Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çift kulakta küpe

Odinn

Öne çıkan mesajlar

jarjar said:
adamınbiri said:
benim 2 kulağımdada var ama şimdiye kadar kimse gay diyemedi hatta kızların ilgisini bile çekiyo

P.S:1.85 ve 110 kilo eski bodyci,amerikan futbolu oyuncusuyum "gay"sin diyenlere duyrulur:D

haha boy pos tam gay konsepti işte- yapılısında =) amerikano

oha ne alaka bizim okulda gördüğüm tüm gayler en fazla 35 kilo :D yeditepe olanlar bilir gaylerimiz sayılır hepsinden kaçılır:D
Sosyal ağlarda paylaş

ben 2 kulaktada 2şer delik var.. ama 2 senedir 3 delik boş duruyo, hepsi 1,6 o yüzden kolay kolay kapanmyolarda. ama kullanmyorum, kendime yakıştrmadıımdan deil.. sadece zarlarımı çok sevyorum :p neyse diceem o gay mevzusu 4 sene fln önce tarih oldu, şuan bi avuç ezik tarafından geyik olarak dolanıyo sadece.. cevapların hepsini okumadım o geyiği yapan varsa alınmasn =p

edit: şimdi aklıma geldi sağdaki delikleri kullanamamamın nedeni geçen sene havuzda güreşirken arkdşn lastik bilekliği takılıp kulağmı yırtmştı --_--
Sosyal ağlarda paylaş

Genelde ilk delinen kulak 0.8 olur. Kalınlığı.. küpenin kalınlığına göre genişler. Tam 2 katı kalınlıkta olunca senin kulandakinin, 1.6 oluyor.. Yani çok bi farkı yok, ama 4.. 6... 10...20 baya bi farkediyo :D
Ben titanyum küpe tercih ediyorum, gümüşe ve bazı metallere alerjim var. Ayrı titanyum küpeleri tasarım olarakta seviyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...