fuzzy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 şimdi filmin türkçe adı kötüydü sanırsam. bir genç var hep kötülük yapıyo sonra bir okula gidiyo abilik sisteminin olduğu orda işte büyük sınıflar hep eziyet yapıyo ona sonra oradada patlıyo falan bunun böyle ezik bir oda arkadaşı var neydi filmin adı unuttum hatırlayan varmı? onstang mıydı neydi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 emrah serisinden bi filmdir o yabancı falanda değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Ondskan Harika bir filmdir,İsveç eğitim sisteminden aile yaşamına kadar bir çok konuya değinen güzel bir film,Cnbc-e vermişti Temmuz'da sanırım. 2003 yapımı,2004'de bir arkadaşın tavsiyesi üzerine izlemiştim,unutamam.Hatta o günden beri koleksiyonum için Dvd'sini arıyorum.İngilizcesini bile bulsam alacağım direk,nitekim Türkiye'de çıkmadı bu filmin Dvdsi. imdb'de 10 üzerinden 7.6 almış bir film,bende daha fazlasını hak ediyor ya neyse :) edit:Ahanda imdb linki http://www.imdb.com/title/tt0338309/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Ondskan inanılmaz bir filmdir ya. İngilizce adı: Against Evil Türkçe adı da: Şeytana Karşı Mutlaka izlenmesi gereken on numara bir film :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar