moriQ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Prince of Persia: Ghosts of the Past diye duydum yenisini. Ne zaman çıkacağı yada konunun ne olacağını bilen varmıdır ? Dedikodu dışında bişey bulamadım nette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Henüz açıklanmadı. 2008 Q2 Geçen ay sızdığı iddia edilen 2 screenshot vardı nette ama screenshot demeye şahit istiyordu bence eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ben eski oyunu istiyorum ya. en son 9 yasımdayken falan oynamıstım herelde 486 pc vardı babamın iş yerinde. kumsallı bölümü geçmiştim, sonraki bölümde kalmıştım. oraları gecmek istiyorum merak ettim devamını :p indirebileceğim bir adres biliyorsanız verin, ben ararım tabi google'da ama olur da bulamam falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Vermeyin ehueh tembelliğe prim yok. Balık vermiyim de tutmasını öğreteyim hesabı: aradığın oyun PoP 2 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 grafik motoru değişicek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Değişecektir tabiki grafik motoru. Aynı zamanda Sands of Time'ın öncesinde geçeceği söyleniyordu. Yani Prequel olacak sanırım SoT Trilogy'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 süper oyun sands of time üçlemesi bu da çok iyi olur kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 bu oyun bitmemişmiydi yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 yeni POP açıklandı, yenisi eski seri ile bağlantısı olmıcakmış ve yepyeni bir hikaye ile karşımıza çıkıyor. Oyundaki "arabian nights" olayını daha bir ön plana çıkmak istiyolarmış ve sanatsal olsundiye grafik motorunu XIII'deki gibi grafiklerle yapıyorlar. (cell birşey teknolojisi neyse) Dövüş sistemi hakında bir açıklama yok ama eskisinden daha gelişmiş olduğunu yazmışlar bir çok yerde; site BU ama bir şey yok daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 güzel olur inşallah yine, seriyi bozmasınlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 eski seri ile bağlantısı olmayacaksa neden çıkıyor ki prince of persia adı altında, başka bişey adı altında çıksın illa ninjalıcaklar güzelim seriyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Ben yeni oyunun Prince of Persia: Ghost of the Past adında olacağını ve Sands of Time serisine prequel olacağını duymuştum, ama bu da güzelmiş, umarım güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Off hiç sevmiyorum böyle cellshade olayını. Ya adam gibi 3-d yapın yada illa çizgi film isteği varsa 2-d yapın. 3-d çizgi film grafiği komik oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 şuan için sadece ss'lere bakıp yorum yapabiliyoruz oyun içi video falan çıkarsa oyunu daha iyi yorumluya biliriz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 ayrıca ss lerde iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 OHA Onlar cellshadingmi? ciddimisiniz siz? imkan vermiyorum buna. Onlar cellshadingse ben daha neden ksıyorumki kendimi, aboooov. hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 ben seviyorum bu cellshading olayını bi ben seviyorum heralde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 abi öle cellshading mümkünmü cok iyi duruyo her kare elle cizilmiş gibi, dibim düştü acıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Oyunun adı hala resmi olarak açıklanmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Prince of Persia: Prodigy olabilir diye söylentiler var ama. Oyun yapımcıları bu ismin haklarını satın almışlar resmi duyurudan birkaç gün önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Oyunun konusu ne olucak? Prensin gençliği filan mı? TTT sonunda gel bak hikayemi anlatıyim filan diyodu öyle bitiyodu, acaba yeni oyunda prensin ağzından kendi hayat hikayesini mi dinliycez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 bencede mantıklı son oyunda prens kalmadı artık devam olsaydı king of persia diye çıkardı (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 said: Ubidays 2008 konferansında oyuna dair yapılan duyuruya göre, yeni "Prince of Persia" oyununun 2008 tatil sezonunda PC, PS3 ve Xbox360 için çıkarılacağı belirtildi. Yeni Cell grafik teknolojisi ile hazırlanan yapımda, Prince'nin yanında yer alacak bayan karakterin adının da Elika olduğunu ek not olarak belirtelim. Oyunun yeni videosunu da aşağıdan izleyebilirsiniz. video http://www.gametrailers.com/player/34501.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Wouww... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 prince of persia --> Ahmedinecad of Iran yeni oyun modern warfare temali olacakmi$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar