NoS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 http://www.markknopfler.com/tour/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Accaip sevindim, kesin oradayım 15 Haziranda.. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Çok güzel bi haber. * The Ragpicker's Dream'i takar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 aman yarrabbi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ouvv bu adam kaçmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Babamıda alıp gideceğim konser :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 oleey X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercan123123 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 herkeste de dire straits in babasıyla alakalı bişeler mi war ne.. ben de babam sayesinde ilk dinlemiştim dire straits i.. süper haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 kim bilir kaç para olur ya pf. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Knopfler’in resmi sitesinde yayınlanan habere göre 30 Mart da Hollanda’dan başlayacak dünya turnesinde sanatçı Atina konserinden sonra ülkemize olacak. Biletler 1 Aralık’ta satışa sunulacak. ntvmsnbc.com'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 13 haziran da arena da,kimse ilgilenmiyor sanrim bu konserle. gelmis gecmis en iyi gitaristlerden ve bestecilerden biri olarak kendisini sahnede gormek, o sololari dinlemek muhtesem olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 çok ters zamanda geliyor ya. = gidemeyeceğim malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleazy mind Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 mark knopfler hakikaten çok sağlam bir gitarist. ama benim gibi sümüklü bir öğrencinin ayakta 100, oturarak 300 ytl verebileceği bir gitarist değil maalesef. ha onun kitlesi zaten ona o parayı verebilecek kitledir. konser nasıl oldu bilmiyorum. çok da merak etmedim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar