Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Dün sabah babamın beni sarsmasıyla uyandım. Aslında kendisi 10dk önce evden çıkmıştı ama geri dönüp çıldırmış gibi evin için bağırıp çağırıyor. Dediği şey ise şu "Aslıı (annem) Aliii (kardeşim) Muraaaaaaat (ben) çabuk çıkın evden çabuk çabuuuk ! " Noluyor lan falan derken babam bayaa bi azar çekti bize. Neymiş kapının önünde bomba varmış. Ulan dedim ne alaka. Babam bütün apartmanı boşalttı herkesi uzaklaştırdı ( Bu arada paket cidden şüpheli. Gazete kağıdına sarılmış bir koli ve üstünde siyah düğümlenmiş bir kurdela ) Polisi çağırdı sonunda ( haberde yazan gibi mimarlık bürosu değil babamın işi bunlar ) Nişantaşı trafiği kapatıldı bomba imha televizyon falan derken aksiyon oldu bana. Sonra okula gittim öyle işte.. Bu da haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 çiçek? size hippi teröristler saldırmış.. yarın john lenon gözlükleri atarlar camdan içeriye.. ama en tehlikelisi, kesinlikle, koltuk altı saldırısı.. gaz maskesi al! ciddiyim! ee.. hayır değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 geçmiş olsun. ben de cok sık rastlıyorum boyle bırakılmıs cantalara. bi kere uskudar'da gormustum iskelede. en son da okuldan cıkınca ziraat bankası onunde gordum. etrafını ceviriyolar cevirmesine de 5 metre mesafe yok arada, patlasa o anda leşim serilmişti yani :) hiç de panik olmuyorum nedense gayet sakin yanından geçip gidiyorum cantanın. biraz korkusuzum boyle durumlarda bi gün gidecez ama bakalım. bi de supheli paketlere etraftaki insanların dikkatli gozlerle seyretmesini anlamıyorum. patlasa yaralansa polisi suclu bulurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ehaha ekşın olmuş lan. geçmiş olsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 adresini öğrendim kaçamazsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Ben okula gitmezdim senin yerine olsam. -Hocam kapıda bomba vardı çıkamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 şans işte neyin ne olcağı belli değil.. hayat akıp gidiyor bu tip olaylarda fazla zedelenmeden yaşamak gerekiyor hepimiz kardeşizz bu öfke ne diye : ))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Bomba kapının önündeyse apartmanı o kapıdan boşaltmak riskli değil mi? ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 geçmiş olsun. artık bi yerde poşet de unutamıyosun patlatıyolar hemen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 gecmis olsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 gerçek olmasının bir ihtimali ile kötü dakikalar yaşanmış. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 komşu sayılırız geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 geçmiş olsun cidden... resim de isterük ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Ankarada Hilton önüne konulmuştu 1-2 sene önce. Polisin teki birşey olmaz diye tekmeleyip patlatmıştı ve ağır yaralanmıştı. Olmaz demeğin hiç belli olmaz X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 zor olay yaw. en mantıklısını yapmıs baban valla gecmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 kardeşim devletin memurunu ne diye boşa meşgul ediyorsunuz, gözüne şüpheli göründüyse paket açıp baksanıza. bombaysa çağır polisi gelip halletsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bikere bizim lisenin önündede böle süpheli bi paket vardı polis falan geldi cember oluşturdu bizde tam cemberin diğer tarafında sigara içmiştik çok güseldi ama patlatmadılar polis gitti açtı içnden oyuncak çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 aynı şekilde bizimde liseye bırkamışlardı :) ama patlamıştı... :D neyseki okul o gün erken dağılmıştı Bknz: Lisede bomba biraz terbiyesiz şeyler çıkabilir forumun reklam anlayışından kaynaklanıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 "Mülaayim otübüsün oliim" tadında ekşın olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mimarlar bombacı yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 oha, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Charsi said: aynı şekilde bizimde liseye bırkamışlardı :) ama patlamıştı... :D neyseki okul o gün erken dağılmıştı Bknz: Lisede bomba biraz terbiyesiz şeyler çıkabilir forumun reklam anlayışından kaynaklanıyor :) ahah sitedeki reklamlar bomba aslında asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar