Xo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 EU- Boulderfist realminde yer alan loncamıza tüm classlardan oyunu alımı başlamıştır.. Eğer siz de, seviyeli bir ortamda end-game raid hedefleyen bir oluşumda yer almak istiyorsanız.. Ordeal of Boulderfist Şu anda SSC üzerine yoğunlaşmış durumdayız.. Aktif online oyuncu sayımızın artması ile kısa sürede SSC / TK clear edilecek kapasiteye gelinecektir... Başta da yazdığım gibi; progress isteyen, karakterine özen gösteren her oyuncuya kapılarımız açıktır.. =Progress= SSC = Hydross, Lurker TK = Loot Reaver Gruul / Doomwalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Benim Xaviusda Level 70 Mage im var. Gearı fena sayılmaz. Biraz daha araştırayım, kararımı veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Haftaya acc.ı açtırıyorum, eğer lvling hızı tatmin edici olursa priyle olmazsa roguela gelicem heralde xD , sen şimdiden alt yapı çalışmalarına başla, bizim bi ro"ug"e arkadaş var tek başına sscyi bitiriyomuş diye anlat sizinkilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 sen anca boost bulucan da öyle pri kasacan peah :p sen bırak o işi dön ro"u"gena xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 51 rogue var cok pis ssc farmlıyorum alırmısınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 50+ ları almıyoruz :p free bump btw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Bring Up My Post özellikle healer, hunter ve mage açığı var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 SSC 5/6 olmuş, Lady V. denemelerine başladık bu hafta.. şu anda aktif, raider bir holy priest (1700+heal up 150 mana regen) alınacaktır.. başvurular için http://ordeal.guildomatic.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Benim de sınavlar 5/12 oldu progress'i baya ilerlettim adafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 uahfuasd 9/18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 SSC Clear. aktif ve gearlı resto shaman / druid alımı açıktır. başvurular için ordeal.guildomatic.com (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 acele şekilde dışarı çıktıgım icin bu topicin varlığını unuttum. buraya postluyorum recruit durumunu o halde. pardon :P EU - Boulderfist, Horde tarafında PvE odaklı guildimiz Ordeal tüm classlardan oyuncu alımına başlamıştır.. Guild Progress: Zul'Aman - Farm SSC - Farm TK - 3/4. Kael %60 durumunda.. Raidlerimize hafta içi hergün 20.30'da başlıyoruz. 2.4 gelmeden Kael'i devirip Hyjal/BT progressine başlama amacındayız. Eğer; - SSC/TK ayarında gear'a sahipseniz - Oynadığınız class'a iyi derecede hakimseniz - Raidlere aktif olarak katılabilir ve gerekli consumableları her raid istisnasız getiriyorsanız. - Raidin daha hızlı ve temiz ilerlemesi için, hedef bossların stratejilerini öğrenip, fikir edinerek raide hazırlanıyorsanız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Sizin raid yaptıgınız yokki meeting stonelerde camp kasiosunuz Geçen artık kafamın tasını attırdınız dedim raide toplanın şunlara iki reskill çekelimde az burunları sürtsün. >:> işin espiris bi yana başarılar. Binek düşer inşallah! Gavurlar çığrınır olamaz phonix türklerin eline geçti diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 e ne yapalım raid saatlerimiz çakışıyor başlayana kadar da sağı solu zergliyoruz, tabi bunu yaparken CHN var mı yok mu bakarak yapıyoruz (:P) bu arada Lullis adlı kendi küçük yüreği kocaman gnome mage'e sevgiler. meeting stona atlayıp 15 kişiye arcane expo basmak her baba yiğidin harcı değil (:D son olarak, recruit devam etmekte. kaelde dün gece %50 ye gelindi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Guildimde bir tane akil sagligi yerinde adam yok ki.. Lullis de kaybedilmislerden cikti. =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Nie öyle diosun Ordeal sağolsun raidden önce çok zevkli outdoor pvp yapıyoz sağlam da honor birikti sağolsunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 aynı şekilde Wclub sayesinde her tk öncesi güzel honor geliyor (:D Lullis ftw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Alımlar devam etmekte, özellikle; Holy Paladin Feral Druid Warlock Mage Hunter http://ordeal.guildomatic.com/guild_application/apply Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 CHN ile wipeclub turk mu ? Bende Boulderfistdeyim de ally merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Wipe club da Turkler var evet.Hatta burdaki Regalya GM i yanlis bilmiyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Xo said: aynı şekilde Wclub sayesinde her tk öncesi güzel honor geliyor (:D Lullis ftw :D Artik son iki haftadır bizde direk stone pvp moduna geçtik pekmezinizi akıtıyoruz 3 dür Payback time yiğenim :p O Lullis psikopat zaten pasif/agresif emo bi bakıyorsun hayatın amk /wrist ulan modunda bi bakıyorsun meeting stonede naked horde aoelio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Benimde o sunucuda türk guildim var. Adı éé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 evet telliogullarından alt guilde gelen birkaç arkadaş oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 len guildimden adam mı çalıyorsunuz ???? Ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar