Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 deneyen varmı aranızda bilmiyorum fakat biraz önce marketten domates ve közlenmiş soslu vede yoğurtlu olanı aldım. gayet nefis yapmışlar bu sefer. eski alaturca ile alakası yok. tutturmuşlar tadı. nefis. ohs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 3-5 arası yeniyor onun dışında yenmez gibi salak yazıları görünce dedim iyi almam o zaman bıraktım rafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 reklamını her izlediğimde dahada salakça geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 reklamı bende izledim. fakat tadı güzel. * çatır çutur * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 baaa yarın alcam eammaaaa kötü çıkarseaaa bozuşuruzzzz:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 alaturka kırmızı çıktığında da herkes ooo süper mükemmel 2 ay sonra iğrençç yenmez dedi bu da öyle olacak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 baya oldu çıkalı ama reklamları yoktu, çorbaya koyma fikrini verdi birisi denemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 evet, harika fikir. çorba ile süper gider bu. hoba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 oha çorba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 yarın bi deneyeyim. inş dediğiniz gibi güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Ben yazın evde tek kalırken ekmek arası ruffles falan yiyordum. Evde ne ararsan var sadece karın doyuracak bir şey yok xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar