Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ahah kapımda bomba var.

Angelotti

Öne çıkan mesajlar

Dün sabah babamın beni sarsmasıyla uyandım.

Aslında kendisi 10dk önce evden çıkmıştı ama geri dönüp çıldırmış gibi evin için bağırıp çağırıyor.
Dediği şey ise şu "Aslıı (annem) Aliii (kardeşim) Muraaaaaaat (ben) çabuk çıkın evden çabuk çabuuuk ! "

Noluyor lan falan derken babam bayaa bi azar çekti bize. Neymiş kapının önünde bomba varmış.
Ulan dedim ne alaka.
Babam bütün apartmanı boşalttı herkesi uzaklaştırdı ( Bu arada paket cidden şüpheli. Gazete kağıdına sarılmış bir koli ve üstünde siyah düğümlenmiş bir kurdela )

Polisi çağırdı sonunda ( haberde yazan gibi mimarlık bürosu değil babamın işi bunlar )
Nişantaşı trafiği kapatıldı bomba imha televizyon falan derken aksiyon oldu bana.

Sonra okula gittim öyle işte..

Bu da haber.
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun.

ben de cok sık rastlıyorum boyle bırakılmıs cantalara. bi kere uskudar'da gormustum iskelede. en son da okuldan cıkınca ziraat bankası onunde gordum. etrafını ceviriyolar cevirmesine de 5 metre mesafe yok arada, patlasa o anda leşim serilmişti yani :)

hiç de panik olmuyorum nedense gayet sakin yanından geçip gidiyorum cantanın. biraz korkusuzum boyle durumlarda bi gün gidecez ama bakalım.

bi de supheli paketlere etraftaki insanların dikkatli gozlerle seyretmesini anlamıyorum. patlasa yaralansa polisi suclu bulurlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...