aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 gunde on kisiye "ayar" vermeden rahat uyuyamiyorum, kotami senle doldurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 dağılın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 DoruK said: umarım bu paticiğe yazdığım son mesajım olur. gereksizleşmiş çoğu insan. DoruK said: @Holy üye olmuştu bir ara ama onay maili gelmemiş sanırım, sağol ayrıca :) @dasaaa öeh hakkaten çok sağlam malzeme çıkarmışsın teşekkür ederim =) aramana hayran kaldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Ya burayı farklı kılan sempatik ortam vardı n'olur içine etmeyin.Bir espiri yapacaksanız en azından smiley koyunda ortam gerilmesin.Doruk kardeşim sende çok alıngan olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 konunun içine etmişler, başlık dışındaki mesajlar ayardan ibaret nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 "O başlattı" mantığıyla 4 yaşındaki kardeşlerimizin gireceği türden bir tartışmaya girmişsiniz . Yakışır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Hepiniz gidin elinizle sevişin lan. Doruk çok haklı. it kopuk türemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Bu nedir ya, ne kadar kolay bana o verdi, bana şu verdi diye yazmak, futbol bölümünde tecavüz yazınca bile uyarı alıyoruz, hiçde bu şekilde erkekliğini tatmin eden insanlar görmedim. Seviyeli yazın azcık ya biz bizeyiz diye bokunu çıkarmanın alemi yok, ben okumak istemiyorum böyle yazılar kardeşim. Ayrıca adamın açtıgı topic hiçte bu yöne kayacak topic deil kişisele açmış içinden geçen, kendisi için önemli bir noktayı anlatmış, nerelere çekilmş konu. Yuh hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Bir de sey vardi. Sevgili kisisine pati'den hesap actirip `Ben X'i cok sefioruuum.` falan yazdiriyorlardi. =]] `Bize ne?` diyince de `Kisisel degil mi?` falan diyorlardi. Negzel gunlerdi. Simdi her sey daha karmasik =[ It kopuk falan bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 o değil de bi mahmut vardı fake açıp kendine aşkını ilan etmişti sora account ını açık unutup kendi kendine konuşmuştu o geldi aklıma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 -Wissy said: Bir de sey vardi. Sevgili kisisine pati'den hesap actirip `Ben X'i cok sefioruuum.` falan yazdiriyorlardi. =]] `Bize ne?` diyince de `Kisisel degil mi?` falan diyorlardi. Negzel gunlerdi. Simdi her sey daha karmasik =[ It kopuk falan bir de. Ahahahah Şahsım adına konuşmam gerekirse kız arkadaşım olmadığı için bu konuları esefle kınıyor ve içten içe bir kıskançlık duyuyorum. Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar demiş atalarımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 pi yeterince uygun bi aciklama olmus insnalarin tepkisine :D gerisi bos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 DoruK said: emin ol masturbasyon yapmak için hayalini bile kuramayacağın kızlarla birlikte oldum Eee, ben bunu kız arkadaşına bir şekilde ulaştırırım ama bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Doruk, bence patiye bir bağış yapmalısın suan. herkeze bir dürüm mesela. ohs mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Arkadaşlar yapmayın şöyle. Ne alıp veremediğiniz var birbirinizle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar