Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 jonq said: Shelby çokmu ucuz sanki onda da donuna kadar alırlar valla. Bence animasyonla karışık çekilir aksiyon sahneleri malum arabayı çizdirmemek lazım :) ehehe o koenigsegg ile 10 shelby alırsın heralde ööle diim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 babalar gibi mustang'le çekmişler itşe hey yavrum ^^ ama uyuz oldum şimdi, arabanın reklamı olcak, talep artcak, fiyatı yükselicek, seneye alıcaktım off yaa off!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Anaa benim arkadaşta var bu arabadan,sarı onunki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Shelby mustang 50.000$ dolar königs. 1.000.000$ dizi bütçesi direk fırlıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 sanırım pilot bölüm çıkmış bugün izleyen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 ya yapımcılar seçer arabayı, diyelim könig seçtiler, königin firmasına gidip arabayı almıyolarki müşteri gibi, reklam olayları falan oldugu için bedava bile verebilirler arabayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 araba güzel de, hikayede farklı, enteresan bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 dün izledim. 1 saat falan sürdü güzeldi. yalnız pilot bölüme hikayeyi sıkıştırıp geri kalan bölümlerde aksiyona dalacaklar sanırım. ilk seriyi izlememiştim ama yenisini takip ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Beni pek sarmadı ya. Özellikle KIT'in sesi ve diyalogları hoşuma gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 ilk seridede açıkçası konu hikaye olarak iş yoktu. michael knight ve kitt icin izleniyordu. KITT dedin mi akan sular dururdu bizim için. buda gene aynı şekilde.tabi bizim yaşımız geçtiğinden Deanna Russo (Sarah) içimizi açacağından açıkçası çok ahım şahım bi yapım değil bana göre. dizi olarak devam eder kanımca bir çok genç KITT ve Deanna Russo (Sarah) için yeterli raiting i yaratır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 en iyimser ifadeyle fena değil olmuş bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Birde ilk bölümlere biraz hoşgörüyle yaklaşmak lazım aktorlerin rollere alışması kendi tarzlarını geliştirmesi açısından! Dizinin kaderi 7-8 bölüm civarında belli olur. Hala bir siliklik varsa iptal ederler karakterler coşarsa devam eder. Bence Kittde efsane olmuş mustang yakışmış, en azından sırıtmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Ben hastası oldum valla. Kara şimşek izlediğimde kaç yaşındaydım hatırlamıyorum. Aklımda hayal meyal kalmasına rağmen müziği yine tüylerimi ürpertti. Eskisini hatırlamadığım için karşılaştırma yapamam. Ama dizi olarak devam ederse heycanla her bölümü izleyeceğimi düşünüyorum. Ayrıca Deanna Russo'yu da ilk kez görüyorum. Çok hoşmuş. Beğendiğim tipleri harmanlayıp özel üretim yapmışlar sanki. Hele bakışları beni benden aldı. Umarım devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ssj4songoku said: Beni pek sarmadı ya. Özellikle KIT'in sesi ve diyalogları hoşuma gitmedi. KITT'in sesi Val Kilmer amcaymış. Dizi devam ederse (ki bu en yakın olarak sonbaharda olacak sanırım) yine katılır mı seslendirmeye bilmiyorum. Onun dışında, gayet başarısız buldum bir pilot bölüm için. Stargate SG-1'in pilotunu izleyip izleyici nasıl avuç içine alınır, nasıl yeni bir diziye başlanır görselermiş keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Sg fanı olmasamda hatırladığım kadarıyla SG'nin gelişen ve devamlı bir hikayesi var! Yane bir bölüm diğerinin devamı. Fakat Kara Şimşek serisinde böyle bir olay yok her yeni bölüm , yeni bir konu yeni bir akip maksimum 2-3 bölüm birbirini takip ediyor. Yane pilot bölümünde bir gizem verip sonra bunu bir sezonda çözemezlerdi. Maksimum grubun toplanması falan 3 bolum alabilirdi, o daha mantıklı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 SG-1 özellikle ilk iki sezonda tek bölümlük hikayeler üzerine kurulu, sonraki sezonlarda da tek bir öykü üzerinden değil, birkaç farklı öykü üzerinden giden, ara sıra yine tek hikayeli bölümlerden oluşuyor. Hem ayrıca bunda da bir gizem verilmiş, "Prometheus'un peşindeki adam kim?", bu olayı takip edecekler sanırım, devamlı olmasa da ara sıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Ben sonraki sezonlara denk gelmişm demek ki sgde :) Karaşimşek'in yorumuda başta dediğim gibi 4-5 bölüm sonra yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Dizi yayına başlamış, pilottan sonraki ilk bölüm dün yayınlanmış, haberiniz ola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 indiriyorum şu anda, sabah izlerim sanırım pilot bölüm fena değildi, 2-3 bölüm izliyip bakıcam sararsa devam ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 101 izledim ilk bölümü fena değil=) takip ederim sanırım ama araba biraz fazla afilli olmuş=) burdan fazla kişi takip eder mi bilmem ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Kitt'in orjinal sesi demişsinizde kaçınız orjinal seslendirme ile izlediniz ki ilk diziyi? Ben 8-9 yaşlarındaydım sanırım 89-90 yılları oluyor yani almanyada olduğumuz için almanca seslendirme ile izlemiştim. Orjinaline yakınmıydı uzakmıydı bilmiyorum. Keza Türkçe seslendirmeside öyle olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 bu yeni dizideki carrie kimdi nerde oynuyordu ya hatırlayan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Lan küçükken bi saatimiz vardı micheal knight olup sokakta koştururduk. Neyse ilk bölümü özetlersek.Önüme gelen hatunu götürürüm ama hatırlamıyorum ayağına yattı.Çok Bond triplerindeydi.Gene araba kurtardı olayı.Sırf araba için izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ALLLLAHIIMMMMMM COOOK KOTUYDU YA 20dkdan fazla dayanamadım bile bukadar geyik olabilir ya. kesinlikle izlemekle zaman harcamayın, eski knight riderla hicbi alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar