oper Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 yukardaki denileni yapmıyorsun o zaman. internet tarayıcının dilini ingilizce yapman lazım. ondan sora live.com a gir kayıt ol ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 aldım ben de ama şu olayın olması lazım oper said: ya hesabı aldık almasına da, şimdi herkes hotmailde. live messengerdan, o adresleri otomatik olarak live.com'a geçirebilsek, ama bunu o kişileri eklemeden yapabilsek güzel olmazmıydı. kalkıp herkese msn adresimi değiştirdim bu demek abooo uzun iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 evet keşke öyle bi seçenek olsa. kayıtlı olan hesabını başka hesaba aktarsan, karşı tarafı eklemek zorunda kalmadan kişi listesi transferi süper olacak. adres duruyo öyle. @msn.com uzantılı adresim de var ama napacam şimdi. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mum_Chamber said: https://signup.live.com/newuser.aspx?mkt=en-us adresi direkt gitmiyor mu? https://signup.live.com/newuser.aspx?mkt=en-us&rollrs=04&lic=1 gidiyor da şu trick pek ilgi çekmedi =P bir de bu mail adresleri başımıza bela olmaktan öteye gitmiyor valla. "@live.com güzelmiş alıyım, @istanbul.com güzelmiş alıyım, şu güzelmiş alıyım.." ondan sonra kullanılmayan bir sürü mail adresi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 olmadi benimkide alsa birisi bana? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 https://signup.live.com/newuser.aspx?mkt=en-us&rollrs=04&lic=1 yukardaki linki dene zegna. yalnız önce hali hazırda bağlıysan, açılan ekranın sağ üst tarafından "sign out" ol. ondan sonra tekrar denersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 oper aldi benim yerime saolsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 tanrims, dory bende, daha ne olabilir ki? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 herşey olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 >=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 bana iki mail alabilecek yardımsever var mı :( alamıyorum error çıkıyor. anam aldım :P Browser dili ingilizceyken şuraya girip signup'a basınca oluyor, öteki linkler olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 hatta orda çerçeveli alandaki signup a basınca yine türkçe çıkıyor, yukardaki signup a basacaksınız :D bende oyle oldu :D bu arada live bayagı bi güzel olmuş sanırım, bi arkadaşta gördüm. bilgisayarda outlook yerine live maili kullanabiliyosunuz direk program olarak. ben live messengerın 8.5 sürümünü indirdim. sadece onu indirebiliyosunuz. betadan çıkmış yani 8.5 te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar