oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 sadece turkcell de olan bi servis olsa da süper. Gizli numaradan gelen aramayı kabul etmek istemiyorsanız, kısıtlayın! Rahatsız mı ediliyorsunuz? Bilmediğiniz bir numara sizi mi arıyor? Artık gizli numaraların sizi aramasını rahatça engelleyebilirsiniz. Bu servis ile gizli numaralardan gelen aramaları engellemek mümkün. Servisi kullanmanız durumunda gelen arama telefonunuz çalmadan otomatik olarak geri çevirilecektir. Gizli numaradan arama kısıtlama servisini kullanabilmek için : *253# yazıp YES tuşuna basmanız yeterli. İptal etmek için : #253# yazıp YES tuşuna basınız. Bu servisi kullandığımda, gizli numaradan beni arayanlar nasıl bir anons duyacaklar? “Aradığınız kişi gizli numaradan çağrı kabul etmemektedir. Numaranızı görünür yaparak kendisine ulaşabilirsiniz.” -------------------------------------------------------------------------------- Analog santral üzerinden yapılan aramalarda numara gizli olmasa da çağrı esnasında görünmemekte, bu durumda çağrı engellenecek mi? Hayır, analog santralden, yurtdışından veya PBX’lerden numarasız olarak gelecek çağrılar engellenmeyecektir. -------------------------------------------------------------------------------- TT veya diğer operatörlerden gelen aramalar için de bu servisi kullanabilecek miyim? Evet. Her yönden yapılan aramalarda numara gizlenmiş ise çağrı arama kabul edilmeyecek. -------------------------------------------------------------------------------- Gizli numaradan bana gelen çağrılar için kimaramış üzerinden bilgilendirme mesajı gelecek mi? Hayır. Gizli numaradan arama kısıtlama servisi ücretsizdir kaynak:turkcell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 işe yarıyo sabah denedik. güzel servis. yakında tüm operatörlerde uygulanır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 iyimis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 inşallah uygulanır. ama ben zaten turkcell kullanıyorum.. çok sevindim ya. sapıklar rahat bırakmıyo yoksa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Süper! En nefret ettiğim şeydir gizli numaradan arayanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 öf ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Aha Molto sapık çıktı. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 oh be süper. fakat benim babamın telefonu normalde gizli. o aramaya kalkarsa ulaşamayacak bana. ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 avea yada istering Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 test ettim. süper birşey bu ahah B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mukemmel bir özellik direk aktive ediyorum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Molto said: öf ya ahahah sapıkkk psikopaat senii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Holeey be kızlar rahatsız edemeyecek artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ya bunu herkes ogrenmeden su telefon sakasını yapmalıyım. kuzenler anlatıp duruyo gülmekten geberiyoz diye. iki telefonu ust uste koyup hoparlorden ses veriyoruz, iki telefondan da baskalarını arıyoruz, acıp kendileri ile muhabbet ediyolar. "sen aradın, ben aramadım kardesim sen aradın" muhabbeti oldukca eglenceli olur be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 nasıl ya, ben anlamadm şakayı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ya telefon şakasını gizliden aramadan da yaparsın. telefoncularda 5 milyona isim cisim sormadan hat satıyorlar, al bi de 150 kontör cepöğrenciden ara şaka telefonun olsun o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 valla iyi hoş ama daha güzeli faturaya sizi arayan numaraların da bilgi olarak düşülmesidir.. bi de bazı şirketlerde santraller üzerinden arandığında gizli numara gözüküyor, onları kabul ediyor mu yoksa red mi ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 DoruK said: ya telefon şakasını gizliden aramadan da yaparsın. telefoncularda 5 milyona isim cisim sormadan hat satıyorlar, al bi de 150 kontör cepöğrenciden ara şaka telefonun olsun o şaka telefonu değil aga, şaka hattı. yanlız varya aklıma acayip fikir geldi. şaka hattı bayiisi açalım. şaka yapmak isteyen tüm herkez dükkandan şaka hattı alsın. köşeyi döneriz. ohs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 çok iyi oldu bu ya,bıktım valla özel numaradan arayıp ben açar açmaz kapatan tiplerden.uzun zamandır ilk kez rep verecem turkcell'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 yaptım valla oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 gizli numara baslı basına sacmalık benim en dogal hakkım beni arayan numarayı bilmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 gizli numara yeni bi heyecandır, çalarken telefon gizli numara yazar, ulan acaba şu bu mu bu mu diye kafadan geçer büssürü insan. yapmayın, o heyecanı yaşayın, her zaman yaptığınız gibi reddedin ama bunu geri tepmeyin. tepin ulan banane veya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Laraken said: gizli numara yeni bi heyecandır, çalarken telefon gizli numara yazar, ulan acaba şu bu mu bu mu diye kafadan geçer büssürü insan. yapmayın, o heyecanı yaşayın, her zaman yaptığınız gibi reddedin ama bunu geri tepmeyin. tepin ulan banane veya. gına getiriyo bi süre sonra ama.hattımı değiştircektim bi ara nerden aldıysam böyle numarayı.50 kere yanlış numara arıyo çoğu da gizli numara.bi ara asker bile aramıştı "gomtanım biz hazırız" diye sdfg ::o gerçi onda baya eğlenmiştim ama gizli numara olayı uyuz yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bunun yerine smslerde numara gizleme olsa, sağa sola mesaj atsam. konuşma özürlüyüm, içime kapanığım, nolayfırım, nördüm, gözlük kullanıyorum, çok pis eziğe yatarım, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 mantıklı... bi o eksik olur heralde acayp acayp mesajlar alırız ben de sana atarım o zaman dikkat et bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar