AthleT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Nature =) İyi tezkereler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 askerde çok bağırıyor musunuz? bir de en çok merak ettiğim, yıkanırken falan birbirinizin pipisini görüyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ahahah yok be oyle şey olmaz. bağırma olayı komutanlara oluyodur emredersiniz komutanım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Lan osman sen ne ara gittin lan askere ana ulan varya şamşırdım lan. Nere takılıyon bakam bi görem gitmedem canefer seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Molto said: askerde çok bağırıyor musunuz? bir de en çok merak ettiğim, yıkanırken falan birbirinizin pipisini görüyor musunuz? evet bağırmak zorundasın.Bi laf var askeriyede gıcık olurum.Askerde bağırmayana deli derler, sivilde bağırana. Hayır kimsenin pipisini görmedim, gayet kabinler var yada hamam girip yıkanırsın cillop gibi.Ha zorlarsan görmemen imkansız değil hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Eee anlat abi mantığın bittiği yerde mi başlıyor askerlik =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Hayırlı tezkereler valla ne diyeyim neyse kıyakmışsın gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 AthleT said: Eee anlat abi mantığın bittiği yerde mi başlıyor askerlik =) abi neyini anlatiyim.Devletin çalışanısın, mantığın bitti yerde askerlik başlıyormu bilmiyorum ama hakkaten çok mantıklı şeyler var askerlikte.Bazende çok saçma şeyler var.Dengesizlerin olduğu bi kurum ya askerlik. misal bizim bi ütğmn var.Çok iyi birisi ama dengesiz. Adam sabah sporunda adama kızıyor -suat neden içlik giyiyorsun ben giyilmicek demedimmi bak ben giyiyormuyum? diyor, sonra açıyor içini aa giymişim, gerçi bugun hava biraz soğuk tabi olabilir. Çevir kazı yanmasın misali : P rezil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 niye içlik giyilmeyecekmiş diye soracağım ama bir mantığı yok demenden korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Molto said: bir de en çok merak ettiğim, yıkanırken falan birbirinizin pipisini görüyor musunuz? bu çok efsanevi olmuş ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 270 biter mi arkadaş ? ben raistlin majereden yardım isticem o plane benim bu plane benim kaçırsın beni..gelen inzibatlarada fireball atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 oper said: imkan varsa uzun dönem yap demişsin üni mezunlarına ama. yüklü dediğim para 1200-1300ytl imiş. bence pek de yüklü değil. lojman çıkıp çıkmayacağı kesin değil sanırsam bir de. Aslında devam etmek isteyenler için çok avantajlı.Birde eğer karakol komutanı falan olarak biyere düşerseniz,lojman çıkma diye bi ihtimal yok,zaten lojmanlar bölüğün içinde oluyo.Ordu evleri falan rahatsın evet,birde sivil hayatın oluyo yine.Yani haftasonları çıkma gezme tozma şansın oluyo.Görevine göre çok daha rahat yada zor olabilir elbet bu.Bence uzun dönemde avantajlı aslında. Edit: Osmana yazmayı unuttum iyimi :D lan osman insan bi haber verir değilmi eşşek herif?Gelmişsin buralara bi haber vermedin,olursa bi ihtiyacın falan ulaş bana gizemden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Molto said: bir de en çok merak ettiğim, yıkanırken falan birbirinizin pipisini görüyor musunuz? imza yapılır bu:D Hayırlı teskereler bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 abi 460 dan 260 a indiysem biter herhalde 260 da.Ztn askerlik hiç düşündüğüm gibi biyer değilmiş.Millet öyle ballandıra ballandıra anlattıki cok tırsmıştım.Bişiycik yok ya.Gayet güzel biyer, korkmayın askerlikten.Neyse 11 gün sonra çömezler acemiliğe başlar aralık 29 da da gelirler usta birliğine.Ondan sonra yatış ne koğuş yıkaması var, ne yatak gerdirme, ne ayak işleri kebab :hot: ful yatış.G3 manyak bi cihaz ya.Hasta kaldım alet'e keşke dışarda satılsa, kesinlikle alırım.Satılmıyor sanırım. Sniper mermisi var adama girdimi parçalıyor meret ehe. g3 rullaz, 4 6,4 2, falan yalan.Tek mermi yetiyor adama.Bide onbaşı olucam yakın tarihte, gerçi hoş Bölük komtanı gelmedi komando kursundan, 100 başı rütbesi, Şimdilik kıdemli üstteğmen var bu pazartesi sınavı varmış.Seneye sanırım 100 başımı ne olucak.Çok sağlam adam ya, ful geyik adam.Ütğmn rulle. bide içlik hakkında biri bahsetmiş, Orada emirsiz iş yapamazsın.Biri eldiven giymez kışın eldiven normalde yasak emirle sadece giyiliyor, biri eldiven giymez bölük eldiven giyer, 2 ay ceza alır o soğukta eldiven kaldırılır.Biri parka giymedi misal o gün parka giyilmez böyle... Bi kişinin hatasını herkez çekiyor.Biri koşamadımı YAT sürün hehe, komando dansı felan garip güzel biyer ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 komando dansında o dizler nası parçalanıyor varya 3 kere yapayım ondan sonra yerdeydim sonra sıfırdan bi daha aman alalgım 2 saat 50ye gelemezdik bölükçene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar