Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prince of Persia: Ghosts of the Past

moriQ

Öne çıkan mesajlar

ben eski oyunu istiyorum ya. en son 9 yasımdayken falan oynamıstım herelde 486 pc vardı babamın iş yerinde. kumsallı bölümü geçmiştim, sonraki bölümde kalmıştım. oraları gecmek istiyorum merak ettim devamını :p

indirebileceğim bir adres biliyorsanız verin, ben ararım tabi google'da ama olur da bulamam falan :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...

yeni POP açıklandı, yenisi eski seri ile bağlantısı olmıcakmış ve yepyeni bir hikaye ile karşımıza çıkıyor.
Oyundaki "arabian nights" olayını daha bir ön plana çıkmak istiyolarmış ve sanatsal olsundiye grafik motorunu XIII'deki gibi grafiklerle yapıyorlar. (cell birşey teknolojisi neyse)
Dövüş sistemi hakında bir açıklama yok ama eskisinden daha gelişmiş olduğunu yazmışlar bir çok yerde;

site BU ama bir şey yok daha

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
said:
Ubidays 2008 konferansında oyuna dair yapılan duyuruya göre, yeni "Prince of Persia" oyununun 2008 tatil sezonunda PC, PS3 ve Xbox360 için çıkarılacağı belirtildi. Yeni Cell grafik teknolojisi ile hazırlanan yapımda, Prince'nin yanında yer alacak bayan karakterin adının da Elika olduğunu ek not olarak belirtelim. Oyunun yeni videosunu da aşağıdan izleyebilirsiniz.

video
http://www.gametrailers.com/player/34501.html
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...