GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ... ALLAH BELANI VERSİN ama ben suçluyum bi yılımı geçirdikten ilklerini yaşattıktan sonra birden ayrıldım aradım sormadım unutturdum kendimi... bibuçuk aydır peşinden koşuyodum şimdi de bana başkasını seviyorum diyo.. beni bi şekilde hatırlaması lazım hatırlarsa dayanamaz geri döner mektup gönderdim koca kutu çikolatalar gönderdim(benimle görüşmeyi istemiyo) falan naaptıysam beceremedim.. montla sıç demeyin
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 terkeder, aramaz ve sormazsan başkasını sever tabi=) ayrılmayacağdın.
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 çikolatalar da boşa gitmiş oldu. yerdik be :/
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Sen ayrıldın, o da "belki geri döner" diye seni beklicekti öle mi? I ıh :D
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 git dayan kapısına.benim olacan keserim doğrarım de.ağlamayan bebeğe emzik verilmez
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 öc almaya çalışıyo olabilir diye düşünüyorum :o (yani umarım :/ )
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 niye bıraktın, niye peşinden koşuyon birader?
Molto Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ilklerini yaşattım derken SEKS YAPTIK mı demek istedin anlamadım
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Molto said: ilklerini yaşattım derken SEKS YAPTIK mı demek istedin anlamadım ilk çin yemegini yedirdim? ilk kez öpüstü ilk kez ...vb fesat olmanın yeri mi simdi adamın derdi ne =)
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 oha bu kadarda bel altı çalışmayın lan. ilk defa kaydıraktan kaydılar belki ilk defa dönme dolaba bindiler yani benim bile hiç yapmadıgım şeyler war. onları yaşatıcak bi kız arıyorum onu yaptık len.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 abi yok sarılma öpme felan . . .
Molto Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 niye açıklama yapıyorsun ki sen o adama hesap vermek zorunda mısın bırak terbiyesizi
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 "Montla sıç" yazmamak için kendini zor tutanlar elini kaldırsın! :P
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ben ben, cok kötü bi duydu böle içimde kaldı cok kötü
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 arcane said: "Montla sıç" yazmamak için kendini zor tutanlar elini kaldırsın! :P kasmayın kendinizi montla sıç halbuki bu lafı hiç kullanmam normalde forumda ilk yazışım. sana gelince arkadasım kızlar böyledir bir üst modelini bulunca ilkini çöpe atarlar.
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 arcane said: "Montla sıç" yazmamak için kendini zor tutanlar elini kaldırsın! :P bence montla sıçılacak bi olay yok şu an için.
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Lexius said: ahuhahha evet cevap budur
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 anacım her ilk kez birlikte çin yemeği yiyen evlenseydi, boşanma avukatları köşe üstüne köşe dönerdi zaten. bırak kızı gitsin canım aaa, zorla mı? kendi kaybeder de çık işin içinden.
Öne çıkan mesajlar