Mathias Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Ya ayar olayı abarmış galiba, sadece adsl'den daha çok sinyal ayarları, noise'di upstream-downstream'di onlarla daha çok oynayabiliyorsunuz yani. Onun dışında birşey yok tabi. İnternet kullanıcılarının az bir çoğunluğu kablonet kullandığı için teknik servis eve gelip özel olarak ilgilenip sırf alttaki kutuyu sizin için ayarlıyor falan. Bizim sitede kablotv kullanan var ama kablonet az. Bu yüzden yani. Çok defa teknik servis apartmandaki genel arızayı sırf 1-2 kişi için gelip düzeltmiştir yani. Bazen sırf ben arıyorum gibi geliyor adamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 E zaten öyle. Bizim sitede sadece ben kablo internet kullanıyorum, sorun çıktığı zaman da sırf benim için gelip düzeltmiş oluyorlar. İşleri bu :) Sinyalin bozuk olması benim değil türksat'ın sorunu, düzeltmek de onların görevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Kojiroh said: Nedense bazen bağlantı hızı 1500kbite falan düşüyo sabit. Modeme reset atınca düzeliyo. Burda bahsettiğim sorun da gitmiş bulunmakta. İki üç gündür kaymak gibi bağlantı. Hayır işin kötüsü hard disklerin hepsi doldu, yenilerini almak lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 dvd yazmaktan yazıcım bozulcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 ben dvd'ye yazmayı falan bıraktım artık. yükleyip siliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 arkadaşlar izmir/güzelyalı kablom gidip geliyor. benden başka kimsede problem var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 beylikdüzü/istanbulda sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 MrLevie said: arkadaşlar izmir/güzelyalı kablom gidip geliyor. benden başka kimsede problem var mı? Aynen izmir / hıfzıssıhha (hemen 2 durak yanın) kablom gidip geliyor. Şu anda bi süredir var inşallah bidaha gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 akşamdan beri en az 5 kez gitti geldi delirdim. dl/ul hızı da berbat. rezillik diz boyu at the moment. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 bişe yapıyolar internete ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 pingim tavan vurdu download rate im 10kb/s'ı geçmiyor. sinirlerim bozuldu artık ya. dava açıcam 4mbit versinler bana tadilat bitince. mağdurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 ya herşeyi anlıyorum da cable olsun adsl olsun download yaparken 100 ü görüyorsun iyi güzel peki (1024)fakat video izlerken,websitesi açarken bazen delirebiliyorsun, ne biçim iştir anlamaıdm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 abi sitelerin upload bilmemnesiyle alakalıdır, bandwith de deniyo olabilir bu anlatmaya çalıştığım şeye.denmiyo da olabilir emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 3 gündür kablo ikide bir kesilip duruyor. Dün ve bugün nerdeyse bütün gün yoktu mesela. Altyapı çalışması falan var diyorlar ama sanırım bizim apartmana gelen kutuda falan bi sorun var paso sinyal abukluğu çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 yo o bende de oluyo.(maltepe, adsl) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nvda Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 gayet memnunum hızlardan. download accelerator plus programı kullanıyorum dl yaparken nası beceriyorsa sabit 118-121 arası çekiyor tavsiye ederim. Torrentlarda güzel. 90+ ks üzeri hızda çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Arkadaşlar 1mbit bağlantı ile cs de filan ping yüksek olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 olmaz heralde. ben amerikan serverlarında 90 civarı ping görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 yabancı serverlarda biraz yüksek olabilirde türk serverlarında server çok dandik olmadığı sürece pingin düşük olacaktır. Hatta geceleyin tek haneye düşebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 taşınıyorum 10 güne (üst sokağa), ve yine kablonette kalmayı düşünüyorum 1mbitlik bağlantı alacm. üç kişi kullanacaz, wireless router da alacam. lakin diyor ki turksatkablo.net, modeminiz docsys 2.0 desteklesin. e bizim emektar sb3100 desteklemiyor ki ? napsak napsak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Şu an bağlantım adamı çileden çıkartacak cinsten. 4mbit bağlantı var, 2KB ile indiriyorum. Siteler kesinlikle yarım dakikadan önce açılmıyo. Rezaletten öte bi durum var şu an. İlginç olan da, internetten modem sinyal testi yaptığımda değerlerin normal çıkması ama normalde 5-10 saniye süren bu testin 1 dakikadan uzun bi sürede yapılması. Var mı benzer bi sorun yaşayan şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 ya arkadaslar ben gecen ay 512 den 1024 e gecis yaptım. gelen fatura 65 lira. sabit ücr. kbl. int. (ocak 2008) 14,29 sabit ücr. kbl. int. (ocak 2008) 29,33 sabit ücr. ktv (ocak 2008) 5,26 gecikme bedeli 0,50 kdv (%18) 8,89 öiv (%15) 7,40 şimdi 1024 limitsiz aylık 39 lira olarak acıklanmıstı. ama benim ekstrede iki tane ocak ayı ücreti var ve toplamları 43 lira yapıyor. hadi onu geçtim, fiyatlara kdv ve öiv dahil diyordu afişte, neden simdi dahil oldugunu goremiyorum? kablotv 5 + kablo int 39 = 44 lira ödeyecegimi sanıyodum ben :// aha bu da afiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 toggie banada 36 ytl gelmesi gereken fatura 55 ytl geldi. aradım çoğu kişide böyle hata oldu ben bölge müdürlüğüne ilettim düzelticekler dediler. sende ara şikayet et düzeltirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 tam olarak nereyi aradın? 444 lü numaradan mı ulastın? hangi numarayı aradıysan bi verir misin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 444 0 126 yı aradım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar