Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

elinizi vicdaniniza koyup soyleyin ps 3 alinir mi ?

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

Abi birakin bos fanboy'lugu konsol yarisini wii kazandi bile neden bahsediyorsunuz. Su anda ise xbox 360 ps3'den ustun ha belki gun gelir ps3 ustun olur(Wii'yi asla yakalayamasa bile) ama benim gibi xbox sahiplerinin umurunda olmaz cunku hardcore gamer olarak xbox 360 beni her yonuyle tatmin ediyor.

Neyse tartismayi uzatmanin anlami yok, elbette Giovanni ps3 alirsa zarar etmeyecek gayet guzel bir konsol.
Sosyal ağlarda paylaş

şahsen oyunlara bakarsam x-box 360 bayağı güzel oyunlara sahip. microsoft yaptığından olsa gerek, pc oyunlarına en yakın oyunlar hep x-box 360'a çıkıyor.

grafikleri de ps3'ten daha optimize ediliyor oyunlarda.

S_burti said:
Tek derdi cipi olmayışı, dolayısı ile orjinal oyuna mecbur olmak.

Enginar said:
kopya oyun oynanamamasi tek eksisi benim acimdan.

yani teknik özellikleri, oyun arşivi vs gibi yönler bitti, sadece korsan oyun oynatamaması mı kaldı?

e o kadar para ayırıp 1 milyar ödeyip ps3 aldınız bir de korsan oyun mu oynayacaksınız :)
ha bir de birkaç milyarlık lcd monitörü de unutmayalım. ps3 alıyorsanız o da olacak.

bir de "eksisi" demişsiniz de, x-box 360 oynatıyor mu ki?
Sosyal ağlarda paylaş

ps3e 1 milyar verip korsan oyunmu oynucaksın demek yanlıuş bence. 5 oyun alsan aletin parasını buluyo nerdeyse şu an.

ki bu 1 milyar çok gözükmesin bilgisayarlarına sırf oyun için 2-3 milyar dolaylarında para harcayıp korsan oyun alan milyon tane pati var.(nerdeyse hepimiz)

konuya gelirsek, ben 1 sene falan daha beklicem ps3 satın almak için. şuan wiide baya eğleniyorum ama wii ne kadar büyük başarı yakalamış olsada uzun ömürlü bi alet değil donanımının düşüklüğü sebebiyle bnce.
Sosyal ağlarda paylaş

eğer orjinal oyun alamiyacaksan zaten ps3 hiç alma ki ilerde cip mip gibi şeyler cıksa bile call of duty 4 tf2 gibi oyunları internetten oynayamicaksın yeni eklenen özelliklerden haberdar olamayacaksın yok illa ps3 diyorsan 1 yıl bekle wii yada xbox360 al wii zaten 2 konsoldanda iyi bence aşırı zevkli birşey xbox360 da oyun seçeneği daha fazla ama denemedim xbox360 ı oyüzden yorum yapamicam torrentten felan oyun indiriyorlar xbox360 a demekki korsan oyun çalıştırıyor :P
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben ps3 sahibiyim ve kesinlikle tavsiye ederim.2 tane oyunum var bitirip bitirip takas yapıyorum.Şimdiye kdar takas ettiğim tüm oyunlarıda bitirdim hepsini tavsiye ederim.
Resistance:Fall of the man(online'i acaip zevkli)
The Darkness
Ninja Gaiden(biraz zor bi oyun bıtırmek ıcın cok kastım)
Lair(keslinlikle mükemmel)
Heavenly Sword(1 oyuna 2 kadına aşık oldum)
Bide Nba 2k7,2k8(şimdiye kadar yapılmıs en iyi nba oyunları)
Sosyal ağlarda paylaş

Sylian said:
Abi birakin bos fanboy'lugu konsol yarisini wii kazandi bile neden bahsediyorsunuz. Su anda ise xbox 360 ps3'den ustun ha belki gun gelir ps3 ustun olur(Wii'yi asla yakalayamasa bile) ama benim gibi xbox sahiplerinin umurunda olmaz cunku hardcore gamer olarak xbox 360 beni her yonuyle tatmin ediyor.

Neyse tartismayi uzatmanin anlami yok, elbette Giovanni ps3 alirsa zarar etmeyecek gayet guzel bir konsol.

atmayalım lutfen, su an ps3 onde 3 konsol arasında satışlarda
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kere wii oyun oynamayanları da oynatıyor. Genel olarak mario vs. tarzı rahat oyanna yada wiimotea özel oyunları var. Hardcore gamerların oynadığı birçok oyun ya yok yada oynanışı diğer konsollara göre zor. Avantajı "hobarey salladım topa vurdum!" olayını insanların abartması. Zira bir oturuşta 8-10 saat ps2 oynamışlığım var ama wiide mümkün değil kolun düşer yani :)

Satışlarda PS3 elbette gezer hem ciddi oyunlar var hem de çok üstün bir sistem. SONY PS3'ün 7-8 sene gideceğini açıklamışken Microsoft yeni x-box'ı açıklayacak. Bu bile acınası ezilşmişliğin ifadesidir :D

PS3 tabii ki alınır, ben de hayırlısıyla Haziran'da alıyorum. Full HD TV'mde oynayacağım :)
Sosyal ağlarda paylaş

bence paran varsa xbox ps3 wii 3 ünüde al :D ama bence ps3 hepsinnden iyidir ilerdede wii yi düşüne bilirsin wii oyunla ilgisi olmayan kişilerinde ilgisini çektiği için ps3 ve xbox dan daha iyi satıyor hatta son zamanlarda bazı mağazalarda içerde wii oynamana izin veriyorlar bowling yada bezboll felan
Sosyal ağlarda paylaş

xbox su anda 450 milyona falan bulunuyor zaten military pack i. acıkcası almayı cok istiyorum ama eninde sonunda 3 kırmızı ışık vereceğini bildiğim icin cesaret edemiyorum. öte yandan garantisiz ps3 e para verirken aklimda zerre soru işareti kalmıyor. keşke microsoft insani fiyatlara garantili alet satsada bende tavsiye edebilsem. öte yandan wii benim gözümde hareket algılayıcılı gamecube dan öte bişey değil. ha keyiflimidir ? muhakkak zira benimde 1-2 kere oynamişliğim var inanılmaz eğlenmiştim ama 8 senelik alete minimum harcamayı yapıp 2-3 bişey ekleyip next gen konsol diye sattığı icin nintendo ya olan güvenim azaldı.

keşke herkes üçüne birden sahip olabilseydi ama cogumuzun böyle bi lüksü yok. almak isteyen araştırsın oyunlarına baksın, sunduğu özelliklerine baksın ona göre alsın. üç konsol da ayrı güzel, herhangi birini alan pişman da olmaz. fanatiklik yapmanın cok luzumu yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamamen sansina bagli bone, bazi durumlarda 3 kirmizi isik konsolun tamamen bozulduguna isaret ediyor bazi durumlarda ise icini acip kendin duzeltebiliyorsun. Ek olarak 3rd party guzel sogutucular var xbox 360 icin, hata payini epey dusuruyorlar. Eger yanlis bilmiyorsam en son cikan elite versiyonlarinda henuz 3 kirmizi isik hatasi gorulmedi bence xbox 360 almak icin uygun bir zaman(Turkiye icin tabii ki yoksa yurtdisinda yasayanlarin boyle seyleri dusunmesine gerek yok)
Sosyal ağlarda paylaş

Wii İle ps3 ü karşılaştırıyorsunuz da Benmi yanlış Düşünüyorum Yoksa bu kadar alakasız nasıl karşılaştırılır anlayamadım.

Wii 500 Ytl
Ps3 1500 Ytl

Arasında 3 kat Fark var. 3 wii sahibi birleşip anca 1 ps3 alabiliyor. Satışlarının yüksek olması Çok normal geliyor bana.

Ayrıca ps3 diğer Konsollara göre Çok daha yeni çıktı, Ve Efsane oyunlarını Daha piyasaya bile sürmedi. Bunun Final fantasy, Mgs, Dmc, Tekken, Soul calibur,God of war. Vb 50 tane oyunu var.
Gayette Hardcore Gamer olarak Ps3 ümden Çok memnunum, Şu an param Olsa Yinede Xbox a vermezdim.
Sosyal ağlarda paylaş

wii 800 degil exa da 650ytl tam

ps3 bence buyuk bir fiyasko oldu ozellikle devoloper lar cok sikayetci cunki ustunde oyun yapmak oldukca zormus zaten dikkat ederseniz buyuk oyunalr habire erteleniyor ertelenmiyenelrde baya patates cikiyor cunki gelsitirme sureci cok sancili

bununda otesinde en buyuk komedi japonyada iksboks satislari ps3 satislarini gecmis durumda su anda
yani deplasmanda microsoft sony yi yedi kimse beklemiyordu bunu
japonyada en az satan konsol su anda ps3 (ds-psp-ps2-ps3-xbox-xbox360-wii-gamecube)arasinda

gercekten devrim yaraticak dendigini dusunursek trajikomik

japon eroge materyalelri yi bile iksboks a cikariyor otesi yok

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...