Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Netten t2 magic turnuvası yapsak ?

tunca

Öne çıkan mesajlar

evet düzenli olarak pati için böyle turnuvalar yapsak kimler katılmak ister ? maçlar apprentice ya da workstation üzerinden yapılır. Kazanana kısa süreli madalya, title tarzı bişiler verilir (yeterli katılım olursa). neyse bu başlık sadece nabız yoklama için. bi bakalım kaç kişi var ona göre güzel planlarım var.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum oynayacak kişiler kendi aralarında hangi programla ne zaman (tabi bellib ri sınırı olacak şu zamana kadar oynayın şeklinde) oynayacaklarına kendileri karar verecek ve sonucunu söyliyecekler yenilen yenildim yenen yendim diyecek. kafamda böle bişi var. herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum o açıdan. olursa da hallederiz bir şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam bayagi bir kisi cikti güzel. mastikor bi workstation tutorial ı yazsın bilmeyenler için gelcek hafta falan başlarız =)
@azmo: zaten bütün kartlar olmucak t2 formatında yapıcaz (tabi istekelr doğrultusunda daha farklı bişiler düşünülebilir ama en uygunu bu gibi) t2 yani en son çıkan bilmem kaç setteki kartlar dahil sadece. (daha detaylı yazıcam daha sonra.)
Sosyal ağlarda paylaş

abi cok uzun zamandır takip etmiyorum yeni deckleri ve cıkan yeni kartları bilmiyorum,
programı ögrenmek bi yana, cıkan kartları ogrenip ona gore deck cıkarıp vs. vs. cok useniyorum yani : extended fln yapsak bari, yada herkes hazır elindekilerle girse :P hala 2-3 deckim var yani 2000 yılından fln kalma, dolapta duruyo :D direk onu aktarırım gelirim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...