adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 şölenden octavia diye bişey varmış biraz önce yedim harikaa bişi yanında kola ile tavsiye edilir
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Bi ara paso snickers yiyodum (kilo almadım lan. 55 kiloyum.) Hergün 1-2 tane böyle. Ama yok artık fikri bile midemi kaldırıyo. Antep fıstıklı Nestledir olayım.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 çikolata ile kola tavsiye eden birini ne kadar ciddiye almak gerekir? :)
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 çikolata ve kola tavsiye etmiyen birini ciddiye aldığın kadar?
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 İki tatlı hiç bi zaman iyi gitmez. Ayrıca damak benim dediğimin aynısı. Sadece kırılmış fıstıklı. Neden bu kadar isim yaptı anlamıyorum. BÜTÜN YİYİN ULAN.
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 kolanın tadı değişken olabiliyor ama mesela bi hamburgerin yanında yersen okadar tatlı gelmiyo kola çok tatlı bi içicek değil
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Her Türlü Bittet (Ülker nestle vs vs..) M-Joy Bütün Fındıklı Bu arada tavsiye ederim Şölen'in Bueno taklidi bir çikolatası var adı neydi hatırlamıyorum,Bueno'dan 10 kat daha lezzetli,süper marketlerde 60Ykr.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 çikolatayla soğuk olarak süt içilir sıcak olarak kahve içilir. lütfen.
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 çikolatayla viski içilir. lol naab (:D yoksa sen içmiyo musun X(
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 çikolatanın yanında şalgam içilir:P
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Hmm.. Ülker Şan fıstıklının hastasıyım ben.. Bir de beyoğlu çikolatası.. yamyam.. Yanında Sıcak kahve ya da soğuk ice tea şeftali.. yam yam
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ekmek arası çikolata çok mantıksız olmadı şimdi:D nutella falan var en nihayetinde:D
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ekmek arası anca krem olur tutp gofret de yenmez :P
JD Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ne farkederki ha ülker çukulatalı gofret koymuşun ha eritip koymuşun :D
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 lisedeki kantincimiz elinde kalan gofretleri çikolatı tost diye satıyodu edit:gofretleri tost die millete kakalamıyodu ekmeğin arasına koyup tost makinasında yapıyodu yani aefuaehfuae:D
irin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 su an ece antep fıstuıklı istedi ama markete gidince gozum donecek biliorrmm... off kakaonun kesfinin tarihini bilsek de o kutsal gunu kutlasakk..
Öne çıkan mesajlar