Recall06 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Arkadaslar en zenginimiz kim merak ettim. Bende 2 milyar ISK var ama biliyorum eski oyunculara göre çerez parası bu. 100 milyarı olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 nerdesin sen bakiim : ) pvp yapan adamin max olacak parasi 200m dir bi ara 400 500 u gordum ama gtc aliyorum 3 aylik o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 gorduğum max para 40m dir benım, pvp ci adamın miner altı yoksa görüceği para 400 olamaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Language kanalında birinde t2 cyclone bpo su vardı baya önceden.Sleipnir miydi claymore muydu hatırlamıyorum. Muhtemelen en zengin Türk'tür heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 24/7 pvp yaptığım için şu ana kadar wallet de gördüğüm en büyük para 550m filandı.Onu da en son rapier+vaga alarak yedim :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 40 m e anca t1 bc alirsin max o zaman sen hic recon hac command bs ile ucmamisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 En zengin derken nakit mi yoksa malvarlığı dahilmi?nakit 1.4b var ama malvarlığı olarak bütün frig/cruiser/bc/indistriual bpo ları ile bilimum tech 1 bpolara ve 1 adet tech2 bpoya(dandik gerçi ama olsun teech2 tech 2 dir :P) sahip ve 3B fittingle undock eden CNR sahibi olarak ne desem bilmiyorum B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 caldari fighterimla gordugum max. para 60m dir, tabi bu oynadigim zamanlardaydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ucmacım tabıkı belli olmuyomu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 0.0 da yasayan biri olarak ve son 1 aydir agir bir siege altinda kalan biri olarak ve alta inanmayan bir oyuncu olarak 10m gordum en fazla. Su anda butun mal varligimi satip biraz ordan burdan aldigim geri odemelerimle 150m toplayabildim. 45m'a thorax fitledim full t2 gear, ustune bir de bc yaptim full t2 ve param yine bitti adsf. Oyun boyle zevkli :) buyuk ihtimalle iki gune patlatirim iki gemiyide, ssonra yine vexorla serpentis ratting maceralarima donerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codeinconnue Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 para kazanmayı biliyorsan birşekilde ve patladığında uçurmayı sevdiğin gemiden tekrar alabilecek fitleyecek kadar para varsa yeterli gözümde, hele ki orta ölçekli sabit gelir getiren bişilerde günde 10-20 dk lık yada haftada 3-4 saatlik çaba ile para akışı yaratan bir meşgalede varsa daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Insurance yok muydu bu oyunda? Gemin havaya uçunca sigortalıysa tazmin etmiyo muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Xaenin var, babasi baya zengin. Bi de Dela'nin babasi Pamukbank'i hortumladi o da fena degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 200milyonum falan var:b alta inanıyorum, iyidir alt, 5-6 saatte 50milyon yapılır rahat da sıkıcı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 solo lvl 5 missionlar yaklaşık saatte ne kadar getiriyor? ratten 50 mil ISK ortalama.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 level 4 ler mission başına ortalama 20milyon getiriyor mission güzelinden ise :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 lvl 5 solo yapan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 lvl 4 solo bile zor ne lvl5 i :) /divisionuna göre bilemem tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 level 4 savaş görevlerini solo yapmak için neye ihtiyaç var. - bs'i beşledim, toplam gunnery' de 6 milyon sp' im var, large hybrid specializationa gideceğim. - 1,5 milyon drones sp var. bunun üzerine biraz çalışmam gerek galiba. - engineering ise şu şekilde. bunlardan hangilerini arttırmam lazım? Energy Emission Systems lvl: 1 Energy Grid