Xo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 EU- Boulderfist realminde yer alan loncamıza tüm classlardan oyunu alımı başlamıştır.. Eğer siz de, seviyeli bir ortamda end-game raid hedefleyen bir oluşumda yer almak istiyorsanız.. Ordeal of Boulderfist Şu anda SSC üzerine yoğunlaşmış durumdayız.. Aktif online oyuncu sayımızın artması ile kısa sürede SSC / TK clear edilecek kapasiteye gelinecektir... Başta da yazdığım gibi; progress isteyen, karakterine özen gösteren her oyuncuya kapılarımız açıktır.. =Progress= SSC = Hydross, Lurker TK = Loot Reaver Gruul / Doomwalker
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Benim Xaviusda Level 70 Mage im var. Gearı fena sayılmaz. Biraz daha araştırayım, kararımı veririm
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Haftaya acc.ı açtırıyorum, eğer lvling hızı tatmin edici olursa priyle olmazsa roguela gelicem heralde xD , sen şimdiden alt yapı çalışmalarına başla, bizim bi ro"ug"e arkadaş var tek başına sscyi bitiriyomuş diye anlat sizinkilere.
Xo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 sen anca boost bulucan da öyle pri kasacan peah :p sen bırak o işi dön ro"u"gena xD
Overlord Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 51 rogue var cok pis ssc farmlıyorum alırmısınız :D
Xo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 50+ ları almıyoruz :p free bump btw :D
Xo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Bring Up My Post özellikle healer, hunter ve mage açığı var..
Xo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 SSC 5/6 olmuş, Lady V. denemelerine başladık bu hafta.. şu anda aktif, raider bir holy priest (1700+heal up 150 mana regen) alınacaktır.. başvurular için http://ordeal.guildomatic.com
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Benim de sınavlar 5/12 oldu progress'i baya ilerlettim adafas
Xo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 SSC Clear. aktif ve gearlı resto shaman / druid alımı açıktır. başvurular için ordeal.guildomatic.com (tu)
Xo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 acele şekilde dışarı çıktıgım icin bu topicin varlığını unuttum. buraya postluyorum recruit durumunu o halde. pardon :P EU - Boulderfist, Horde tarafında PvE odaklı guildimiz Ordeal tüm classlardan oyuncu alımına başlamıştır.. Guild Progress: Zul'Aman - Farm SSC - Farm TK - 3/4. Kael %60 durumunda.. Raidlerimize hafta içi hergün 20.30'da başlıyoruz. 2.4 gelmeden Kael'i devirip Hyjal/BT progressine başlama amacındayız. Eğer; - SSC/TK ayarında gear'a sahipseniz - Oynadığınız class'a iyi derecede hakimseniz - Raidlere aktif olarak katılabilir ve gerekli consumableları her raid istisnasız getiriyorsanız. - Raidin daha hızlı ve temiz ilerlemesi için, hedef bossların stratejilerini öğrenip, fikir edinerek raide hazırlanıyorsanız..
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Sizin raid yaptıgınız yokki meeting stonelerde camp kasiosunuz Geçen artık kafamın tasını attırdınız dedim raide toplanın şunlara iki reskill çekelimde az burunları sürtsün. >:> işin espiris bi yana başarılar. Binek düşer inşallah! Gavurlar çığrınır olamaz phonix türklerin eline geçti diye :D
Xo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 e ne yapalım raid saatlerimiz çakışıyor başlayana kadar da sağı solu zergliyoruz, tabi bunu yaparken CHN var mı yok mu bakarak yapıyoruz (:P) bu arada Lullis adlı kendi küçük yüreği kocaman gnome mage'e sevgiler. meeting stona atlayıp 15 kişiye arcane expo basmak her baba yiğidin harcı değil (:D son olarak, recruit devam etmekte. kaelde dün gece %50 ye gelindi :)
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Guildimde bir tane akil sagligi yerinde adam yok ki.. Lullis de kaybedilmislerden cikti. =[
Solaran Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Nie öyle diosun Ordeal sağolsun raidden önce çok zevkli outdoor pvp yapıyoz sağlam da honor birikti sağolsunlar :D
Xo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 aynı şekilde Wclub sayesinde her tk öncesi güzel honor geliyor (:D Lullis ftw :D
Xo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Alımlar devam etmekte, özellikle; Holy Paladin Feral Druid Warlock Mage Hunter http://ordeal.guildomatic.com/guild_application/apply
AMO Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 CHN ile wipeclub turk mu ? Bende Boulderfistdeyim de ally merak ettim
raspy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Wipe club da Turkler var evet.Hatta burdaki Regalya GM i yanlis bilmiyorsam.
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Xo said: aynı şekilde Wclub sayesinde her tk öncesi güzel honor geliyor (:D Lullis ftw :D Artik son iki haftadır bizde direk stone pvp moduna geçtik pekmezinizi akıtıyoruz 3 dür Payback time yiğenim :p O Lullis psikopat zaten pasif/agresif emo bi bakıyorsun hayatın amk /wrist ulan modunda bi bakıyorsun meeting stonede naked horde aoelio :)
Darkthrone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Benimde o sunucuda türk guildim var. Adı éé
Xo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 evet telliogullarından alt guilde gelen birkaç arkadaş oldu :P
Darkthrone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 len guildimden adam mı çalıyorsunuz ???? Ayıp
Öne çıkan mesajlar