Fly Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 hoca bir metin verdi alın bunu wordde formülleriyle vs yazın diye, yazdım bitti ama diye bir sembol var, openoffice writerda ve wikipedia'dan baktım , yok böyle bir şey. nedir bu ? akşam olmadan yollamam lazım mailla, sabaha da cd ye basacağım. ty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bekle espri kasıyoruz birazdan yazıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 sigma herhalde o σ yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 malesef. sigmaları farklı yazmış. bulamazsam sigma derim veya neyse : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 küçük sigma işte o. büyüğü de toplama işareti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 küçük deltaya benzio yaw o δ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ona atladım hemen de tersi olacak onun. sigma değil vallahi. o T gibi olan kısmını baya uzatmış. en yakını sigma, ou kullanayım o zaman : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Phi ( Φ ) olmasın? Bazı hocalar aşırı basitçiliği seviyo da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 6 ya benzettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 sigma..ben de öle çiziyorum deftere :D formül ne formülü bu arada? gerilme falansa direk sigma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 "der" mi bu sembol eger anladigim sembolsa yampirik a'ya benzer partial derivative (kısmi turev) demek oluyor. mesela burda M'in y ye gore kismi turevi alinmasi demek oluyor N nin de x e gore, ki M ve N (x,y) fonksiyonlari. yetebildim mi? ayni zamanda bu ayni sembol kumelerde boundary anlaminda da gelir. (sinir) edit: imla bişeyler ps: bir kez daha matematik okumaktan nefret ettim >=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 yok yok o da değil. sigmaydı herhalde, özkütleyi ro ile gösteriyordu fransızlar ortaokulda mesela, öyle bir şey olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Zheld said: 6 ya benzettim harbi lan,:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 demekki neymis henuz yeterli bi matematikci değilmissin dori, kes otur simdi.(tamam =[ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 sorun hocadır, fransız eğitim sistemi sux. mail attım eeeööö bilmem sen ne yazmıştın dedi iyi akşamlar dedim ben de : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Sigmadır, sigma. Bizim bölümde 6 hoca sigma kullanıyorsa 6sı da farklı yazıyor tahtaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 göççük sigma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 kedidir kedi. delta ve sigmadan başka ne olabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 6 avat heuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 emo b "math is so mean" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 -Hayır süperman. Aha kastım espri. Bu çıktı. Demekki kapasite meselesi. Valla hiç bir şeye benzemiyor. Ama çoğunluğa uyayım. ''Sigmadır o sigma'' -Kara Sigma kim? -Benim. -Hayır benim. Tü kafama z.çayım. Gece 1.19 eh olur o kadar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Kendileri kucuk delta olur. d harfini script'le yazdiginiz zaman da bircok yerde gorursunuz zaten. Sigma diye sallayanlara saygilar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar