Mirage Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Bahsettiğim birleşik router / access point'lerden hiç kullanmadım. ADSL kullanıyorum. İki modem kullandım, iki modemde de router ve access point vardı. Biri linksys öbürü zyxel marka ve ikisi de gayet iyi. Kullanmış birilerinden tavsiye alman daha doğru olur. Yada internetten araştırman lazım biraz model seçimi için. Ama ismi duyulmuş çoğu marka işini görür bence. Linksys, D-Link, Belkin, Netgear, Zyxel, US Robotics, Airties... Sıralarını rastgele yazdım. Bunlar benim aklıma gelen bilinen network sistemleri üreten firmalar. Unuttuklarım da vardır. Sana uyan modellerini bulup araştır biraz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 benim bahsettiğim hardware revision sen software revision demişsin... airties'ı yine de tek geçerim 7/24 acil telefon destek hatları var her ay da firware update ediyorlar, bir şey fixlemeseler de bandwidth meter bile çıkartıyorlar firmware updatelerle... yani diğer markalar gibi sadece kullanım kılavuzunu türkçe basıp ürün sürmüyorlar piyasaya.. not: şu ana kadar linksys, d-link, 2 tane US Robotics kullandım ve son olarak da 2 tane airties kullanıyorum.. herhangi bir ürün isteklerini karşılar fazla bir isteğin yok.. kablonet'de port açma vs. gibi sorunların da yok, baya bir ürün seçeneğin var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 kertenkel said: benim bahsettiğim hardware revision sen software revision demişsin... Hayır ben de hardware revision'dan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Bugun mavibilgisayara gittim usrobotics bakiyordum, yetkili biri ile konustum. Suan magazamizdaki hic bir wireless router kablonette calismaz dedi. Arkadaslar daha onceden kablonette router wireless deneyen 50 60 dolar civarinda router bileniniz yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 valla aldım ben dandik bir tane Smartnetmidir nedir... gayet güzel çalışıyor şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Kablonette problem yasamiyorsun degilmi? Model nedir pekii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Garip geldi bana kablonette çalışmaz demesi. Kablonet için modeminin olduğunu söyledin di mi adama? Sonuçta modem sana internet bağlantısını sağlıyor. Ondan sonra o bağlantıyı nasıl dağıttığının geri kalan kısım için transparan olması lazım. Bence en sağlıklısı kablonet telefon hattını araman. Orda sorarsın. Modemin önüne router ve wireless access point takmak istiyorum, böyle böyle uyumsuzluk var dediler dersin. Hakkaten öyle bir şey varsa ben de merak ettim nedenini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Ilk mesajimda atmistim zaten, bu model var bende, bir sorunum olmadi henuz. "Sadece routerli wireless access point istiyorum, entegre modemli istemiyorum" dersen belki anlarlar, olmadi git direk bunu al kur, kurulumu basit zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Yardimlariniz icin tesekkur ederim. Baggio ozaman bu modeli gidip aliyim ben dedigin gibi. Cunku sordugum kisilerin zaten bilgisinden suphe duyuyorum orada. En iyisi tecrubesi olana guvenip almak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Sen bilirsin tabi ama bunu aylardir kablo modemle kullaniyorum ben :) Kablo modemden gelen etherneti bunun Internet girisine bagla, ondan sonra wireless sifre vs ayarlarini yapar kullanirsin wirelessi, 4 tane de ethernet cikisi var ustunde. Takar takmaz IP alamaz yanliz kablo modemden, korkma :p Uc sey yapabilirsin; birincisi routerin kontrol panelinde MAC Clone diye bi yer var, ordan routerin MAC ID'sini ethernet kartinla ayni yaparsan hemen ayni IP'yi alir. Ikincisi kablo destek hattini arayip "IP'mi release eder misiniz, yeni router aldim IP alamiyor" dersin yaparlar hemen. Sonuncusu da modemin fisini cekersin, ethernetini de routera baglarsin, yatar uyursun, sabah geri takarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Tekrar tesekkur ederim. Bugun yarin gidip alicam vatandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 NETMASTER CBW 500 / WIRELESS KABLOSUZ MODEM ROUTER DOCSIS 1.1 http://www.teknotel.com/tr/productdetail.asp?hID=298&RecID=208 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar