barbu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 verdiğim ara sonrası oyuna geri dönme kararı aldım. fakat tbc yi yüklerken garip bi sorunla karşılaşıyorum son 2 gundur denemelerimde. daha önce yüklediğim (yani cd ler sağlam daha önce yükledim) oyun yükleme esnasında 2.cd yi taktığımda pc kitleniyor. direk 'yanıt vermiyor' a geçiyor. ve her seferinde reset atmak zorunda kalıyorum ki programı sonladır bile işe yaramıyo. dedim cd de problem var heralde..denemek için pc ye aktardım. hiç bi sorun cıkmadan icerigini pc ye attı. eh bir de arkadasın cd lerle deniim dedim aynı problem onnun cdlerde de çıktı. dvd-writerlarda sorun var dicem ama gayet duzgun calısıyorlar. anlam veremediğim bir sorunla karşı karşıyayım..daha önce böle bi sorunla karşılaşmış ve bunu aşmış biri varsa help plz. işin sinir eden bir başka kısmı baya uzun bir süre 1 cd yi yükleyip , reset sonrası gene aynı uzun süre sonucu bir başka reset ile karşılaşmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 "Yanıt vermiyor" sürecinde biraz bırak çalışsın install programı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bilgisayara cd nin içerigini ayrı klasörlerde atıp ordan yüklemeyi deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 yanıt vermiyor yazdıgı surece baya bir bekledim hatta gittim film fln izledim o derece:D 4 cd yi de pc ye atıp calıstırmayı dusundum ama içeriklerin isimleri hep aynı. yani kopyalarken isim değişiklikleri yapmam lazım. o sorun çıkarabilir. sonuçta 1 cd bittiğinde belirli bir isme gitmek için komut alıyor olabilir. internette baktım da virtual ile sanal cd de sökmemiş . edit: hmm ayrı klasorlerde demişsin o olabilir ama yükleme esnasında direk 2. cd yi istiyor yani nası yönlendiricem 2. cd nin bulunduğu klasore? 2.cd yi stediğinde direk klasordeki 2.installer ı çalıştırsam olur mu acaba hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bende de sorun olmuştu bu adresten sorunu halletmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 süper link valla saol. ben sorunumu hallettim burayı okumadna önce ama şansa sayılır. 1. disc i kopyalamıstm harddiske ordan baslattım. 2. disc de içinde kalmış dvd-writerın kendiliğinden sormadan geçti oraları yükledi. ve ewt linkteki bilgi de doğru karspersky yüklü bende şuan bundan önce yüklediğimde norton vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ben nedense hiç tbc yükleyemedim iyimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 bari wow da post kasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 wow u klasör olarak bi yere yedekleyin direk copy paste le de çalışıo registry e bi dosya kaydetmio çünkü bende de sorun olmuştu arkadaşın wow klasörünü copy paste yaptım halloldu. tabi an itibariyle 11gb fln oldu büyüklüğü ama olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar