Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Infinity: The Quest for Earth


lord_gorthaur

Öne çıkan mesajlar

1-2 sene içinde çıkması planlanan Ifinity bir MMO uzay similasyonu.Tekli oyunculu pc oyunlarına göre oyun tamamiyle yaşayan bir evren sunuyorlar yani gezegenler güneşlerin etraflarında dönücek her gezegende farklı bir atmofer olucak ve bence en güzel olay her hangi bir yükleme ekranı ile karşılaşmadan gezegene inebilme olayı adamlar hakkaten iyi bir grafik motoru yapmışlar

Oyunun ana sitesi

SS1








SS2





test demoları



Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Birkaç aydır takip ediyorum, baya iyi gidiyor. Yalnız gezegene inme dedikleri sadece uzay gemisiyle gezegende de birşeyler yapabilmeyi kastediyor yani atmosfer içinde uçuyorsun, avatar falan yok. Gerçi bence en büyük eskisi "çıkmasına daha çoook var" kategorisinden bir oyun olması.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 7 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
said:
Does that mean that Infinity will not enter in beta in 2011 ?

Unfortunately no, Infinity will not enter the beta stage in 2011, and it is unsure whether development will be advanced enough for 2012. In the short term we need to focus on the company's growth so that we can eventually work full time and open offices. After that, we are hoping to boost productivity a lot, so this is some kind of trade-off with some uncertainties.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...