Fly Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 hoca bir metin verdi alın bunu wordde formülleriyle vs yazın diye, yazdım bitti ama diye bir sembol var, openoffice writerda ve wikipedia'dan baktım , yok böyle bir şey. nedir bu ? akşam olmadan yollamam lazım mailla, sabaha da cd ye basacağım. ty.
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bekle espri kasıyoruz birazdan yazıcaz.
Fly Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 malesef. sigmaları farklı yazmış. bulamazsam sigma derim veya neyse :
fizban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 küçük sigma işte o. büyüğü de toplama işareti.
Fly Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ona atladım hemen de tersi olacak onun. sigma değil vallahi. o T gibi olan kısmını baya uzatmış. en yakını sigma, ou kullanayım o zaman :
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Phi ( Φ ) olmasın? Bazı hocalar aşırı basitçiliği seviyo da.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 sigma..ben de öle çiziyorum deftere :D formül ne formülü bu arada? gerilme falansa direk sigma..
dory Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 "der" mi bu sembol eger anladigim sembolsa yampirik a'ya benzer partial derivative (kısmi turev) demek oluyor. mesela burda M'in y ye gore kismi turevi alinmasi demek oluyor N nin de x e gore, ki M ve N (x,y) fonksiyonlari. yetebildim mi? ayni zamanda bu ayni sembol kumelerde boundary anlaminda da gelir. (sinir) edit: imla bişeyler ps: bir kez daha matematik okumaktan nefret ettim >=/
Fly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 yok yok o da değil. sigmaydı herhalde, özkütleyi ro ile gösteriyordu fransızlar ortaokulda mesela, öyle bir şey olsa gerek.
dory Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 demekki neymis henuz yeterli bi matematikci değilmissin dori, kes otur simdi.(tamam =[ )
Fly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 sorun hocadır, fransız eğitim sistemi sux. mail attım eeeööö bilmem sen ne yazmıştın dedi iyi akşamlar dedim ben de :
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Sigmadır, sigma. Bizim bölümde 6 hoca sigma kullanıyorsa 6sı da farklı yazıyor tahtaya.
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 kedidir kedi. delta ve sigmadan başka ne olabilir ki?
Thaumiel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 -Hayır süperman. Aha kastım espri. Bu çıktı. Demekki kapasite meselesi. Valla hiç bir şeye benzemiyor. Ama çoğunluğa uyayım. ''Sigmadır o sigma'' -Kara Sigma kim? -Benim. -Hayır benim. Tü kafama z.çayım. Gece 1.19 eh olur o kadar :S
riglous Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Kendileri kucuk delta olur. d harfini script'le yazdiginiz zaman da bircok yerde gorursunuz zaten. Sigma diye sallayanlara saygilar...
Öne çıkan mesajlar