GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ... ALLAH BELANI VERSİN ama ben suçluyum bi yılımı geçirdikten ilklerini yaşattıktan sonra birden ayrıldım aradım sormadım unutturdum kendimi... bibuçuk aydır peşinden koşuyodum şimdi de bana başkasını seviyorum diyo.. beni bi şekilde hatırlaması lazım hatırlarsa dayanamaz geri döner mektup gönderdim koca kutu çikolatalar gönderdim(benimle görüşmeyi istemiyo) falan naaptıysam beceremedim.. montla sıç demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 o zaman force'la sıç pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 terkeder, aramaz ve sormazsan başkasını sever tabi=) ayrılmayacağdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 çikolatalar da boşa gitmiş oldu. yerdik be :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 İyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 baba olur öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Sen ayrıldın, o da "belki geri döner" diye seni beklicekti öle mi? I ıh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 E haklı tabi, bi de bela okuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 git dayan kapısına.benim olacan keserim doğrarım de.ağlamayan bebeğe emzik verilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 öc almaya çalışıyo olabilir diye düşünüyorum :o (yani umarım :/ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 niye bıraktın, niye peşinden koşuyon birader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ilklerini yaşattım derken SEKS YAPTIK mı demek istedin anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 SEKS YAPMIŞLAR!!! HELAL OLSUN ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Molto said: ilklerini yaşattım derken SEKS YAPTIK mı demek istedin anlamadım ilk çin yemegini yedirdim? ilk kez öpüstü ilk kez ...vb fesat olmanın yeri mi simdi adamın derdi ne =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 oha bu kadarda bel altı çalışmayın lan. ilk defa kaydıraktan kaydılar belki ilk defa dönme dolaba bindiler yani benim bile hiç yapmadıgım şeyler war. onları yaşatıcak bi kız arıyorum onu yaptık len. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 abi yok sarılma öpme felan . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 niye açıklama yapıyorsun ki sen o adama hesap vermek zorunda mısın bırak terbiyesizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bi ilk daha yaşatmışsın sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 "Montla sıç" yazmamak için kendini zor tutanlar elini kaldırsın! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ben ben, cok kötü bi duydu böle içimde kaldı cok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 arcane said: "Montla sıç" yazmamak için kendini zor tutanlar elini kaldırsın! :P kasmayın kendinizi montla sıç halbuki bu lafı hiç kullanmam normalde forumda ilk yazışım. sana gelince arkadasım kızlar böyledir bir üst modelini bulunca ilkini çöpe atarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 arcane said: "Montla sıç" yazmamak için kendini zor tutanlar elini kaldırsın! :P bence montla sıçılacak bi olay yok şu an için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Lexius said: ahuhahha evet cevap budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 anacım her ilk kez birlikte çin yemeği yiyen evlenseydi, boşanma avukatları köşe üstüne köşe dönerdi zaten. bırak kızı gitsin canım aaa, zorla mı? kendi kaybeder de çık işin içinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar