Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1987/2 Pis tertip.

Atoyo

Öne çıkan mesajlar

Slms, ben sorj, salı gecesi 2 gibi antalyaya indim.Malumunuz Mayıstan beri vatani görevimiz olan askerliği icra ediyorum.Salı gununden bu yana 10 günlük izine geldim antalyaya... Paticik geldi aklıma bi gireyim bakayim dedim, kayıt oldum bi mesaj atmak istedim... 6. ayıma girmiş bulunuyorum, askerliği hemen hemen yarıladık.Güzel gidiyor... Belkide tuhafınıza gidecek ama, askerlik gayet güzel bi şeymiş.Merasim bölüğündeyim.Yani 30 ağustosta yürüyen, 29 ekimde yürüyen,(Ankarada yaşayanlar belki bilir) Çelenk törenlerinde Ulusta fln,Cenaze yürüşleri,Saygı Nöbetleri,Cumhurbaşkanı'nı Havaalanında karşılayanlar bizleriz.Tabi benim boyum 181 olduğu için giremiyorum cumhurbaşkanı mangasına...(bölükte 5 kişi var benden kısa)

30 ağustos ve 29 ekimde sancakların arkasından yürüyen ilk yeşilliler bizdik.Gayet güzel gitmekte askerliğim.Askerlik sayesinde baya bişeyler öğrendim hayat hakkında... İyiki gelmişim bu asker ocağına.Şartlar her ne kadar doğudaki kadar zor olmasada bizim bölüğünde zorlukları var... Çok eğitim görüyoruz, görmek zorundayız.Vallaha burdaki bölük komutanı vekili falanda gayet iyi davranıyor bize.Kanki mod takılıyoruz... Odasına gidiyorum adamla muhabbet ediyorum abi kardeş gibi, hehe garip güzel bi durum.

Paticikteki arkadaşlarımın coğuna haber vermemiştim Fistan falan fıstığa, Kermit'e çok çok selamlar.

Hepinize sevgiler saygılar, Hoşcakalın.

Şaka gibi, ben bile hala asker olduğuma inanmıyorum hehe, bitiyor işte, ŞAFAK : 270
Sosyal ağlarda paylaş

asker ve antalya aynı cümlede geçmese hayatta uyanmazdım da, osman naber ya d:

askerlik iyidir, yerin de güzelmiş şu günler için, hakikaten sevindim. ben izledim o yeşilleri törende, diyordum bunlarda bir gariplik var ama çıkaramıyordum. meğer arada osman varmış d:

çabucak geçmiş valla, hayırlısı gerisi için de:)
Sosyal ağlarda paylaş

tören mangasında olmak yada saygıcı olmak bence askerliğin en zor kısmı yapılcak iş değil cenazelerede siz gidiyormusunuz?
bi komutan öldüğünde.. çok zor bende istanbulda 1.orduda muhafiz bölüğünde yaptım allahtan ordan aldılar beni günde 2 cenaze bide bayrak töreni oldugumu ki olmuştu o tören kıyafetlerini giymek cıkarmak hele o eldivenler yokmu töfeği tutamazsın kayar gider bütün gücümle sıkarsın bü düşürsen yandın valla selam dururken.. neyse hayırlı teskereler
Sosyal ağlarda paylaş

Allah belanı versin lan. Bi gün msn'de bişiler yaptın sonra görüşemedik.
Gittin kemere taşındın ordan bi optele falan girdin rus mus yaptın terkettin bizleri sandım ben.
Geçen hafta arayacaktım napıyon nereye kaçtın diye.
Askere gitmişsin.
Hayırlı tezkereler sayılı gün çabuk geçer.
Eee bize de bayram merasimlerini izlemek düşüyor artık Osman.
Görüşmek üzere kendine iyi bak.
Sosyal ağlarda paylaş

Çokmu tuhaf acaba askere gitmem? hehe, Evet cenaze ayı vardır.Aralıkta sanırım Karacılarda, şuanda yanlış hatırlamıyorsam deniz merasim de.2008 de askerliğim bitesiye kadar Cenaze ayı görmeyecez.2008 Ekim ve Aralıkta cenaze ayı var ama ben görmüyorum.Askerliği çok olanlar düşünsün : P

Evet, Törenlerde o tüfekler o eldivenle çok sakat.Feci derecede kayıyor ki düşün 15 16 dakika 30 ağustos ve 29 ekimde 15 17 dakikaya yakın o tüfeği selam dur da tutmak kolay değil.Kollarına kram giriyor hehe.Öyle işte...

Bu cumhurbaşkanlığı mangasına girmek için herhalde bi minimum 189 olman lazım. : )))

Adamlara tavana bakar gibi bakıyorum ya şaka gibi hehe.

Aa bu arada kısa dönem yapmayı düşünenlere bi önerim var.Asteğmen olarak gidin. 12 ay yapıyorsunuz, yüklü miktarda para alıyorsunuz, lojmanda kalıyorsunuz, son 3 ayınız teğmen olarak geçiyor ki bu devam etmeyi düşünenler için harika bi fırsat.Açıkcası üniversite bitirseydim 4 yıllık Asteğmen olarak girmek isterdim.20 yılını askerliğe vermiş Astsubay başçavuş sana komtanım çekiyo ahah.

son olarakta askerliği çok abartıyorlar, hiçbişey yok bu merette gayet güzel.Ha benim bahsettiğim doğu batı değil.Doğu gerçekten çok zor ama abartıldığı gibi değil askerde yok üstünle muhabbet edemiyorsun fln dövüyorlar seni yok öyle bişey ya.Gayet güzel gidip görülmesi gerekilen biyer... Açıkcası ben bizim baş çavuşla CS oynamış adamım hehe : D tabi adamı bilerek vurmuyorum o ayrı.Bilgisayarlarda oyun fln oluyor oynuyorum güzel yağni askerlik.11 kasımda Konserimiz var The bar da bu arada hehe. :)
Sosyal ağlarda paylaş

imkan varsa uzun dönem yap demişsin üni mezunlarına ama. yüklü dediğim para 1200-1300ytl imiş. bence pek de yüklü değil. lojman çıkıp çıkmayacağı kesin değil sanırsam bir de. çıkmassa ev tutcaksın. zaten o zaman o aylığı çok rahat yersin.
bir de ben gidip gelenlere sordum hep,, herkes kısa yap bi an önce git gel diyor. üni mezunlarıyla normal gidenlerin görüşü farklı demek ki. üni mezunları bu şekilde düşünüyo yani. ben de bugün sevk evraklarımı aldım, kısa dönem işaretledim. uzun istemem şahsen.olursa yaparım tabi o ayrı ama kısa olsun benim olsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

Atoyo said:
Oda bi bakış açısı tabi... 2 tane seçeneğin var 2 side birbirinden kıyak özelliği var.Hangisi cazip gelirse ki bana asteğmenlik cazip geldi.

asteglik gittiğin yere göre iyidir ordu evlerinde falanda iyi
ama bazı kafayı yemiş başçavuşlar var onlara denk gelirsen varya adam astek mastek dinlemiyor bagırıp cagırıyor onuda geçici olarak gördüğü için..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...