Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

insanları sevdiğimi belli edemiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aynı durumdan bende müzdaripim.
etrafımdaki çoğu insandan daha fazla yardım içind ve sevgi gösterir durumdayım ama çoğu inna bunun farkında deil.
en azından ben öyle algılıyorum.hal hareketlerinden ne yapsamda soğuk oldukları belli bazılarının.
neyse...
Mesaj tarihi:
exalted can sıktın

bende de aynı problem vardı, yavas yavas aşıyorum, ama hala aileme karşı göstermem gereken sevgiyi göstermekten çekiniyorum, ve belki de evet dendigi gibi ailemin bana kucukken şimdi almak istedikleri sevgiyi abartılı da olsa gostermemis olmasından olabilir. arkadaslarım var birkaç tane, her eve geldiginde annesine sarılıp annişiiiim, babuşuuum fln tarzı samimiyet gösterişlerine giden, neguzel tabi.
insanların sana davrandıgı gibi davranmaya baslayabiliyosun bi yerden sonra, hic kullanmadigim cumleleri hic sölemedigim insanlara sölemeye basladim, sahte gelse bile insanlar o sozleri duyduklarında mutlu oluyolar, bunu bildigim icin de kullanmaktan cekinmemeye calisiyorum,
bu degisikligi yasayabilmen icin belki de buyuk bi olay yasaman lazım, ne bileyim sevgini gostermiyosun diye sevgilinden ayrılman, cok sevdigin bi yakınını onu sevdigini söleyemeden kaybetmek fln, hepsi tabiki acı dersler fakat sonrası için bi adım olur belki
Mesaj tarihi:
sevdiğini belli edememek gerçekten zor bir durum.benim için değil ama karşı tarafa bunu belli edemeyince tabiki niye böyle bu diyebiliyolar sizin için.

hani annecim babacım seni çok seviyorum gibi dialoglara hiç girmedim giremedim.

aile bir şekilde bunu anlıyo.belki bu konuda kız cocukları daha bi rahatlar ama erkekler yapamıo yani :)

konu sevgili ise sevgi belli edememek gerçekten büyük sorun.ama bunu aşabildim ben biraz.süpriz yaparak ve arada seni seviyorum lu msglar atarak.yüze karşı pek söyleyemiyorum ama sagolsun msn ve cep telefonu bu konularda pek yardımcı.

insanlar içinizi göremediği için duygusuz bu,robot bu gibi laflara alıştım :)
Mesaj tarihi:
seni seviyorum demeyi öğrenin arkadaşlar. asıl yüzyüze söylediğiniz zaman güzeldir o söz. bende sevgilime mesajlar yada msnde 100 kere söylüyorum "seni seviyorum" diye, o da söylüyor ama birlikteyken yüzüne bakarak söylediğinizde ayrı bir havası oluyor B)

ben mesela erkek olmama rağmen çok iyi gösterebiliyorum sevgimi herkese karşı sadece sevgiliye diil ve çok güzel bir şey bu. sevgiyi göstermek de çok zor değil. ilk başlarda biraz karizmayı çizersiniz belki ama olsun :)

ayıptır söylemesi ben sarılıp az kişiyi ağlatmamışımdır, duygulandırıp. çok pis sarılırım. size de sarıliim bakın hiç bi sorununuz kalmaz. valla.
Mesaj tarihi:
ehahah, evet msn cep telefonu yardım ediyo biraz. biraz da değişik davranışlarda bulunarak gösterebilirsin sevgini, mesela karşındaki kişi için bişeyden vazgecersin, birini ekersin vs vs ... ama karşındaki kişi bunu bilmeli :)
Mesaj tarihi:
klasik akrep burcu sendromları .ben de akrebim . tamamen her şeyin ateşlisini isteyen bir yapımız olduğundan ,sakin adamlar olamadığımızdan kaynaklanıyordur heralde bilemiyorum =)

şöyle aştım bunu , çok üstüne gitmeden gülücükler saçıp ilgilendimi gösteriyorum ,zaman geçtikçe zaten sen onun anlamadını hissetsen bile senin için yaptıklarına bakarak bu insan "benim onu seviyor olmamı" anlıyor şekli ortaya çıkar .
  • Yeni Oluştur...