Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Peki Sevgiliniz bunları yapsa siz ne yapardınız?

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Arkadaş yazmış bende yazıyım orda kaynamasın dedim.

Peki siz bir kız olsanız ve erkek arkadaşınız
-Sizi kadıköy isekelesinde 4 kere bekletse ve gelmese.
-Her kavganızdan sonra buluştuğunuzda size çok büyük trip atıp size dokunmak bile istemese
-Sizi bekletirken sinirli bir şekilde onu aradığınızda başka bir kızla konuşuyorken görseniz.
-Ona doğumgünü süpriz bir doğumgünü partisi hazırlasanız fakat o gelmese.
-Sizi sürekli üzse ağlatsa sürekli sizi kırsa
-ve sonra gelip sizden bir şans istese doğruları söylese başta sizden hoşlanmadığını fakat sonra gerçekten hayatında bir ilk olduğunu söylese

Naparsınız?
Ve o kadar üzdüğünüz kızın kalbini nasıl tekrar kazanabilirsiniz?
:([signature][hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 14 January 2004 16:41 tarihinde demiş ki:
yukarda yazılanları zaten yapmamış olurdum... yapıyosam eğer malın ve öküzün allahıyımdır...

haklısın karpuzcum haklısın :(
evet ben öyleyim dolaylı yoldan söylemene gerek yok :( ühühühühüüh lannnnn[signature][hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

Çalışmalarım sürüyor ama artık bir umut yok.
Ona ben potansiyel eş gözüyle bakıyorum.Umarım ilerde evlenicek yaşa geldiğimde bekar olarak yine karşıma çıkar.
Oda beni seviyor (bunuda belirtti) fakat çıkmaktan korkuyor çünkü birbirimizi çok üzüyormuşuz bununda nedeni öss ve hayatımızda olan birçok olumsuzlukmuş.(haklıda kız)[signature][hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

Ama herseferinde abuk subuk şeyler çıktı.
Ben bakırköy de o çengelköy de oturuyordu.
Bi kere çıkarken anahtarı unuttup bırakamadım içerde sonra boşver dedim gittim ido kaçmış.Otobüsle gidicektim ama çok bekler dedim aradım gelemicem dedim.
2.sinde sular kesikti yazındı ve duş almadan çıkmak istemedim sonra çok geç olmuştu işim çıktı dedim.
Bi tanesinde ultima oynuyordum bi baktım ido kaçmış sıçtık dedim. Kıza merdivenden düştüm çok kötüyüm dedim
Diğeride Allah razı gelmedi yaz günü eşşek gibi yağmur yağdı İdo seferi iptal oldu.
İşte O zaman bendeki teşhisi koydum.
Ebediyen cünüp yaşıyacağım....[signature][hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 14 January 2004 16:40 tarihinde demiş ki:
Peki siz bir kız olsanız ve erkek arkadaşınız
-Sizi kadıköy isekelesinde 4 kere bekletse ve gelmese.
insan hali olur oole seyler, onemli bi sebep varsa kabu edilir, ben de yaparim bazi oole seyler istemeden
-Her kavganızdan sonra buluştuğunuzda size çok büyük trip atıp size dokunmak bile istemese
hic cekemem oole trip, trip yapacaksan bulusma benle alla alla derim
-Sizi bekletirken sinirli bir şekilde onu aradığınızda başka bir kızla konuşuyorken görseniz.
elime kafana atilacak bisey alip yanina gelirim :)
-Ona doğumgünü süpriz bir doğumgünü partisi hazırlasanız fakat o gelmese.
surpriz partilerde her daim bu risk vardir, ama ne yapar eder kulagindan tutup getirirdim :), bi de dogumgununde kiz arkinla olmamak gibi 'ilginc' bi dusunce tarzinin olmasi hayret verici
-Sizi sürekli üzse ağlatsa sürekli sizi kırsa
donem donem olur oole seyler, insanlar cok sever kendine aci cektirmeyi
-ve sonra gelip sizden bir şans istese doğruları söylese başta sizden hoşlanmadığını fakat sonra gerçekten hayatında bir ilk olduğunu söylese
yemezler

Naparsınız?
Ve o kadar üzdüğünüz kızın kalbini nasıl tekrar kazanabilirsiniz?
:(
seviyosam zaten affedici olurum buyuk olcude, ama iliskinin ilerleyen donemlerinde ayni hosgoruyu senden de bekleme hakkimi sakli tutarim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Gülü seven dikeninede katlanır..
Eğer ki seviyorsa seni,herşeyin ile seni sever..
Sana acı çektiriyor ise,umutsuz olma..
dünyada daha çok senin bu yaptıklarına layık olacak bayan vardır..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Başlangıç
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm bence baştan başlayın (en iyisi yazın) ve gene aynı şeyler olursa yollarınızı ayırın.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Konu'nun abukluguna sastim...
Gidip gelip bakip bakip boyle tipleri'de ceken kizlar varmi diyorum kendi kendime..
Ayrica bir cinsiyet bunalimi yasiyor olabilirsin..
Erkekler diil,kizlar naz yapar genelde,git bir psikologa gorun istersen...[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
edi, 14 January 2004 23:03 tarihinde demiş ki:
bence dogru deil dedigin, her insanin zor donemi olabilir onemli olan karsilikli affedici olabilmektir, ayni hosgoruyu iki taraf da birbirine gosteriyorsa bence sorun yok
naz yapmak kizlara ozgudur diye bisey de yok

+1[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

dopuğundan vururum:hrr: (:D))
tekrar dene olmazsa geeeeeeeeç[signature][hline]"127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?"(Yaşasın ÖSS!)
Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır?(Long live ÖSS!)
Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel

[Bu mesaj Borbag tarafından 15 January 2004 10:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...