Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gizli numaradan sıkılanlara müjde

oper

Öne çıkan mesajlar

sadece turkcell de olan bi servis olsa da süper.

Gizli numaradan gelen aramayı kabul etmek istemiyorsanız, kısıtlayın!
Rahatsız mı ediliyorsunuz? Bilmediğiniz bir numara sizi mi arıyor? Artık gizli numaraların sizi aramasını rahatça engelleyebilirsiniz.

Bu servis ile gizli numaralardan gelen aramaları engellemek mümkün.
Servisi kullanmanız durumunda gelen arama telefonunuz çalmadan otomatik olarak geri çevirilecektir.

Gizli numaradan arama kısıtlama servisini kullanabilmek için :

*253# yazıp YES tuşuna basmanız yeterli.

İptal etmek için :

#253# yazıp YES tuşuna basınız.

Bu servisi kullandığımda, gizli numaradan beni arayanlar nasıl bir anons duyacaklar?
“Aradığınız kişi gizli numaradan çağrı kabul etmemektedir. Numaranızı görünür yaparak kendisine ulaşabilirsiniz.”

--------------------------------------------------------------------------------

Analog santral üzerinden yapılan aramalarda numara gizli olmasa da çağrı esnasında görünmemekte, bu durumda çağrı engellenecek mi?
Hayır, analog santralden, yurtdışından veya PBX’lerden numarasız olarak gelecek çağrılar engellenmeyecektir.

--------------------------------------------------------------------------------

TT veya diğer operatörlerden gelen aramalar için de bu servisi kullanabilecek miyim?
Evet. Her yönden yapılan aramalarda numara gizlenmiş ise çağrı arama kabul edilmeyecek.

Gizli numaradan bana gelen çağrılar için kimaramış üzerinden bilgilendirme mesajı gelecek mi?
Hayır.

Gizli numaradan arama kısıtlama servisi ücretsizdir
kaynak:turkcell
Sosyal ağlarda paylaş

ya bunu herkes ogrenmeden su telefon sakasını yapmalıyım. kuzenler anlatıp duruyo gülmekten geberiyoz diye.

iki telefonu ust uste koyup hoparlorden ses veriyoruz, iki telefondan da baskalarını arıyoruz, acıp kendileri ile muhabbet ediyolar.

"sen aradın, ben aramadım kardesim sen aradın" muhabbeti oldukca eglenceli olur be :D
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:
ya telefon şakasını gizliden aramadan da yaparsın. telefoncularda 5 milyona isim cisim sormadan hat satıyorlar, al bi de 150 kontör cepöğrenciden ara şaka telefonun olsun o

şaka telefonu değil aga, şaka hattı.
yanlız varya aklıma acayip fikir geldi.

şaka hattı bayiisi açalım.
şaka yapmak isteyen tüm herkez dükkandan şaka hattı alsın.
köşeyi döneriz.
ohs.
Sosyal ağlarda paylaş

Laraken said:
gizli numara yeni bi heyecandır, çalarken telefon gizli numara yazar, ulan acaba şu bu mu bu mu diye kafadan geçer büssürü insan. yapmayın, o heyecanı yaşayın, her zaman yaptığınız gibi reddedin ama bunu geri tepmeyin. tepin ulan banane veya.

gına getiriyo bi süre sonra ama.hattımı değiştircektim bi ara nerden aldıysam böyle numarayı.50 kere yanlış numara arıyo çoğu da gizli numara.bi ara asker bile aramıştı "gomtanım biz hazırız" diye sdfg ::o gerçi onda baya eğlenmiştim ama gizli numara olayı uyuz yine de
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...