Farinal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 abi bu lafıda anlamıyorum: "Dünyanın ekseni bir derece eğik olsa hiçbirimiz yaşayamazdık." Tamam yaşayamazdık zaten bu dünyada biz yaşıyoruz bak bi komşu gezegenlere pek yaşam yok. Biz yaşayalım diye o derece öyle değil o derece öyle olduğu için biz yaşıyoruz. Öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Razien said: Güneş bir birim uzakta olsa donar.Bir biri yakında olsa pişerdik. püehahahahahahahahah Aphelion-Perihelion nedir ne değildir bi bak istersen:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Ahahah ben bir saattir ne diyorum bir değil iki değil her yaratılışta mükemmelliğin bulunması tesadüfse tesadüf bilincin ta kendisidir öptüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ShadowFury said: Razien said: Güneş bir birim uzakta olsa donar.Bir biri yakında olsa pişerdik. püehahahahahahahahah Aphelion-Perihelion nedir ne değildir bi bak istersen:P Şimdi ayrıntılara takılma bilimsel ayrıntısını bilmiyorum ama Güneş canlıların yaşayabilmesi için olabilecek en ideal konumda nasıl oluyorsa puhahahdashfhsdghsgh diye bendemi kendimden geçim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Farinal said: abi bu lafıda anlamıyorum: "Dünyanın ekseni bir derece eğik olsa hiçbirimiz yaşayamazdık." Tamam yaşayamazdık zaten bu dünyada biz yaşıyoruz bak bi komşu gezegenlere pek yaşam yok. Biz yaşayalım diye o derece öyle değil o derece öyle olduğu için biz yaşıyoruz. Öptüm. yok işte yanlışın var. ya da en azından senin düşüncen öyle olsa bile ben ve birçok insanın düşüncesi de canlılar yaşayabilsin diye bazı dengelerin kurulmuş olduğu yönündedir. saygısızlık etmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 doğa her zaman mükemmelliği yakaladı diye birşey yok. din tarihinde ilk peygamberin gönderildiği zaman allahın varlıgını insanlara kabul ettirilmeye çalışıldı.milyonlarca önce ne din vardı ne allah tartışması.yaşanıp gidiyordu ilkel insanlar. dinazorları allah yarattı peki.o zaman neden yok etti.allahın yolundan mı saptılar ne oldu? göktaşını çaktı tepelerine.bak sen şu mükemmelliğe. yüzyıllar önce f=m.a, e=mc^2 biliniyor muydu? tekerlek olmadıgında bir araç olabileceğini insanlar tahmin edebiliyor muydu? şemsiye olmadan sokakta nasıl yagmurdan korunabileceğini insanlar akıl edebiliyor muydu? buluşlar yokken, matematik formulleri çıkarılmamışken, doğa ve fizik olayları acıklanabiliyor muydu? şimdi de yaratılış acıklanamıyor kesin olarak ve ileriyi görmek diye bi kavram var şu anda. tahmin edemiyor musun bir gün biri çıkacak ve eski buluşlar, teoriler gibi bir şey ortaya cıkaracak ve tüm gerçeklik bilinecek. insan beyninin "şu anda" çözemediği bir gerçeklik zamanla çözülecek. sene daha 2007. dünyanın yaşı 4500milyar yıl. sen burda açıklayamadıgın şeyi kanıtlanamayan birşeye baglarsan ne bilimden ne akıldan yana hiçbir nasip almamışsın demektir.körü körüne yaşamakta bu olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Razien said: Şu kainatta bir tane mükemmeli yakalamamış varlık bulamazsın. BULDUM http://img75.yukle.tc/images/98212_185x20.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Sakat doğmalar, hastalıklar çorbadan sayılıyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Dünyanın yörüngesi elipstir. Bu demektir ki dünya güneşin etrafında dönerken güneşe yaklaşır da, uzaklaşır da. Ve açıkçası -ne yalan söyliyim- 19 yıldır yaşıyorum ve bi kere bile donmadım ya da pişmedim de(Flying Spaghetti Creature protection from cold ve protection from fire atmış bana heralde) Kusursuz diyosun ama bu gayet güzel bi örnek oldu mesela. Neden yörünge kusursuz elips(çember) değil? neden dünyanın şekli küre değil de geoid? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Cons said: Razien said: Şu kainatta bir tane mükemmeli yakalamamış varlık bulamazsın. BULDUM http://img75.yukle.tc/images/98212_185x20.jpgSen şimdi n'APtığını zannediyorsun terbiyesiz , beyin kıvrımların bir fikr üretebilecek kadar çalışıyorsa konuş yada parazitlik yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Bu kadar kötülükle, hastalıkla ve daha binbir tane pislikle dolu bir dünyada en mükemmeliyse artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Yaratılış en mükemmel insanı oluşturan atomların dizilişinde bir sapma olsa bütün kombinasyon yokolur.Ya hakkatten biraz düşünün bu dengeyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Abi hata olmadığını nerden biliyosun onu soruyorum sana? Karbon oksijene yanlış bindi diye yok olan akraban felan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 tesadüf olduki oluştuk, olmasaydı oluşmayacaktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ve ne tesadüftür ki hepimiz paticikte bulustuk dimi cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 şüphesiz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Cons haklı ahahahah Allah seni kusursuz yaratmış madem, niye makyaj yapıtın o resimde? Allah'ın seni yaratma biçiminden memnun değil misin? YOU'RE GONNA BURN IN HELL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Bence Razien sizinle dalga geçiyor abi. Yok yani, ciddi olamaz bu mesajlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Allahın yarattığı birine terbiyesiz diyen Allaha karşı suç işlemiş olur mu olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 resimdeki razien mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 şüphesiz ki allah onu pet şişeden yaratmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Neyse Allahın yarattığı varlığın tercihleriyle dalga geçilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Ekmek said: Abi hata olmadığını nerden biliyosun onu soruyorum sana? Karbon oksijene yanlış bindi diye yok olan akraban felan var mı?Senin şu an yazı yazan ellerini oluşturan hücreleri oluşturan atomlarda en ufak bir dizim hatası olsaydı şu bunu yazamazdın.Hiç bir hata yok kusursuzluk var ya gidin biyaloglarla hücrenin yapısı hakkında falan konuşun bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Razien said: Güneş bir birim uzakta olsa donar.Bir biri yakında olsa pişerdik. http://www.perseus.gr/Astro-Solar-Scenes-Aph-Perihelion.htm Distance: Aph : 152,102,363 km Peri : 147,099,182 km küsüratları atsak... uuuu 5 milyon kilometre filan oluyo. şimdi biz pişiyomuyuz donuyomuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 zaten hata olsaydı şu an bu konuyu konuşuyor olmazdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar