Drakkahn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Bir reklamcı olarak ben reklamı beğendim. Atatürk'ü kullanmaları ticari açıdan Türkiye İş Bankası'na herhangi bir kazanç sağlamayacaktır, çünkü zaten Türkiye İş Bankası Atatürk'ün kurduğu bir bankadır. Migros nasıl ki Koç'ları reklamlarında kullanabiliyorsa, Türkiye İş Bankası'da Atatürk'ü kullanabilir kanımca. Reklamı yapan Medina Turgul DDB Reklam Ajansı, fikir güzel, uygulama güzel olmuş, şapka çıkardık. Ayrıca Türk Petrol Ofisi Milli Marşımızı kullanmıştır zamanında, Türkiye'nin değerlerini Türkiye'nin şirketleri kullanırken pek bana dokunmuyor da Aurelio'nun milli marşımızı söylediği Alpet reklamı beni bezdirdi. Alpet kim? Neyse, konuya dönecek olursak yapanları kutlarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 bir reklamcı olarak reklam kuşagında kullanılan ve ülkenin en önemli ismi olan "Atatürk" adı kullanılıp da koskocaman "türkiye iş bankası" adı konup da nasıl bir kazanç saglamayacaktır ben bunu soruyorum sana? /herşey baktıgın kadar basit degil.o birinin yukarıalrdada dedigi gibi marka degerini yükseltiyor.en gözde en başarılı firmalar hala reklam yapıyor sürekli satmadıgı içinmi?var olan degeri dahada yükseltmek için.evet bi adam reklamı gördükten sonra milli hisleri depreşip, ben paramı atatürkün bankasına yatırırım arkadaş! diyip yatırabilir.aynen insanların ben oyumu atatürkün partisine veririm arkadaş baykal falan palavra! demesi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Newdonis bu saate kadar İş bankasının Atatürkün kurdugu bir banka oldugunu bilmeyip reklamı görünce aa Atatürk kurmuş diyip paranı mı yatırıcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 newdonis in yaptığı biraz putlaştırmaya giriyor: sadece törenlerde falan anarsan atatürk'ü çocuklarda aaa senin eline diken batarmı diye sorarlar. Atatürk'ün aynı zamanda bir insan, çiçek yetiştiren şefkatli bir baba olabileceğini göstermesi açısından önemli. İnsanların Atatürk'ü kendine daha yakın hissedebilmesini sağlayacaktır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 of çok iyi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ben rahatsız oldum, devlet liderlerinin (yanı devlet lideri değildi, anıtlaşmış kişi diyim) reklamlarda kullanılması benı rahatsız ediyo acıkcası. hanı böle bi olayın kaydımı var yaşanmışlığımı var, nasıl ne hisle ne düşünceyle sahipleniyorki iş bankası Mustafa Kemal'i bu kadar rahatca kullanabiliyor, işliyebiliyor. garip yanı üzüldüm ben. haluk bilginer için iyi bi fırsat olmuş tabı, artık kanıtlıycak bişeyi kalmadı bana ama olsun canavar gibi oynuyo adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 rekalam gerçekten çok anlamlı ve güzel bir reklam.atatürk e çok benzemesede rutkay azizdir benim en beğendiğim.ama reklamdada baya benzetmişler.sonuçta adı üstünde reklam. burda bunun tartışılması bile iş bankasının reklamı yani.kimileri ticaret diyo kimileri dğeil dio.sonuçta tartışılıyo ve iş bankası konusuluo :) reklamın amacı hem atatürk ü anmak,hem mesaj vermek,hemde işbankasının değerlenmesi. reklamın bi sakıncası oldugunu düşünmüyorm düşüncelerimi tam olarak kelimelere dökemedim ama derdimi anlatmışımdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Cuce said: ben rahatsız oldum, devlet liderlerinin (yanı devlet lideri değildi, anıtlaşmış kişi diyim) reklamlarda kullanılması benı rahatsız ediyo acıkcası. hanı böle bi olayın kaydımı var yaşanmışlığımı var, nasıl ne hisle ne düşünceyle sahipleniyorki iş bankası Mustafa Kemal'i bu kadar rahatca kullanabiliyor, işliyebiliyor. garip yanı üzüldüm ben. haluk bilginer için iyi bi fırsat olmuş tabı, artık kanıtlıycak bişeyi kalmadı bana ama olsun canavar gibi oynuyo adam. ya neye üzüldün anlayamadım... bir banka kurucusunu canlandırarak anıyor.. bu düşünceyle güzel bir hareket yapmış.. sahiplenme yok yani nerden çıktı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 beğenmedim,doğru bulmadım diyeyim daha cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 kevin costner yerine haluk bilginer oynasaya atatürkü..X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 beğenmeyecek bir şey yok bunda. bu zaten var olan bir görüntüymüş sanırım benzerini, gösteriyorlardı gerçek atatürk'lü olanını. bence çok güzel olmuş çok profesyonel. ayrıca bir bankanın da bunu düşünüp onca para harcayıp böyle bir şeyi gerçekleştirmesi takdir edilecek bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Olay yaşanmış bir olay, yalnız ordaki çocuk erkek değil kız. Videolarıda var, hatta o kızla röportaj'da yaptı ATV. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 atatürk'ü herkes sahipleniyo ki bu normal bişey atatürk herkesin atatürk'ü. İş bankasının da bunu kullanması kadar normal bişey yok. Bence çok güzel çok etkileyici bi reklam olmuş. Haluk Bilginer için bir fırsat değil kendisi zaten türkiyenin en iyi aktörü olduğunu herkese her fırsatta kanıtlamış insandır. İş bankasının yöneticisinin sölediğine göre haluk bilginer kabul etmeseymiş projeyi tamamen iptal edeceklermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ben bu karitürün vermek istediği mesajı alamadım. kime laf geçirmişler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 bide uykusuzun yeni kapagı var onu koyun plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 LathspeLL said: Olay yaşanmış bir olay, yalnız ordaki çocuk erkek değil kız. Videolarıda var, hatta o kızla röportaj'da yaptı ATV. Kız dediğin Atatürk'ün manevi kızı Ülkü Hanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Arkadaslar bunun Tayyiplisi cekilmis Al Baraka Turk tarafindan (tayip gül bahçesinde güllerle ilgilenirken eline diken batar ve eli kanar, küçük çocuk şaşkınlıkla sorar) -aa -n 'oldu ulan? -senin eline diken batar mı? -ne dikeni, attan bile düşerim... tabi ki batar. -senin elin kanar mı? -kanamaz mı.. burası yan gelip yatma yeri mi? -ama..sen tayip değil misin? -öyleyim çocuk.. -ama.. - bir gül ne kadar zor yetişiyor biliyor musun? tohumlarını israil'den getirt, unakıtan'ın oğluna ithalat kotası aç... sen kendine şunu soracaksın: ben burayı adeta pazarlamakla mükellef miyim? eğer mükellefsen, ne gül tohumu kotaları, ne de söylenenler umrunda olmayacak.. anani da al git buradan çocuk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=recep+tayyip+erdogan+li+is+bankasi+reklami Allahsızsın oolum sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Arak yaparken kaynak gösterelim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Oha ben cok farkli bi kaynaktan almistim, ozur diliyoruz yazardan buradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 dotaya +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 İlk defa izledim. Ve açıkçası Uykusuz in yaptığı kapağı saçma buldum. Sonuçta Finansal Bank değil bu. Türkiye İş Bankası... Zaten Atatürk ile prim yapıyorlar deyipte dergi sattırmada önemli rol oynayan KAPAK SAYFASIna Atatürk ü koyarak bir ironiye parmak basan Uykusuz u burdan kutluyorum; Gz guys!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar