Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TBC yükleme sorunu

barbu

Öne çıkan mesajlar

verdiğim ara sonrası oyuna geri dönme kararı aldım. fakat tbc yi yüklerken garip bi sorunla karşılaşıyorum son 2 gundur denemelerimde. daha önce yüklediğim (yani cd ler sağlam daha önce yükledim) oyun yükleme esnasında 2.cd yi taktığımda pc kitleniyor. direk 'yanıt vermiyor' a geçiyor.
ve her seferinde reset atmak zorunda kalıyorum ki programı sonladır bile işe yaramıyo.

dedim cd de problem var heralde..denemek için pc ye aktardım. hiç bi sorun cıkmadan icerigini pc ye attı. eh bir de arkadasın cd lerle deniim dedim aynı problem onnun cdlerde de çıktı. dvd-writerlarda sorun var dicem ama gayet duzgun calısıyorlar.

anlam veremediğim bir sorunla karşı karşıyayım..daha önce böle bi sorunla karşılaşmış ve bunu aşmış biri varsa help plz.

işin sinir eden bir başka kısmı baya uzun bir süre 1 cd yi yükleyip , reset sonrası gene aynı uzun süre sonucu bir başka reset ile karşılaşmak
Sosyal ağlarda paylaş

yanıt vermiyor yazdıgı surece baya bir bekledim hatta gittim film fln izledim o derece:D

4 cd yi de pc ye atıp calıstırmayı dusundum ama içeriklerin isimleri hep aynı. yani kopyalarken isim değişiklikleri yapmam lazım. o sorun çıkarabilir. sonuçta 1 cd bittiğinde belirli bir isme gitmek için komut alıyor olabilir.

internette baktım da virtual ile sanal cd de sökmemiş .

edit: hmm ayrı klasorlerde demişsin o olabilir ama yükleme esnasında direk 2. cd yi istiyor yani nası yönlendiricem 2. cd nin bulunduğu klasore?
2.cd yi stediğinde direk klasordeki 2.installer ı çalıştırsam olur mu acaba hmm.
Sosyal ağlarda paylaş

süper link valla saol.

ben sorunumu hallettim burayı okumadna önce ama şansa sayılır.

1. disc i kopyalamıstm harddiske ordan baslattım. 2. disc de içinde kalmış dvd-writerın kendiliğinden sormadan geçti oraları yükledi.

ve ewt linkteki bilgi de doğru karspersky yüklü bende şuan bundan önce yüklediğimde norton vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...