Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Caldari- gallante /cücenin msj dn devm

Cuce

Öne çıkan mesajlar

Caldari pve de daha iyi gallente solo pvp de daha iyi. Gallenteyle pve de yapabilirsin caldariylede pvp.
Amarr da gallente gibi armor+turret olduğu için ileride gemi ve lazer kasarak amarr gemilerinide kullanabilirisn kolayca.
Caldari de görevlerde falan damage tipi seçme serbestin olur.
Ama solo pvpde mid slotları kullandığın için caldari gemileride shield tank yaptığı için sıkıntın olur+füzeler gidene kadar hedef gemiyi patlatmış olabilirler.
Ben baştan başlasam gallente giderdim.
Sosyal ağlarda paylaş

ben pure gallente oynuyorum 30m sp var pvp de fena deil gallente fakat iyi gemilerinden 2si nerflenecek base damage olrak drone kullanırsın cogu gallante gemisinde ozellegi dronedur zaten drone skilleri ise pvp pilotlarina biraz ters gelir base olarak memory isterki oyuna baslayan cougu pvp pilotunun memorysi yerlerde surunmektedir pve ye gelince t2 gemiler kullanmaya baslayinca bazi npc ler harici zorlanacagını sanmam turretlerinin base damage i kinetic thermal vurur bunlara resisti az olan npcleri avlayabilrsin recon shipleride damp ozellegine sahiptir yani karsi tarafin targeting rangeni dusurur en iyi snipe battle shipe sahiptir short range de ise diger battle ship dominx cok etkilidir...

caldari ise genelde pvp de jamer(karsı tarafın targetlamasını engellemek)uzerine kurulmus pvp gemilerine sahiptir tartismasiz oyunun en iyi pvecileridirler pvp de ise dogru fitlenmis bi gemi ile herzaman en yuksek damageleri vururlar.

eger direk pvp yapmiyacaksan tavsiyem caldari oynamadın cunku pve de gallente ile baya acı cekersin gereginden fazla skill ister turret gemileri extra drone kasacaksın vs vs
Sosyal ağlarda paylaş

yanı caldarisin diye illa caldari kullanmak zorunda değilsin öle bi durumda var tanıdığım bi suru caldari, minmatar kullanıyo pvpde zaten, caldar gemisi pvp de nadir raslıyorum ben, bi tek raven rokh ve rook/blackbird görüyorum pvp de caldari olarak.

skill dersen e bütün ırklar istiyo skill sonucta kim olursan ol yine max output almak için drone yine kasıcaksın, ahield/armor tank yine kasıcaksın.

bi tek turret missiledan daha fazla skill istiyo, ama missile'ın ciddi sorunlar yaşadığı oluyo pvp de böle bi gercekte var
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlız dampenerlar nerfleniyor,max skillerle %17 filan dampen edecek,ayrıca yeni sisteme göre bazı modların iki çeşit etkisi olacak.Mesela dampenerlar ya %17 range kısaltacak yada %bilmemkaç lock time arttıracak,yani şimdiki gibi ikisini aynı anda yapamayacak.O yüzden dampen raven pek iş yapmaz gibi geliyor bana yeni patchlerle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...