sLog Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 kafayı yiycem. 444 0 126 bi çalıyo çalıyo açılmıyo, bi direk meşgule atıyo, şimdi gene açılıyo ama sessizlik konumuna geldi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 4440126 nın menüsü değişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Oh be sonunda denk getirebildim. Nurşen hanım kızımız saolsun geçircek beni 24 saat içinde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 bu 24 saat muhabbetide nerden çıktı anlamadım eskiden hemen yükseltirlerdi hızı, hatta konuştuğunuz kişi hızınızı yükseltirdi. hiç gerek yok böyle bürokratik işlemlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 kafayı yicem adamlar 256 ya düşürmüşler ya azuhuzhazhau csye girdim bi ping 500 lere fırlamış ne oluyo dedim 19 ytl mi oldu şimdi 256 1mbit yaptıralım dedim babama bağırdı çağırdı yüklüyosun herşeyi kastırıyosun bilgisayarı diyo zahzauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Test Sonucu - Download Testi 175 kbps = 22 KB/s yuppi kablonet çok yaşa 6mbit yapın daha milleti siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Bana "gece 24'ten sonra hızınız 4 mbit olacak" dendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 oh sonunda çare olarak numarayı 0 212 444 0 126 diye çevirmekte buldum, mis gibi santralde çıktı operatorde. 24 saattede 2 mbit olucaksınız dedi. kthxbye dedim. bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 senin neyine lan 2mbit git 256k takil. spoiler insani sictin lost zevkimin icine :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ne soruyolar arayınca? babamın üzerine bizim hat babam hayatta aramaz uğraşmaz benim yapmam lazım arayınca ne soruyolar söyler misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 hat kimin ustuneyse o kisinin kimlik bilgileri ve modemin mac numarasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Tabii bi de hizmet numarası var. Onu da faturaların üzerinden bulabiliyosun. 10 haneli bi numara. Edit: Yanlış saymışım 11 diil 10 haneliymiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 kablo tv hizmet no diye bişey var bende 10 haneli? o olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 10 haneli o numara. 1030 diye başlıyo benimki mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 taz said: kablo tv hizmet no diye bişey var bende 10 haneli? o olabilir mi evet, o numara. bi de nüfus cüzdanı falan hazır tut. bi ton şey soruyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 şaka ya. 15 dakka hatta beklettiler sonra sistemde sorun var yarım saat sonra tekrar arayın deyip kapattılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 taz onu ben de yaşadım ve anca 3. deneyişimde tutturdum. En son 22:30'da alıyolar hız değiştirme taleplerini bildiğim kadarıyla. O yüzden en fazla yarım saatte bir ara derim, gerekirse harassle adamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 of be aradım tamam 1mbit yaptım yeter bu bana baya bi süre bu gece yükseltseler süper olur hatta 24 saat fln dedi operatör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Evet şu anda yeni hıza geçirdiler beni. 24 saat dedikleri sanırım saat 24 civarı oluyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Bende gece yarısı itibari ile 4mbit oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 4mbit oldum bende ama tracker patlamis yararlanamiyoz lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 rapidsharedan 400 le 470le cekiyorum eh bunada sukur 500 gormesekte olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 babamın mahallesini sordular ben bile bilmiyordum bu arada benim 4 saatte falan geçti bağlantı 2mbite, hatta 4mbite, sonra geriye 2mbite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 4mb ite gecti dendi ama speedtestte 2 gozukuyor bende. sorami duzeliyo bu ? bi dl yapiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 taz said: Test Sonucu - Download Testi 175 kbps = 22 KB/s yuppi kablonet çok yaşa 6mbit yapın daha milleti siz Taz sen de kablo abonesi değil miydin? Neye bu öfke? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar