxia kör olmuşcasına inde koşuşturdu sağa sola :D biz de kör olan ablamızı yavaş yavaş aldık aşağıya :D gerçekten ilginç ve komik bir durumdu.. koca ejder sağa sola koşturup durdu..

Onyxia

onyxia topuk

onyx the blind

Mesaj tarihi:

süper eski fightlar bizde geçen hafta AQ40'ı ziyaret ettik, dünde Nefarian abimizi ziyaret ettik. Raid olmadıgı zaman güzel oluyo baya :)

Cthun

Mesaj tarihi:
heso said:
süper eski fightlar bizde geçen hafta AQ40'ı ziyaret ettik, dünde Nefarian abimizi ziyaret ettik. Raid olmadıgı zaman güzel oluyo baya :)

Cthun

Fearcounter sız tadı çıkmamıştır be abi

Eye beam gelirken üzerimde zıplıyordu benim deve öyle daha eğlenceli
Mesaj tarihi:
Wispy said:

Fearcounter sız tadı çıkmamıştır be abi

Eye beam gelirken üzerimde zıplıyordu benim deve öyle daha eğlenceli

Eskilerden kimse yoktuki hep yeniler , twinsde 5 kere wipe yedik tanklar oturamadı meşalenin üstüne :) cthun fightta ölenler bile öldü o kadar az kişi yapmamıza karşın. Zevkli ama çok 2 saatimizi aldı tüm bossları almak.
Mesaj tarihi:
nameless said:
@heso: baktım kaedin görünce şaşırdım aha fw'den biri diye, muscletossle'ı da almışınız gruba aramızdaki hain :P

hahahaha aramızdaki hain kim ben mi ? :D muscletossle hunterı oynamıycakmış diye duydum, infinity mage arıyordu bize gelcek diye duydum ama hala bi hareketlilik yok. Whispy burdan bile adamlarınızı çalışıyoruz yok edicez sizi yok sen blade'leri alamadan :)
Mesaj tarihi:
eski bossları güçlediricekler die ben de duymuştum ancak, saçma olur.. çünkü tbc öncesi biz nax yaparken, artık aq40 ve bwl vs gitmeyi bıraktıımız dönemlerde, 1.5 saatte mc, 2 saatte bwl, 15 dk da onyxia yapıp eğlenioduk, sonrasında da aq 20 ye gidip son bossu farmlıoduk..

e bu gün bakıyorum, artık sccyi ve tk yı da bıraktık farmlamayı. sadece bt ve hyjlal farmlıoruz.

yeni paket gelince yeni zindanlar da gelicek, bi de eskilerini güçlendirirlerse :S biz neyi farmlicaz yuh. haftanın her günü günde 2 zindan mı bitiricez. çinlimi yapcak bu blizz bizi..
Mesaj tarihi:
heso, ben muscle için demiştim hehehe. bu arada ben fw'den eski zarkuu/pitaa. o accountumu sattım, bc öncesi coldar vardı decerto'da onun accountla devam ediyorum; nitria diye shamanım var :)
Mesaj tarihi:
heso said:
nameless said:
@heso: baktım kaedin görünce şaşırdım aha fw'den biri diye, muscletossle'ı da almışınız gruba aramızdaki hain :P

hahahaha aramızdaki hain kim ben mi ? :D muscletossle hunterı oynamıycakmış diye duydum, infinity mage arıyordu bize gelcek diye duydum ama hala bi hareketlilik yok. Whispy burdan bile adamlarınızı çalışıyoruz yok edicez sizi yok sen blade'leri alamadan :)

Nasıl yani muscle ın hem horde hunter ı hem de gnome mage i mi var ?
  • Yeni Oluştur...