adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 şölenden octavia diye bişey varmış biraz önce yedim harikaa bişi yanında kola ile tavsiye edilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Bi ara paso snickers yiyodum (kilo almadım lan. 55 kiloyum.) Hergün 1-2 tane böyle. Ama yok artık fikri bile midemi kaldırıyo. Antep fıstıklı Nestledir olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 çikolata ile kola tavsiye eden birini ne kadar ciddiye almak gerekir? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 çikolata ve kola tavsiye etmiyen birini ciddiye aldığın kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 damak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 İki tatlı hiç bi zaman iyi gitmez. Ayrıca damak benim dediğimin aynısı. Sadece kırılmış fıstıklı. Neden bu kadar isim yaptı anlamıyorum. BÜTÜN YİYİN ULAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 kolanın tadı değişken olabiliyor ama mesela bi hamburgerin yanında yersen okadar tatlı gelmiyo kola çok tatlı bi içicek değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 cino :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 daim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Her Türlü Bittet (Ülker nestle vs vs..) M-Joy Bütün Fındıklı Bu arada tavsiye ederim Şölen'in Bueno taklidi bir çikolatası var adı neydi hatırlamıyorum,Bueno'dan 10 kat daha lezzetli,süper marketlerde 60Ykr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 çikolatayla soğuk olarak süt içilir sıcak olarak kahve içilir. lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 çikolatayla viski içilir. lol naab (:D yoksa sen içmiyo musun X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 çikolatanın yanında şalgam içilir:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 çukulata sucukla yenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Hmm.. Ülker Şan fıstıklının hastasıyım ben.. Bir de beyoğlu çikolatası.. yamyam.. Yanında Sıcak kahve ya da soğuk ice tea şeftali.. yam yam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Ekmek arası çukulata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ekmek arası çikolata çok mantıksız olmadı şimdi:D nutella falan var en nihayetinde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mantıksız konuşmam ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 sustum ben ozaman haeufhaeufha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ekmek arası anca krem olur tutp gofret de yenmez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ne farkederki ha ülker çukulatalı gofret koymuşun ha eritip koymuşun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 lisedeki kantincimiz elinde kalan gofretleri çikolatı tost diye satıyodu edit:gofretleri tost die millete kakalamıyodu ekmeğin arasına koyup tost makinasında yapıyodu yani aefuaehfuae:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 su an ece antep fıstuıklı istedi ama markete gidince gozum donecek biliorrmm... off kakaonun kesfinin tarihini bilsek de o kutsal gunu kutlasakk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Çukulatayı türkler bulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar