Molto Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Bir yerde yemek yerken arkada ünlü klasik bestelerin alaturkalaştırılmış halleri çalıyordu, kim hazırlamış, hangi albümdür bilmiyorum. Bilen varsa söyleyebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Klasik müzik besteleri mi yoksa klasik bildiğimiz parçalar mı? yani demek istediğim Dolapdere Big Gang'i kastetmiyorsun değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 köprüler-iki dünya olması lazım yani ben de öyle kayıtlı en azından :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 klasik müzik işte, mozart, bach falan. dolapdere big gange baktım ama bulamadım klasik müzik sentezi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Berbat onlar bence ya... Korkunç. Rahat bırakın Mozart'ı!X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 http://www.ideefixe.com/muzik/tanim.asp?sid=NVVCKT5897R8I7M872LX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 GERGE said: Berbat onlar bence ya... Korkunç. Rahat bırakın Mozart'ı!X( :D katılıyorum.Eski parçalar'ın meyhane cover'ları neysede,mozart beethoven falan saçmalamaya başladılar iyiden iyiye ilgi çekmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar