Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cok eskı bır pc oyunu(en azından ben pc de oynadım)

Masakari

Öne çıkan mesajlar

sımdı ben bu oyunu seneler evvel 386 bı makınada oynamıstım makınanın ıcınde vardı adını fılan hatırlamıyorum hatırladıgım bırkac sey sole

oyun ustten gorunum alanda bırcok mech var bız onlardan bırını yonetıyoruz takii mech ımız patlatılana kadar sonra alandakı dıger mechlerden bırıne otomatık olarak kullanmaya baslıyoruz bu alandakı butun mech ler patlatılana kadar bole suruyor

sonra takıp eden fuze fılan atıyorduk sılahlardan bırı buydu ve bu fuzelerı kontrol edebılıyorduk yonlendırıyorduk ıste

son olarak oyundakı en gral mech ın adı tıtan dı

evet hatırladıklarım bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

ahali mechcommander benım bahsettıgım oyuna gore oldukca yenı kalır kaldıkı mechcommanderı 1999 yılında oynamıslıgım var

mech lerı yon tuslarıyla hareket ettırıyorduk space ılede ates edıyorduk sılah deıstırme vardı fuze,makınalı vs vardı fuzelerı attıgımız zaman remote control edebılıyorduk

edt:benzer oyun dedıgım oyuna benzer bı oyun buldum yardımcı olur umarım
Sosyal ağlarda paylaş

mech'in patlarsa otomatik olarak alandaki başka bir mech'e otomatik olarak kumanda etmek.
bu olayı anlamadım ben. şimdiye kadar oynadığım oyunlarda tek bir karakteri yönlendirirsin ve o öldüğünde de gameover olur.
şimdiye kadar hiç bir oyunda görmedim bir karakter ölünce diğeri karakteri yönetebilmek.

ancak titan diyince aklıma mech serisi geliyor. 386 felan diyorsan mechwarrior 1 olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...