Xo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 inc drama :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 hunterımla karazhan yapmak istiyorum. bir yardım edin!1!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 CHN full çinli adından anlaşıldığı üzere.Wipe Club karışık ama Türk çoğunluk var(GM officerler vs.) ama şunu anladım stone da sadece Türk guildler oluyo (saat farkı) bizde summon kavgası baya bi kapışıyoz Ordealla. Bu arada bi sp war simya süper :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 wipeclub in sitesi var mi ? Yer varsa girmeyi planliyorum da.Sitesi yoksa gm admin ismi ogrenebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanfear Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 aradığınız Holadin ben oldum sanırsam :) Cenotaph the migrater. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Lanfear said: aradığınız Holadin ben oldum sanırsam :) Cenotaph the migrater. hoşgeldin :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 WTB common.mpq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 sizim noob hunter Thøth yanımda şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 geç de olsa 2.4 gelmeden kestik sonunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Kırmızı botlarımda yakıo hee !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 yine çok sexy çıkmış benim hatun xD(famele druid) not:attument questini almaayıp kaeltas kesildikden sonra benim quest itemi yok diyen healere sevgiler xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Pff nooblar ben varken niye kesmediniz :/ . Resme girmek isterdim, neyse photoshopta editlerim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Zaten bu da photoshop henüz kesemedik , motive amaçlı bole bi yola başvurduk. İyi iş çıkarmışız di mi ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 :) bu arada alımlar devam etmekte.. iyi gearlı, aktif, classına hakim; - tank - mage - shadow priest aramaktayız. ilgilenenler; http://ordeal.guildomatic.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 - Resto Shaman - Shadow Priest - Resto Druid - Prot Warrior - Mage classlarından alım açık. attune olmak şart değil, tabi önemli bir artı.. http://ordeal.guildomatic.com şu anda attune runları yapılıyor ssc/tk ya. en geç 2.4 ile Hyjal/BT başlanacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berk444 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 eah t5li migrate adamları alıp onu bunu kışkırtmayla guilde alan tipler : /... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Xo said: - Resto Shaman - Shadow Priest - Resto Druid - Prot Warrior - Mage classlarından alım açık. attune olmak şart değil, tabi önemli bir artı.. http://ordeal.guildomatic.com şu anda attune runları yapılıyor ssc/tk ya. en geç 2.4 ile Hyjal/BT başlanacak.. bump hyjal ilk boss down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 berk444 said: eah t5li migrate adamları alıp onu bunu kışkırtmayla guilde alan tipler : /... kimi kışkırtmışız? gife drama xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 berk444 said: eah t5li migrate adamları alıp onu bunu kışkırtmayla guilde alan tipler : /... senin bu kafaya ulaşmak için ne çekmek lazım yada içmek ?çık bir açık hava falan al iyi gelir:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Birçok üyemizin AoC'a geçme kararında dolayı Ordeal guildi WoW'da son bulmuştur :( ps: ben geçmiyorum bir yere, varsa aktif olarak oynayacak rogue arayan pm me :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Bakalım bir dahaki sefere WoW'da kalanlarla nerede buluşacağız? Bu kadar iyi giderken 3 hafta gibi kısa bir sürede oyuncu kaybetmemiz gerçekten çok kötü oldu, hayırlısı artık. Başka oyunlar oynamak isteyen ya da oyunu bırakmak isteyen insanlara bir şey diyemeyiz hepsinin kendi kararı. *Reroll Healer, dün ventte de dedim, işiniz çok zor rogue komünitesi olarak, allahtan recruit eden her guilde girme şansınız var gearınız iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 gear gayet iyi de ben hiç BT/Hyjal guildinin Rogue spotunun açık oldugunu görmedim. sabaha kadar birçok guilde baktım, yok yani hepsi yapılan rogue başvurularını, rogue'a ihtiyacımız yok diyerekten reddetmiş. ama şu gear seviyesinde, geçtim healer classı bir warlock olsaydım şansımın daha yüksek olacağını adım gibi biliyorum. çünkü iyi progressli guildlerde roguelar guildin en aktif adamıdır (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 O WoW'un acı gerçeği, rogue oynayan herkes aktif ve iyi player oluyor. Zaten olmayanların da şansı yok. Keşke her classta rogue spotlarındaki çekişme olsa. O zaman her yeni gelen raid instance 2 günde bitirilir xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 kael ve lady kesildi hyjal btde önümüz açık derken önce mtnin hacklenmesi sonra age of conan oyununa büyük bir akış olması tutarsız raidler derken guild bitti çok kral adamlar tanıdım bu guild sayesinde en büyük artısıda bu oldu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 olmadı mis gibi vay AK'mız var :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar