tunca Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 evet düzenli olarak pati için böyle turnuvalar yapsak kimler katılmak ister ? maçlar apprentice ya da workstation üzerinden yapılır. Kazanana kısa süreli madalya, title tarzı bişiler verilir (yeterli katılım olursa). neyse bu başlık sadece nabız yoklama için. bi bakalım kaç kişi var ona göre güzel planlarım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bu workstationı kullanmak biraz zor gibi. nitekim "creature type seç , kart çek tutarsa elinde kalsın" diyor kart karşı taraf kartı göremiyor 0_o fakat yapılsa güzel olur ben katılırım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Workstation'da olursa ben oynarım. Magicworkstation daha kullanışlı geliyor. Mishal Bir card oyuna tap girmesi gerekiyorsa tap giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ben de katılırım. internetten olsun yoksa param yok kart alamam set kuramam artık. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 parlak çarizart var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 lethe ne demek istediğini tam anlamadım ama herşey var MWS'de . Karşı tarafın görmesini istiyorsan reveal yapabiliyorsun. Bu arada bugun w3'te oyuna girerken elektrik gitti.8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 zaten herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum oynayacak kişiler kendi aralarında hangi programla ne zaman (tabi bellib ri sınırı olacak şu zamana kadar oynayın şeklinde) oynayacaklarına kendileri karar verecek ve sonucunu söyliyecekler yenilen yenildim yenen yendim diyecek. kafamda böle bişi var. herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum o açıdan. olursa da hallederiz bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bi de mastikorcum benim workstationla fazla tecrübem yok sen onla ilgili bir tutorail falan yazsan ayrı bir başlık açıp çok güzel olur, nasıl kurulur, nasıl deck yapılır, nasıl oynanır falan ne lazımsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ya bu mtg oyunu vardı , duel of the planewalkers. onun gibi bir client yokmu? büyüleri yapmadan once manasını istiyen vs , phaseleri adam gibi görebildimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Bu arada Tarmogoyf aldı kartı yapanın ALLAH BELASINI VERSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 tarmagoyf a magicwork FUT decki dedi.. baktı mbi kart daha buldum.şaka deckimi bu? Tunca yapmış bu Desteyi said: At the beginning of your upkeep, if you control no permanents other than Barren Glory and have no cards in hand, you win the game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Yıllardır oynamıyordum Garruk Wildspeaker ve Tarmogoyf u görünce şok oldum. Yeşille oynamak zorundamıyım ulenn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bi de mastikorcum benim workstationla fazla tecrübem yok sen onla ilgili bir tutorail falan yazsan ayrı bir başlık açıp çok güzel olur, nasıl kurulur, nasıl deck yapılır, nasıl oynanır falan ne lazımsa said: Tamam hazırlarım Cuma akşamı yada Cumartesi yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 tşk sçs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Bende Katılmayı isterim. Hatta bir arkadaşımı daha getiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Ben de katılırım tabii, ama önce workstation ya da app.i kullanmayı öğrenmem lazım :P , bir el oynasam çözerim herşeyi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ben de katilirim. ama belli kartlara sinir getirilmeli hatta official kurallarla oynanmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 evet çarizarta mamilatör çıkılmasın mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Ben bilmiyorum o programları, anlatsın biri. Katılırım. Çok vakit alamsın ama işim var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 tamam bayagi bir kisi cikti güzel. mastikor bi workstation tutorial ı yazsın bilmeyenler için gelcek hafta falan başlarız =) @azmo: zaten bütün kartlar olmucak t2 formatında yapıcaz (tabi istekelr doğrultusunda daha farklı bişiler düşünülebilir ama en uygunu bu gibi) t2 yani en son çıkan bilmem kaç setteki kartlar dahil sadece. (daha detaylı yazıcam daha sonra.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 başımıza taş yağıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Tutorial yazın, kafama yatarsa ben de oynarım n00b kontenjanından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 royal flush var bende, pisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 abi cok uzun zamandır takip etmiyorum yeni deckleri ve cıkan yeni kartları bilmiyorum, programı ögrenmek bi yana, cıkan kartları ogrenip ona gore deck cıkarıp vs. vs. cok useniyorum yani : extended fln yapsak bari, yada herkes hazır elindekilerle girse :P hala 2-3 deckim var yani 2000 yılından fln kalma, dolapta duruyo :D direk onu aktarırım gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 T2 yapcaksak senin 2000'lerdenden kalan deckinin %90'ı yalan olmuş olabilir yalnız xD Ben u/w girmeyi düşünüyorum, hiç oynamadım şimdiye kadar değişiklik ve pislik olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar