Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Elektronik falanda değil posta kutuma geldi. Cep telefonundan sonra bunuda gördüm ya oehh yani. Loto yatırmaya gitmiştim öyle dönüşte baktım posta kutusunun içinde beyaz bişi var açtım 4 e katlı kağıt. Açtım hemen tabi bi baktım dua gibi birşey anlamadım tabi ne yazıyor fazla okumadan geçtim hemen alt paragrafa. Okuyunca anladım forward olduğunu. Şimdi bende inanmadım yırttım attım ama lotoyu tutturacağım için fakir olmayacağım o yüzden evim yanmaz diye gönül rahatlığıyla attım. Bide bizim yerimize amin demiş adam löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 aaa atmasaydın canım bana verseydin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 olmaz bana versin ben seinin posta kutuna koyarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 aa yeni farkettim nuki yazlıkta posta kutusu yok ama olmaz bana versin ben de sana veriyim sende eee celloya ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Bunlar hala var mı yaa? 10 yıl öncesine kadar geliyodu arada ama artık bitti sanmıştım. Amaç ne bunda peki? Hadi forward mail başlatanlar adres topluyor reklam için? ya bunu yapabnar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Ahah çocukken bize de geliyodu bunlardan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 1251 yılında printerı nerden bulmuşlar ama harby 1251 yılında printerden cıktıysa carpılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 nedir bunlar yaw en sinir oldugum seyler yani 7 kişiye vermezsen carpılcan falan yok artık bea boyle mail atanlara da gıcık oluyorum haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 bu arada lotoyu tutturamadım. Yanmaz demi evim? korkmaya başladım tüpleri falan kontrol ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ailemden bu tarz şeylere inanan insanlar var ve bunlarla yıllarca yaşadım. gördükçe midem bulanıyo. bu yüzden katlettim hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar