pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Daha önce de bahsetmiştim, okuldaki topluluğuna ait bir sitemiz var. Internet sitesine girdiğimde otomatik olarak index.html dosyası açılıyor ama bazı özel günlerde (10 Kasım gibi) başka bir sayfanın açılmasını istiyorum diğer sayfaları değiştirmeden. Bunun bir yolu var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 su anda kullandıgınız mevcut anasayfanın ismini index2.html ya da istedigin herhangi bir isim ile değiştirip, anasayfada gorunmesini istedigin sayfayı index.html olarak kaydetmen gerek. degistirdigin anasayfadan index2'ye yani esas anasayfana link vermeyi unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 main.html birçok webserverda index.html den önce tanımlanıyor, özel günler için hazırladıgın sayfanın ismini main.html koy ordan index.html e link ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 web server apache mi iis mi? kontrolü sende mi? eğer web serverına müdahale edebiliyorsan, iis'te web sitenin özelliklerine girerek, "documents" sekmesi altında sıralamayı belirleyebilirsin. apache'yi bilmiyorum maalesef. eğer ki bir servis sağlayıcın varsa, onlara sayfaların öncelik sıralarını sorabilirsin. eğer istersen de senin için öncelikleri değiştirirler herhalde.. başka bir seçeneğin daha var.. index.html sayfası boş bir redirect sayfası olur, istediğin zaman hangi sayfaya redirect edeceğini belirleyebilirsin. ama ben bu yöntemi tercih etmezdim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Apachede .htaccess içine gömülü DirectoryIndex komutu ile değiştirebilirsin önceliği ör: DirectoryIndex onkasim.htm index.html dizin.php gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar