Diablo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 güzel maç erken ve şanssız gol yedik klasik en az 4-1 biter.istekli oynuyoruz.baskılyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 valla ben son 5-10 dakikasını izleyebildim. gayet iyiyiz ama farkı 2 ye cıkarmak lazım. bi de stad allah için boşmuş yani, dolu olsa neler olacak kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 mac guzel gidiyo, haftalardir olmadigi kadar yuksek tempoda oynuyo gs. hele ilk 20-25 dk cok guzel paslastik ama sonrasinda yine defanstan top sisirmeceye dondu :/ gencler baya sert oynuyodu ama sari kartlardan sonra duzeldi gibi. insallah 2. yarida daha tempolu oynariz :) ozlemisim boyle keyifle mac izlemeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ilk yarı iyi oynadı gs ilk yarı hemen hemen tümü gençler yarı sahasında geçti.gerçekten sağlam bir pres yapıyor gs.gençler ilk golü dışında kaleye hiç gelmedi neredeyse zaten tek şutu var oda gol oldu.golde de biraz şansızdı orkun songa çarpınca top yön değiştirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 bu arada stad boş ama baya bir ses geliyor o da ilginç. bir ara sesi mi çok açtım diye baktım normal, çok açıkta değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 toggie said: valla ben son 5-10 dakikasını izleyebildim. gayet iyiyiz ama farkı 2 ye cıkarmak lazım. bi de stad allah için boşmuş yani, dolu olsa neler olacak kim bilir.büyük ihtimal bedavacılar doldurmuştur stadı yoksa son 20 dk 5 bin küsür taraftar anca vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 bedavacılar son 20dk giriyor yani maçlara sdfsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 olimpiyatta 37 kişi oldugu gunleri hatırladım... büyük ultra taraftarı adafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 toggie said: bedavacılar son 20dk giriyor yani maçlara sdfsf.stat bomboşsa son 20 dk giriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Ahahah reklam arasında yayına girildi ve Yımaz Vural küfür etti a.ına koydu gibi bişey dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 olimpiyatta hangi maçta 37 kişi olmuş, kanıt göster yoksa ancak kendini kandırırsın yıldo baggins :) mesela şu maç olabilir mi? gerçi burda 37'den az var sdfds. @cado biletlilerin son 20dk girmediğini nerden biliyosun? hayatında kaç kere maça gittin, kaç kere bedavacı oldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Yılmaz Vural patlattı bombasını: -Amerikan salatası var ya -A.koydu dimi ortalığın Allah da seni güldürsün Yılmaz Hocam:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 o nasıl gol la anlamadm edit: defansa çarpmış bende nasıl havalandı öyle o top dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Lincoln 3-1 oldu aslanım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 lincolnnn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ulan her gol defansa çarpıp mı girdi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 toggie said: olimpiyatta hangi maçta 37 kişi olmuş, kanıt göster yoksa ancak kendini kandırırsın yıldo baggins :) mesela şu maç olabilir mi? gerçi burda 37'den az var sdfds. @cado biletlilerin son 20dk girmediğini nerden biliyosun? hayatında kaç kere maça gittin, kaç kere bedavacı oldun? arkadaş gaziantep ile olimpiyatta yapılan maçı solemek istemiş sanırsam ama 37 değil 3 bin küsür kişi vardı o maçta(seksen bin kişilik statda 37 olarak gorulmesi dogal tabi) hiç bedavacı olmadım ama olan tanıdıklarım var ki boyle maçlarda ailecenek giriyorlar stada son 20 dk da bu sekilde dolan bir maçta hiç görmedim üstelik (gerçi stadı tam olarak goremedim ama baya bi dolu gözüküyordu) tabi ben kör olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 heyt harekete gel, biraz bal oldu gibi geldi ama. edit: bal değilmiş =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 stad gayet dolu, bedavacı diye saldırmanın anlamı yok. bahsedildiği gibi 3000-5000 kişi yok su an macta. ha bi de olimpiyattaki fb maçından taraftar sayısını gösteren bir foto koyarım, üzülür o arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Ya kardeş rakip büyük takım olduğundan fenerin yıldızlarını izlemek için 80 bin kişi doldurdunuzda ben çok net hatırlıyorum hava çok soğuk diye bi maça 800 kişi mi 1000 kişi mi ne gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 kış aylarında olimpiyatta maç izlemek zaten ölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Ağustos sıcagındaki bu maça neden 37 kişi gelmiş o zaman? Hem de sezonun ilk maçı, şampiyonun maçı sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 güzel oldu bu 3 puan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 yalnız taraftar hakkaten özlemiş lig maçını. inanılmazlar maçın başından beri muhtesem destek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 toggie, üzme böyle arkadaşları yahu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar