Donita Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ne büyük zaaf. sadece sevgili, şu, bu için demiyorum. annem, babam ve nice arkadaşlarım dahil bu kategoriye. birilerini sevince bunu belli edemiyorum ama inanılmaz boyutlarda bi sevgi besliyorum. ve birilerini sevdiğini cıvık bi şekilde belli eden insanlardan bile daha fazla sevgi barındırdığıma adım gibi emin oluyorum o anda. sevginin böyle kötü bi özelliği var işte, karşındaki görmezse "varolmuş" sayılmıyo. ya da keşke sevmeye teşebbüs ettiğim insanlar ben bunu belli etmeden anlama özelliğine sahip olsa. onlardan çok ben mutlu olucam. çünkü böyle çok kötü. ufak bi mimik ve bikaç tatlı sözcük bile kuramıyorum. aslında ben kurmak istemiyorum zaten, ama karşıdakine belli etmek için arasıra deniyorum bunu. yapamıyorum pek. bonus: içinde olduğumuz zaman zarfında ne biriyle birlikteyim ne de birinden ayrıldım. yani gayet objektif anlar bu anlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 yarama parmak bastın be. bende de malesef bu sorun var, ben sorumlu olarak ailemi tutuyorum, ailemden de ailemden aldığım terbiye mi diyim görgü mü eğitim mi her neyse işte, onun yüzünden böyle. bu yaştan sonra da istesen yapamıyosun, bişeyler engelliyor sanki seni. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 neyin engellediğini bilmiyorum. çevresel bişey olmadığı kesin. kendim engelliyorum büyük bi ihtimalle. istemdışı bişey. ama bunu yaratıcak bişey de yok bende, ne kibir var ne de gereksiz gurur. bilmiyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 kibir ve gurur değil zaten sorun. zamanında sana sevgi göstermemişler istediğin şekilde. sana göstermedikleri için sen de başkalarına gösteremiyosun, çekiniyosun vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 kova burcu musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 diğerini bilmem de ben kova burcuyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 akrep burcuyum. bazen olmaktan nefret ettiğim burç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 kizlar iyi bilir kova burcunu, gelsin anlatsinlar. neyse :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 neyi anlatsınlar yau? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 gidip sarılacaksın. zor bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Ya belki de sevgisini belli etme yolları insanların sana sahte geliyodur. Yapmacık geliyodur. ondan kendini çekiyosundur. Sen samimi bi şekilde duygularını belirttin mi insanlar onu anlar merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 başlığa +1 dynuna +1 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 kısmen katılıyorum. kendimi çok fazla açabilen biri değilim. daha doğrusu karşımdakinin haraketlerine göre ancak kendimi açabiliyorum. ki bu çoğu zaman çekilmez bir süreç oluyor. özetlersek, insanları çabuk tanımak istiyorum bu da imkansız doğal olarak. Türk halkı olarak bizde genel bir sevgi gösterememe sorunu olabilir mi acaba? Hani ataerkil aile yapısının getirdiği bir sorun olarak. Ayrıca genelde sevgimizi ve duygularımızı kendi içimize atarak, karşımızdakine bir güvensizlik besliyormuşuz gibi bir düşünceye sahibim. Her ne olursa olsun, kişisel bir koruma kalkanımız yani. Her neyse, dışarıdan incelemek kolay gözüküyor ama içinde olmaz zor tabii. Allah yardımcın olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 İyi yapıon devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 belli etmeyi ogren o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Seni seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Bende seni jd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 O kadar da zor diilmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Bak...Ne kadar basit...Netaşıkları olduk bile hahaha ggbbthx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 adsdfds np glhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Bitti jd!!!! ggbbthx yaneeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 başlık sahibi beni anlatmış. utanmasam burçlara inanıcam bende akrebim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 NEE AKREP Mİİ? ben akrepten korkarımm annnney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 bende sokarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar