Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 sizce hangisi? Sony Ericsson W850i mi? Bilgi: http://www.mobiletisim.com/telefonlar/Sony%20Ericsson/W850i yoksa Nokia N76 mı? Bilgi: http://www.mobiletisim.com/telefonlar/Nokia/N76 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 -8cm kalınlık ve symbian > pil ömrü ve -1cm yükseklik -.5 cm genişlik nokia n76 wins :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bu n76nın kamerası nerde ya göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 tamam buldum. n76 intro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 symbianlar hala yavaşmı? ben SE hayranıyım ayrıca 850i daha güzel gözüküyo :/ denemedim ama oyum o yönde olurdu yani. mayhem bi alttaki başlığa n76 satılır yazmışsın, bunda kamerası nerde diyosun? o nası oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 n76nın o gümüş kısmı jelatin bu arada söylemiş olayım,ben işte 2-3 ay önce aldm yağmurda telefonla konuşmuştm ıslanmış biraz bu jelatin kısmı kendinden dökülmeye başladı altında beyaz bi katman vvar gerçekten çirkin duruyo.ha memnun muyum,evet memnun sayılırım ama başıma bu olaylar gelmese daha mutlu olabilirdim elbet.kvkye verdim umarım bi çözüm yolu bulurlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 yalniz n76 tamamen bayan telefonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 tus takimi fazla motorola olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 thelegbra said: mayhem bi alttaki başlığa n76 satılır yazmışsın, bunda kamerası nerde diyosun? o nası oluyo? telefonu aldım ama daha kurcalamadım. w850i zaten bende var. hangisini satsam diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 w850 bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 neden Prudent? sebeplerinide belirtirsen beni aydınlatmaya yardımcı olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 w850i hayatımda gördüğüm en güzel telefon bence. ondan olabilir prudentinki de =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 :) karşılaştırma yapıp, nedenleride yazarsanız benim içim daha rahat olur. değil mi ama ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 nokia dan şaşma sakın ! bence yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Kapakta ardında ekran olan kısım mı soyuluyo? Yoksa siyah yerlerde de var mı soyulma? Bilgilendirirseniz cok iyi olur tenkyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 telefonun ön kısmındaki mesela çevresi böle gümüş jelatin var ya ıslatmamaya çalış soyulmaya başlıo aynı zamanda kenarlarındaki gümüş kısımlarda soyuluyor.kvkya gönderdim 100 ytl para istediler.neyse...onun harici telefon güzel yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 nokia ftw!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 kararımı n76dan yana yaptım bakalım. inşaallah nokia pişman ettirmez beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 dün yada onceki gun suadiye teknosa da telefonu çalışır halde teşhire sunmuşlar biyere bağlı durumda.. Biraz bakim dedim.. Tek elle açmak için parmağı kapağın arasına sokarken tırnak aletin boyasını ciddi bicimde sökmekte.. hatta ben bikere açtım ve tırnağımda boya kaldı o derece ciddi bişey.. umarım sizi tahatsız etmez bu durum.. yada surekli 2 elle acarsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 w880i varken neden bu kütük gibi telefonlar? bir eksiğini göremedim sanki bunlardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 elinde 2si de varmış, hangisini satacağına karar verememiş ondan soruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar