kermit Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 zegnanın bişiler yazıldıktan sonra "ne oldu ben kaçırdım yine" diye yazdığı için :)) azmonun ben ÇOk İYİYİm yazılarını okumak için hmm sonra Dela nın kero lan aklını alırım demesi için ayda yılda bi kesebilirse beni fistanın replay izleyip onu uygulamaya çalışıp takımın ağzına etmesi için :) sly in kasamadım abi diyip hadi bitirin çıkıcam yatıcam ben demesi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Herkesin binbir türlü cinsliği var, eğlendiriyolar beni, o yüzden oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 insanliktan cikmis bunlar facebookta dota filan oynuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 onu hic karistirma simdi, ehuaehua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 abi napalım. sınavlar var diye evde değilim war3 yok bu pc de bende ordan oynuyom hehe troll aldım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 işte bunun için oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Dela çok ağlıyor ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 kara biber tuz ahfajghalj a:D:D:D müthiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 neden pati serverinda dota oynamıyorum? Çünkü hem eurobattle hem paticik takılmak istiyorum ama paticikte 1.20 var, kahrolsun pati, kahrolsun patinin 1.20 olmasına sebep veren waxxi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Utterable said: işte bunun için oynuyorum. lmao! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 arada girip gelişme var mı diye bakmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 bende bunun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 bunun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Ben kaanin ortadan girip sagdaki kuleyi alisini asla unutamicam asduhsaduas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Spark -de ayrı yazılır 1. Orda erkekliğin kitabını yazmışım 2. Elimde gibi çok çirkin ss ler var, bu sadece harcanabilecek kadar kötü bir şahsı rezil ederek yapılan basit bir uyarı, ayağını denk al bu 3. Dersim yarım kaldı bu koyduğun ss yüzünden bi süre karşı takımda oynama bu 4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Herhangi bir koridordan rakip base icine girdikten sonra icerdeki herhangi bir binayi yikmak BD degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 açığım varsa göster ekmek.ben açık vermem kolay kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Yaratırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Ekmek said: Spark -de ayrı yazılır 1. Orda erkekliğin kitabını yazmışım 2. Elimde gibi çok çirkin ss ler var, bu sadece harcanabilecek kadar kötü bir şahsı rezil ederek yapılan basit bir uyarı, ayağını denk al bu 3. Dersim yarım kaldı bu koyduğun ss yüzünden bi süre karşı takımda oynama bu 4. fotoşop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Neden Pati Serverinda Dota Oynamiyorum? Cunku oynamayi bilmiyorum! Gelen gecenin beni kesmesindne oynamiyorum! Peki ne zaman oynicam! God mode hilesini bulunca! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ne oynamayanlar gördük nedanko azmo bile bn çok iyiyim diyebiliyosa şimdi daa ne diyim öğretiriz.. sende yargı saatlerinde bulunursun sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 nedanko pati serverı tam sana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 nedanko aramizda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Penthesilea said: Ben kaanin ortadan girip sagdaki kuleyi alisini asla unutamicam asduhsaduas -Wissy said: Herhangi bir koridordan rakip base icine girdikten sonra icerdeki herhangi bir binayi yikmak BD degildir. Yok bildiğin son kuleyi yarıdan çökerttim kimse yokken . Harikayım çünkü . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar