Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyuna yeni baslayacaklar icin


Katra

Öne çıkan mesajlar

Katra ailesi olarak oyuna yeni baslayacak tüm oyunculara para, zırh , ring bracelet, magical silah ,scroll, tame vs gibi her türlü yardım sınırsız ve sartsiz yapilacaktir. Maddi oyun ici yardım dısında sormak istediginiz template, quest vs gibi şeyleri de burada yazabilirsiniz.

Oyuna yeni baslayacak arkadaşlar herhangi bir katra soyadlı oyuncuyu oyunda bulup istekte bulunabilirler.


Oyunda kimse yok gibi gözüküyorsa luna ya gidin orada oyuncu bulma ihtimaliniz daha yüksektir.

Kolay gelsin

Typhoon Katra
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Balon icin tesekkür ederim yaklasık 8 yıl önce acılmıs hesabımın sifresini bir türlü alamadıgım icin yeni bir account almayı tercih ettim.

Bu arada oyunda mal mulk sahibi olan arkadaslarında mesaj attıgını gorunce aklıma geldi, onlarında yeni gelecek olanlara yardım etmesi kasalarında durucak anlamsız milyonlardan daha mantıklı olacaktır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tabi cok güzel bir fikir kimisi 40 da 1 ini verir kimisi daha cogunu verebilir. 40 da 1 fikrin cok hos.

Senin payını söyle halledebiliriz biliyorumki oyuna cok giremiyorsun eğer kendi yardım payın olarak 100K goldu yardım olarak Luna banka gelip karakterime verebilirsen bende buradan yardım isteyen ya da oyunda bizzat basvuran kisilere senin adına bu paradanda pay vermis olurum. Benim olanaklarım seninkinden sınırlı olduğu icin bu yaptıgın cok ii olacaktır.

Fikir icin tesekkur ederim cevabını ve 100 k yı bekliyorum :)

Baska yardım etmek isteyenler olursada organize eder ve durust dagıtımını hep beraber gerceklestiririz.


Su ana kadar yardımcı olanlar. Yeniler listeye eklenicektir.

Archon Coldwind
Levian Katra
Typhoon KAtra
Melonny KAtra
Xaty
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şuana kadar 2 kişiye 1000+ luck set vermiş, 500k civarı para dağıtmış, 5-10 arası ps dağıtmış, 1 major ve 3 minor artifact hediye etmiş, Britain ve Vesper müzelerine yüklü miktarlarda bağış yapmış biri olarak ilk gördüğümde 100k parayı veririm. Napıcaksın 100k bilmiyorum ama istedin madem, üzmeyelim :) Cebimizden çıkmıyor nasılsa..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

edit:
katra said:
Maddi oyun ici yardım dısında sormak istediginiz template, quest vs gibi şeyleri de burada yazabilirsiniz.

aslında yardım topici yersiz değil ama konu başka bi yönde devam ediyodu oyuzden öyle geldi heralde:)neyse ilgili topici uplayayım ozman
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Xaty ye yenı katılan arkadaslar adına tesekkur edıyorum 100 K bagısta bulundu bu rakamı aslında ben ıstemedım 40 da 1 ını verme teklıfın nedenıyle bende ıyı fıkır dıyerek rıca ettım umarım sıkıntı vermemıstır.. Gercı kendısı muzemızede bagısta bulunup sanata katkı vermıs umarım karsılıgında guzel artıfactlerı almıstır :)

Arkadaslar onemlı olan kımın kıme ne verdıgı degıl oyunda reg ısteyen bırıne reg vermek bıle onemlı cunku sayımız az ve ınsanlar mumkun oldugunca rahat kasmalı. Ornek olarak bır oyuncunun low reagent sete ıhtıyacı varsa buna sahıp olan cıkarıp vermelı ancak oyle sayıyı arttırabılır ve kalıtelı bır ortam kurabılırız.


Sonucta az veya cok bu oyuna gırıyorsak zevk almak ıcın baska oyunculara ıhtıyacımız var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de ilk başlayanlardanım benim de 7 ceddime yetcek kadar item ım var ama ne zevk alıyosunuz artık oyundan yeni başlayanlara yardım etmek çözüm değil adam gibi 0 dan başlar işte herkes
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yeni playerların rekabet etmesini mi bekliyosunuz? sen sanki en iyi itemlarını verceksin adama kıyıda köşede kalan 3-5 bişey verceksin yardım yapıyorum diye adam da bakar ohoo adamlar kopmuş gitmiş bunlarla mı uraşcam der oynamaz şuanki durum da bu zaten neyse tartışmıcam ben öneri yaptım sadece.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle sacma birşey olurmu? Yenilerin gelmeme sebebini eskilerin cok guclu oldugunamı dayandırıyorsunuz yani? Herzaman birileri bir baskalarından item veya skill olarak üstün olacaktır. Kimisi oyuna haftada bir gününü ayırır kımısı her gun oynar bu da gayet adil bir fark yaratır.

Ben oyuna LD lerden yani oyunda en iyi itemlara sahip oldugu söylenen guildden cok sonra basladım ve bır ayda sanırım serverdaki en ii itemlı ınsanlardan biri oldum. Sadece ben değil iki hafta önce başlamış olan arkadaşımın yani Fyn Katranın karakteri bile şu anda serverda herhangi bir insanla kapısacak kadar ii item ve skillere sahip. Burn katra adlı arkadaşım ve sahip oldugumuz tamerlarda.


Oyunda itemin cok önemli oldugunu kabul ediyorum ancak bir çok item yani dooma gitmenızı veya uzun surelı kasarak cıkarmanızı gerektiren itemlar dışındakiler ıkı gunluk swoop kesımınde cıkar.

Oyunun icinde bulunan karakterlerde buna sahitlik edecektir. Aklıma gelen örnekler arasında Hamza el gaddar ve edmon da var
bu kişiler ben başladıktan sonra başladılar en azından aktif olarak ve şu anda artifactleri dahil oldukça ii itemlara sahipler. Dün Edmonun zırh sıkıntısı vardı bende olan fazla runic parcaları verdim.


Bana veya LD lere hangi itemlara ihtiyacınız olduğunu söylerseniz elimizde olanlardan verebiliriz cve eşitlenirsiniz.

Örnek olarak Archon herkese elındekı ps lerı verıyor hemde hıc soru sormadan ve gocunmadan. Biz diger oyuncularda gayetde bonkörüz. Hatta karsıt factionların oyuncuları bıle bırbırının ıhtıyacı olan ıtemları karsılıksız verıyor.

tabiki kalkıpta ornament of magicianı şak dıye vermeyız ama fc1 fcr 3 bı rıngı veya dm ınc 25 veren bır braceletı dusunmeden verebılrıız. Not olarka söyliyim oyunda ornament of magician yok.

Lutfen mırın kırın etmeyın ve oyuna gırın oynayın bır haftada kendınıze gelırsınız. Ayrıca sunuda merak etmeyın kı bir kişi dışında oyunda kimse kesince OHA NASIL KOYDUM cocugu tavırlarına girmiyor herkes gayette rahat bi sekilde resleyip abi lage girdin herhalde diye kibarlıkta ediyor.


Tyhoon Katra
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...