Upgrades lvl: 4 Energy Management lvl:4 Energy Systems Operation lvl:4 Engineering lvl:5 Shield Emission Systems lvl:1 Shield Management lvl:4 Shield Operation lvl:4 Shield Upgrades lvl:2 Tactical Shield Manipulation lvl:2 - Caldari olmam ve mevcut skillerim itibariyle gemi olarak rokh kullanacağım doğal olarak. şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 level 3 için ne lazım en aşşa? benim stabber kaldırmaz gibin, bazen şu halınde bıle zorlanıorum - level 2 lerle yapıorm şimdi - Biraz em resissti arttırsam, bi dmg kontrol eklesem vurkaçla becerebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Baalzebul said: level 4 savaş görevlerini solo yapmak için neye ihtiyaç var. - bs'i beşledim, toplam gunnery' de 6 milyon sp' im var, large hybrid specializationa gideceğim. - 1,5 milyon drones sp var. bunun üzerine biraz çalışmam gerek galiba. - engineering ise şu şekilde. bunlardan hangilerini arttırmam lazım? Energy Emission Systems lvl: 1 Energy Grid Upgrades lvl: 4 Energy Management lvl:4 Energy Systems Operation lvl:4 Engineering lvl:5 Shield Emission Systems lvl:1 Shield Management lvl:4 Shield Operation lvl:4 Shield Upgrades lvl:2 Tactical Shield Manipulation lvl:2 - Caldari olmam ve mevcut skillerim itibariyle gemi olarak rokh kullanacağım doğal olarak. şimdiden teşekkürler. energy management 5 le shield management 5 le Shield operation 5 le tactical shield 5 le Rokh u level 4 e bosver, gerekli DPS yi veremiyorsun ,ki gunnery de hangi skillerin var onu yazmamıssın surgical strike, traectory analysis .vs.vs. onlar kac sende? , Misille skillerin varsa Raven al Cruise tak daha makbule gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 @Suark Bence şahsen battlecruiserdan aşşağı girme 3 lere.Üzülürsün incinirsin X) hele projectileların trackingleri falan malum,kafayı yiyebilirsin. rupture la belki deneyebilirsin ama kasar yani.Pve yapıcaksan caldari cruiseri 4 le bence zaten minmatarsın shieldde kullanıcaksın missile da.Madem öyle drake-raven in da olsun. Ayrıca lvl3 lerde göreve bakmadan gitme, www.eveinfo.com göreve göre hardener takıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 ruppyle oluyodu iyi skill lazım, suark cane al bitane kafan rahat olsun, döşe 180mm Ac leri Heavy ass missile'ı, med'e ab web 2x cap recharger low'a da mar (kiminle kapırsıtğına göre)3-2 passive hardener 1 reactive adaptive memnbrane, 1 cap power relay, 2 tane hardeneer taktırsan 2x mar deniyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Udinen said: lvl 5 solo yapan var mı? Level 5 ler solo yapılamasın diye yapılmış :) da en son Carrier + raven + Basilisk veya Carrier + 2 raven diye yapanlar vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Quo-Vadis? said: Rokh u level 4 e bosver, gerekli DPS yi veremiyorsun ,ki gunnery de hangi skillerin var onu yazmamıssın surgical strike, traectory analysis .vs.vs. onlar kac sende? , Misille skillerin varsa Raven al Cruise tak daha makbule gecer. Gunnery skillerim: Advanced Weapon Upgrades lvl:4 Controlled Bursts lvl:5 Gunnery lvl:5 Large Hybrid Turret lvl:5 Medium Hybrid Turret lvl:5 Motion Prediction lvl:5 Rapid Firing lvl:5 Sharpshooter lvl:5 Small Energy Turret lvl:1 Small Hybrid Turret lvl:5 Small Railgun Specialization lvl:4 Surgical Strike Currently training to: level 5 Trajectory Analysis lvl:4 Bu da missile skillerim: Defender Missiles lvl:1 FoF Missiles lvl:1 Heavy Missiles lvl:4 Missile Bombardment lvl:3 Missile Launcher Operation lvl:4 Missile Projection lvl:3 Rapid Launch lvl:3 Standard Missiles lvl:3 Target Navigation Prediction lvl:3 Torpedoes lvl:3 Görüldüğü üzere missile skillerim çok geride.Dolayısıyla geriye rokh kullanmak kalıyor. Sadece skill için değil tabi birde tankingi iyi aletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar