kermit Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 onurdolar said: akşam akşam adamda sinir bırakmadınız ya, sen bjk taraftarına hakaret et sonra millete cahil vs. de. Ne bekliyordun küfürden başka derler adama. Sevgi sözcüklerimi? kendine küfür ettirmek istiyorsun bu belli, etmedik diye mi bu kadar rahatsız oldun? küfürden başka ne bekledikleri belli icraat bekliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 pwnbot said: ulan sizi gul sokaga cagirip bi guzel dovmek lazim ama..sakin ol kimse karamürsel sepeti değil tikkat et.öle dövmek falan nereye gidiyon yavas yerler kavgan düşersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Ben anneme ve babama küfür yiyecek bir davranısta bulunmadım. Hakaret de etmedim. Ama siz yine de istediginiz kadar küfür edebilirsiniz. Sorun değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 toggie bu neyin hırsı merak ettim? her mesajında bir provokasyon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 stadda da kufrediyoruz hak edene, ama forumda topicte yeri yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 velet değil o dela tikkat et :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ulan bi kerede girip gs veya fb yenildiğinde sizin takımınıza laf atmış değilim ağır sözler kullanmadım ha dediysem bu kadar abartmadımda varsada gelin gösterin yaptığınız ne sizin belli değil şakasınız yediremiyonuz bazı şeyleri galiba lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Sparkcaster said: toggie bu neyin hırsı merak ettim? her mesajında bir provokasyon ? Hangisi mesela? Alen ve arkadaşlarına sümüklü dediğim için mi? Yoksa İzmet Arzuman'dan alıntı verdiğim için mi? Kusura bakma be, kabul etmiyorum provokasyon yaptıgımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 LucifeL said: velet değil o dela tikkat et :D:D kim olduğundan banane? burada konuşamayıp özelden küfür edince dela olduğundan mı korkucam? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 toggie said: Sparkcaster said: toggie bu neyin hırsı merak ettim? her mesajında bir provokasyon ? Hangisi mesela? Alen ve arkadaşlarına sümüklü dediğim için mi? Yoksa İzmet Arzuman'dan alıntı verdiğim için mi? Kusura bakma be, kabul etmiyorum provokasyon yaptıgımı. daha ne provokasyon yapacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 bu topiğin kilidi yakındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 toggie her zaman dedim ve diyicem provokasyondan başka bi halt bildiğin yok senin futbol bölümünde anam başka bişi bilmezsin adam gibi yazın varmı şurda millete çatmadan ? vardır ama adam olmayanlar daha fazladır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 alen ve arkadaşların ailendense olabilirde yoksa değil. ne provakasyonu? sümüklü tinerci baliciler alayı bilmiyoyurz sanki.öle değilseler bile gözümüzde öleler ahaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar