Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 2si arasında kararsız kaldım bi arkadasin tavsiyesiyle galante actim pvpde ve fleet oplarda daha etkili oldugunu söyledi sizin fikirlerinizide almak istiyorum galante gemileri nasıldır iş yaparmı kurda kuşa yem olurmuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Caldari pve de daha iyi gallente solo pvp de daha iyi. Gallenteyle pve de yapabilirsin caldariylede pvp. Amarr da gallente gibi armor+turret olduğu için ileride gemi ve lazer kasarak amarr gemilerinide kullanabilirisn kolayca. Caldari de görevlerde falan damage tipi seçme serbestin olur. Ama solo pvpde mid slotları kullandığın için caldari gemileride shield tank yaptığı için sıkıntın olur+füzeler gidene kadar hedef gemiyi patlatmış olabilirler. Ben baştan başlasam gallente giderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Gallante gidiyorum sadece ve cok iyi bir taban kanimca. Oyunun en iyi gemilerinden bazisi gallantede ve gunnery kastigin icin mimnatar ve amarr'a gecis te kolay. Gallante ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ben pure gallente oynuyorum 30m sp var pvp de fena deil gallente fakat iyi gemilerinden 2si nerflenecek base damage olrak drone kullanırsın cogu gallante gemisinde ozellegi dronedur zaten drone skilleri ise pvp pilotlarina biraz ters gelir base olarak memory isterki oyuna baslayan cougu pvp pilotunun memorysi yerlerde surunmektedir pve ye gelince t2 gemiler kullanmaya baslayinca bazi npc ler harici zorlanacagını sanmam turretlerinin base damage i kinetic thermal vurur bunlara resisti az olan npcleri avlayabilrsin recon shipleride damp ozellegine sahiptir yani karsi tarafin targeting rangeni dusurur en iyi snipe battle shipe sahiptir short range de ise diger battle ship dominx cok etkilidir... caldari ise genelde pvp de jamer(karsı tarafın targetlamasını engellemek)uzerine kurulmus pvp gemilerine sahiptir tartismasiz oyunun en iyi pvecileridirler pvp de ise dogru fitlenmis bi gemi ile herzaman en yuksek damageleri vururlar. eger direk pvp yapmiyacaksan tavsiyem caldari oynamadın cunku pve de gallente ile baya acı cekersin gereginden fazla skill ister turret gemileri extra drone kasacaksın vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 2 hafta falan caldari oynamistim yaza girmeden sora ara verdim mecbur şimdi oda arkadaşımla beraber yeniden başladık o caldari ben galante oynucam tabi kenarından adam olmamız 2-3 ay sürcek gibi o arada oyunu öğreniriz inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Alttan devam arkadaşlar bi karışıklık oldu heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 yanı caldarisin diye illa caldari kullanmak zorunda değilsin öle bi durumda var tanıdığım bi suru caldari, minmatar kullanıyo pvpde zaten, caldar gemisi pvp de nadir raslıyorum ben, bi tek raven rokh ve rook/blackbird görüyorum pvp de caldari olarak. skill dersen e bütün ırklar istiyo skill sonucta kim olursan ol yine max output almak için drone yine kasıcaksın, ahield/armor tank yine kasıcaksın. bi tek turret missiledan daha fazla skill istiyo, ama missile'ın ciddi sorunlar yaşadığı oluyo pvp de böle bi gercekte var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Doğrudur abi, saygı duyuyoruz. (Kaçın lan, Cüce delirdi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Oha herif direkt diğer tartışmayı tuttu, kaldırdı buraya taşıdı. Bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ee orjinal post nerdeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 4.post Sethlor'unki orcinal X) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 oha adam aşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Benim topicim niye tersdüz oldu böle çok ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 böle olsun istememiştim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codeinconnue Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 raven pve nin ratın plexin kralıdır bir yerde ama pvp için özellikle t2 gemilerde ya gallente yada matar seç derim. raven ve drakeye bin rattı görevdi vs ile ekmeğini eline al sonrada matar yada gallente hangisi hoşuna gittiyse, keyifli geldiyse pvp için ona doğru yol al derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 torpidoya gelecek yeni bufftan sonra gorusecez raven konusunu arkadaslar : )) şu andaki hedefim armor tank raven mid slotlarada sensor dampner siege missile fitlenecek tabiki bakalım nasıl damageler cıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Yanlız dampenerlar nerfleniyor,max skillerle %17 filan dampen edecek,ayrıca yeni sisteme göre bazı modların iki çeşit etkisi olacak.Mesela dampenerlar ya %17 range kısaltacak yada %bilmemkaç lock time arttıracak,yani şimdiki gibi ikisini aynı anda yapamayacak.O yüzden dampen raven pek iş yapmaz gibi geliyor bana yeni patchlerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 eee o zaman haybeye kastık gallante recon u direk donerim ki caldariye rook 120 km gorusmek uzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 siege raven +minmatar rekon = Tadından yenmez :)-D EdiT :cüce haxorred pati ,nasıl oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 torpedoya ne buff u gelio yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 %30 rof galiba, menzilde max 30km ye düşüyomuş yamulmuyosam. Bide damage buff var galiba ama bunu salladım şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 25% RoF buff ,t1 torp max range raven BS5 le 30km ,t2 javelinler 45km civarı galiba t2 javelinlerden den emin değilim. Bu nrf/buff hadiseleriyle fazla ingilenmiyorum hayata geçene kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Damage buff yok,range 30k oluyor ve %25 rof bonus geliyor siege launcherlara.Sonuç olarak dps artacak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar