oper Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 İzmir Çiğli 2'nci Ana Jet Üs Uçuş Eğitim Merkezi Komutanlığı'nda b,r eğitim uçağı düştü. Uçakta biri teğmen iki subay şehit oldu. T-38 eğitim uçağı saat 17.40 sıralarında eğitim uçuşu sırasında üs sınırları içinde düştü. Uçakta bulunan iki subay şehit oldu. Yetkililer kaza ile ilgili henüz bir açıklama yapmadı.
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Bizim hava araçları baya sık mı düşüyor yoksa bana mı öyle geliyor? Daha dün düşen bir helikopterle ilgili bir haber vardı.
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Ailelerinin, yakınlarının ve tüm türkiyenin başı sağolsun.
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Bu egitim ucaklarindan ben Diyarbakirda ikende dustu bir tane 6-7 ay kadar once saniyorum. Yine Izmir'de dustu, komutanlarimiz baya uzulmustu duyunca haberi (Diyarbakir 8. Ana Jet Ussunde yapmtim askerligi) o nedenle daha bir uzmustu ordakileri haber. F-16 pilotlarindan biri bu egitim ucaklarinin artik cok eskidigini ve degistirilmesi gerektigini soylemisti. Tam olarak modelden emin degilim ama T harfiyle baslayan bir modeldi oda. Yine dustugunu duyunca cok uzuldum. Belki artik egitim ucaklari bazinda bir revizyona gidilmesinin zamani gelmistir.
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Turboprop eğitim uçaığ tasarlanıyo. Tasarım ve üretimi yerli olucak. Savaş uçağı yapmak için de bir adım olucak tabii ki.
oper Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 başlığı dün açtık, kimsenin ilgisini çekmedi. :S
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ilgimi çektide yazacak bişeyim yok =/ allah rahmet eylesin
Öne çıkan mesajlar