Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 çok dertliyim söyleyecek şeylerim var. bayadır uo oynamıyorum deli oynayasım var. ama patiuo dışında bir yerde oynayamıyorum. burda oynamak isteyince de oyuna bi giriyorum 0 players 2 players birşey yapılmıor. şu player sayısıyla ilgili bişey yapılmalı bence yani çoğu kişinin serverdan haberi yok kesinlikle. biraz reklam yapsak mesela el birliğiyle? bir de serverın ismi var. ilginç tepkiler de alıcam bu dediğimden de yazıyorum artık. şimdi kimse sölesem pati uo 'diye kim de duysa bu serverın ismini kesinlikle garip kaçıyor:) biz alışkınız paticik göre göre bana garip gelmio ama paticiği bilmeyen bi adam, uo serverının adını duyunca pati uo diye yani biraz garip kaçıyor:) önemsizmiş gibi durabilir ama isim en önemli şeylerin başında geliyor. şöyle daha ilginç yaratıcı bi isim falan bulsak olmaz mı mesela? neyse umarım serverı güzel yerlere getirmeyi başarabiliriz. kaç sene öncesiydi hatırlamıyorum daha liseye gidiyodum süper zamanlar geçirdiğimi hatırlarım. umarım tekrar öyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 aynen oyle. cok degil iki sene once serverdan adam tasiyordu:P reborn uo iid adi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 en etkili reklam sizin arkadaşlarınıza yapacağınız reklam olacaktır. sonuçta oyundaki bir çok kişi uzun süredir uo oynuyor ve belli bir çevresi vardır. fırsat oldukça onlara pati uonun varlığını hatırlatırsanız bile yeter. diğer türlü acayip acayip forumlara girip pati uo açık diye topic açmak bana ters :) etrafımdaki insanlara söylüyorum falan. ne kadar fazla kişi yaparsa o kadar iyi. server ismine gelince, kasıntı ingilizce isimler yerine pati uo yeterince güzel bence. ShadowDeath falan mı yapalım illa yani :) sadece isminden oyuna girecek olan varsa onlara size uyan isimler sallayabilirsiniz hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katra Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Sen kac kisi oldugunu bosver gir. Herkes girse zaten sayı 50 lerı bulacak yenı gelen olmasa bıle ama herkes bi yanındakını iteklemeye calısıyor gırsın dıye gırın abı bak turnuva yapıyoruz nerde karakterı olanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 burda.skilleri yok. 8*8 sux. dertliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 abi skill gaini arttırın milletin kasası yok eğlenesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 kendı açımdan söluyorum aynı bılmem kaç kare içerisinde skıll gelmeme olayı kalksın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramachus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Serverın kişi sayısını arttırmak için admin ler şu siteleye server ı tanıtabilirler http://www.toplist-servers.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 o değilde tharkas nerde burda propaganda yapıp duruyo kendi girmez oldu oyuna hehe yapma bunuu tharkas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 tharkas oyunda yardım ediyo saolsun :) ama hakkaten 8x8 olmasa çok hoş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 adminler kendi sitesine tanitsin serveri heh. giriyorum halen ben yeni gelen arkadaslar gelissin itemlerle donatalim onlari daha iyi olr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 3 kişiyi ne zaman geçicek cok merak ediyorum 20 kişiyi bulsa cok güzel olucak ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katra Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Serverda cok account var sadece ld ler ve katralar aynı anda onlıne olsa sayı 20 yı cok cok gecer ancak iste herkes bırbırıne kımse yok dıyınce gırılmıyor o yuzden forumları okuyan arkadasların hepsının en azından tur nuvalara ızleyıcı veya yarısmacı olarak katılmasını ıstıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cutorosi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Ben bu akşam başlıyorummm (28.11) söz konusu patiyse ben varım :D artık newbie helperları pistlerde görmek isterizzzz.. + olarak account sistemi nasıl? yeni birtane girince otomatikmi açılıyor? yoksa pati forum accountumuzmu oyun accountu oluyor? bide ben ultimayı unuttum :) :) cidden helperlara ihtiyacım var. Askerden geldim 5 gün oluyo geleli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ld'leri oyuna sokmak istiyorsaniz birini kesin, server 10+ kisiye ulassin hemen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katra Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 çok pis genkleriz derdim de, yok.. girmiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 paticik hesabınla aynı isimde alırsan çok güzel olur. otomatik açılıyor hesaplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cutorosi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Patch i çok yavaş yapıorr :/ canımı sıktı iice bu patch serverlar 6.0.0.0 da daha lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 yaw ben şimdi patchi full yaptım girmio. hiç yapılı değilken girebiliodum. bu ne yaw. veryfing diyo kalıo öle. takılmıo ama kalıo cancela fln basabiliosun yani:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katra Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 full patch te anladıgım kadarıyla razorla ılgılı bır sorun var. Yenıden yukle ama bu sefer full patch yapma ben öyle yaptım ve gırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katra Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Sacros said: çok pis genkleriz derdim de, yok.. girmiyorum :P İi .. yiyon... Turnuvaya giricen nede olsa .. .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cutorosi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 arkidişler help me giremiyorum Verifying Account da kalıyo! UO Version 6.0.5.0 (Patch 62) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 razor son sürüm mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cutorosi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Evet razor u sizin verdiğiniz siteden (run uo nun download sayfası least versionu) çektim. bağlantıya ve bi bilgisayara reset atım belki olur. yok abi girmiyo pofff:/ uogateway den giriyim dedim uo gateway i tıklatınca uo client i bilgisayarda yok dior. C:Program FilesEA GAMESUltima Online Mondain's Legacy klosöründe oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar