Masakari Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 sımdı ben bu oyunu seneler evvel 386 bı makınada oynamıstım makınanın ıcınde vardı adını fılan hatırlamıyorum hatırladıgım bırkac sey sole oyun ustten gorunum alanda bırcok mech var bız onlardan bırını yonetıyoruz takii mech ımız patlatılana kadar sonra alandakı dıger mechlerden bırıne otomatık olarak kullanmaya baslıyoruz bu alandakı butun mech ler patlatılana kadar bole suruyor sonra takıp eden fuze fılan atıyorduk sılahlardan bırı buydu ve bu fuzelerı kontrol edebılıyorduk yonlendırıyorduk ıste son olarak oyundakı en gral mech ın adı tıtan dı evet hatırladıklarım bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Turn based miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 turn base deıldı 2kısı oynuyorduk hep zaten tıtan adlı mech cok guclu oldugundan onu secmek yasaktı o yuzden adı aklımda kalmıs 2kısı oynarken ekran 2 ye bolunuyordur ole oynuyorduk ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mechwarrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 mechwarrior deıl demın ındırıp baktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mechcommander Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 dune 2 olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 dos ortamında oynanan bır oyundu bırde wargames gıbıydı oynanıs tarzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Biliyorum hangi oyundan bahsettigini, Mechcommander olmasi lazim ama emindegilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konu başlığındaki nota bayıldım. :) Bir de, alakasız bir oyun biliyorum. Ama aklıma Metal Mutant geldi. Kral oyundu netekim. Bir yerinde bozukluk vardı, orda kitleniyordu. İçimde kalmıştı. Hayal meyal hatırlıyorum. CGA kartlı bilgisayarların devrindeydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Oyun Mechcommander, garantili. O an aklım Mechwarrior'a gitti şaşırıp onu yazdım. :) Metal Mutant VGA döneminin VGA oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 beyler oyun mechcommander olamaz o yunu bende hatirliyorum ama hayal meyal oyun 386 oyunu diyor mechcommander windows oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 topiği görünce aklıma geldi,eski oyunları arayıp ismini bulabilceğim kapsamlı bi site var mı? edit:neyse kastırdım buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ahali mechcommander benım bahsettıgım oyuna gore oldukca yenı kalır kaldıkı mechcommanderı 1999 yılında oynamıslıgım var mech lerı yon tuslarıyla hareket ettırıyorduk space ılede ates edıyorduk sılah deıstırme vardı fuze,makınalı vs vardı fuzelerı attıgımız zaman remote control edebılıyorduk edt:benzer oyun dedıgım oyuna benzer bı oyun buldum yardımcı olur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 arcane said: Metal Mutant VGA döneminin VGA oyunu. Doğru VGA desteği de varmış. Ben o zamanki bilgisayarımda hep CGA oynamak zorunda kalmıştım oyunu. :( Edik: Yada EGA miydi.. kaç zaman geçti hatırlamıyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 isminden hatırlayabileceksen 386 oyunlarının çoğunun listesi tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 mech'in patlarsa otomatik olarak alandaki başka bir mech'e otomatik olarak kumanda etmek. bu olayı anlamadım ben. şimdiye kadar oynadığım oyunlarda tek bir karakteri yönlendirirsin ve o öldüğünde de gameover olur. şimdiye kadar hiç bir oyunda görmedim bir karakter ölünce diğeri karakteri yönetebilmek. ancak titan diyince aklıma mech serisi geliyor. 386 felan diyorsan mechwarrior 1 olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar