Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ah pati uo.


Black-ice

Öne çıkan mesajlar

çok dertliyim söyleyecek şeylerim var.
bayadır uo oynamıyorum deli oynayasım var. ama patiuo dışında bir yerde oynayamıyorum. burda oynamak isteyince de oyuna bi giriyorum 0 players 2 players birşey yapılmıor.

şu player sayısıyla ilgili bişey yapılmalı bence yani çoğu kişinin serverdan haberi yok kesinlikle.
biraz reklam yapsak mesela el birliğiyle?

bir de serverın ismi var. ilginç tepkiler de alıcam bu dediğimden de yazıyorum artık. şimdi kimse sölesem pati uo 'diye kim de duysa bu serverın ismini kesinlikle garip kaçıyor:) biz alışkınız paticik göre göre bana garip gelmio ama paticiği bilmeyen bi adam, uo serverının adını duyunca pati uo diye yani biraz garip kaçıyor:) önemsizmiş gibi durabilir ama isim en önemli şeylerin başında geliyor. şöyle daha ilginç yaratıcı bi isim falan bulsak olmaz mı mesela?

neyse umarım serverı güzel yerlere getirmeyi başarabiliriz.
kaç sene öncesiydi hatırlamıyorum daha liseye gidiyodum süper zamanlar geçirdiğimi hatırlarım. umarım tekrar öyle olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

en etkili reklam sizin arkadaşlarınıza yapacağınız reklam olacaktır. sonuçta oyundaki bir çok kişi uzun süredir uo oynuyor ve belli bir çevresi vardır. fırsat oldukça onlara pati uonun varlığını hatırlatırsanız bile yeter. diğer türlü acayip acayip forumlara girip pati uo açık diye topic açmak bana ters :) etrafımdaki insanlara söylüyorum falan. ne kadar fazla kişi yaparsa o kadar iyi.

server ismine gelince, kasıntı ingilizce isimler yerine pati uo yeterince güzel bence. ShadowDeath falan mı yapalım illa yani :) sadece isminden oyuna girecek olan varsa onlara size uyan isimler sallayabilirsiniz hehe.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Serverda cok account var sadece ld ler ve katralar aynı anda onlıne olsa sayı 20 yı cok cok gecer ancak iste herkes bırbırıne kımse yok dıyınce gırılmıyor o yuzden forumları okuyan arkadasların hepsının en azından tur nuvalara ızleyıcı veya yarısmacı olarak katılmasını ıstıyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu akşam başlıyorummm (28.11) söz konusu patiyse ben varım :D artık newbie helperları pistlerde görmek isterizzzz..

+ olarak
account sistemi nasıl? yeni birtane girince otomatikmi açılıyor? yoksa pati forum accountumuzmu oyun accountu oluyor?

bide ben ultimayı unuttum :) :) cidden helperlara ihtiyacım var. Askerden geldim 5 gün oluyo geleli :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet razor u sizin verdiğiniz siteden (run uo nun download sayfası least versionu) çektim. bağlantıya ve bi bilgisayara reset atım belki olur.

yok abi girmiyo pofff:/ uogateway den giriyim dedim uo gateway i tıklatınca uo client i bilgisayarda yok dior. C:Program FilesEA GAMESUltima Online Mondain's Legacy klosöründe oyun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...